Julmarknad.

Idag har jag varit på julmarknad på ängsö.. Himlans liv innan vi tog oss dit =)

Arnout, Rebecka och Indra kom hit igår.

Såg på film på kvällen. Barnhemmet. Trevligt.. Sen massa snack. Pojkarna blev fulla =) Vi tjejjer satt i köket o snackade skit.


Idag julmarknad med oss, emma med familj, morfar, moster och hennes karl o arnout med familj.

Sen på kvällen mat från spicy hot tillsammans med alla.

Emma o dom åkte hem o vi såg på euro trip.

ja de e mitt liv.

Julpynt?

Jag är en uttråkad person =)
När får man sätta upp julpynt. Kan man göra det i helgen eller är de för tidigt?

Vad säger ni?

Två moderkakor??

SUCK började blöda igen idag. Inte mkt men lite så tillslut fick jag ringa bm som skickade mig till förlossningen..

Var ju på ul 27 okt för misstänkt havandeskapsförgiftning och då så sa den tyska doktorn att min moderkaka låg högt upp på vänster sida.

Sen på kontroll ul av moderkakan veckan efter sa svenska doktorn att den låg på vänster sida långt ner..

Ja men då så. Sagt o gjort. Blödde idag..

Läkaren gjorde ul.. såg den på vänster sida. Sökte sin öl för att se så vi inte missade något. Öl hittade en biplacenta på höger sida.


jag är så trött.

Vi ska till familjerätten idag minsann på möte. BM sa redan i augusti att vi skulle ta oss dig så fort som möjligt så jag tänkte slutet på november blir väl bra då. Ifall de blir strul med Bart eftersom han inte har svenskt id.

Jag kan inte sova. Jag la mig vid tolv igår. Vid ett så var jag fortfarande klarvaken. Gick och hämtade boken jag läser och läste en timme utan glasögon. Blev inte tröttare. Var upp på toa vid två och vid kvart över kom Bart och la sig. Inte ett dugg trött han heller. Läste lite för mig i en av sina böcker. Till slut somnade ja väl vid tre, strax efter tre.  Varit på toa fyra ggr under natten och gick upp kl 9..

Hur värdelöst är inte det??????

Ser snorkallt ut ute och har ingen lust o åka ner på stan när jag inte har kläder jag kan klä på mig. Sen tappade jag bort min underbara mössa igår på stan tror jag. Jag tror jag hade den när vi träffade moster men den finns inte kvar.. =(=(=(=(

Funderar.

Jag skulle nog bli jätteglad om vi måset hålla oss i belgien hela sommaren. Umgås med vänner och bada när vi tar oss till havet, karln kan jobba. Jag kan göra vad jag vill mera =) Sverige är så jävla stelt.

Visst vill jag hänga i min sommarstuga men det hinner vi också =)

Tanja: misstänkte att det var du =) Men stod inte något namn på kommentaren.

Monica: Den kommer aldrig någonsin att komma ut. Jag får sitta här o vara urfet! =) Hoppas ni får de lugnare på jobbet.

Ulrica: =( Jag vet inte vad jag ska säga. Vi kanske ska fika någon dag?

Jaha.

Nu ska jag åka o fika med Patrick.

Ringde försäkringskassan idag iaf. Var där igår och de kan inet se om hp. Och nu fick jag svaret, det beror på att det sköts via pappersarbete o ej via dator. Får pengar på torsdag iaf. Så det är bra det.

Svar på kommentar.

haha =) Jag vet inte vem som har kommenterat men jag skriver ett svar här.

Han hade nog förstått om hon sagt Gisela är sjuk. Hon kontaktar dig med en ny tid. Men att han hörde inte när de ringde så de var inpratat på mobil svar ett väldigt långt meddelande med massa onödig information.
De vet ju att han inte pratar svenska. Annars skulle han inte träffa just den kvinnan på arbetsförmedlingen för hon är tydligen den enda som har hand om eu medborgare som flyttat till Sverige =)

Men men.

Det ordnar sig ju. I vanliga fall så svarar han ju och då säger han ju att han inte förstår svenska och det ordnar sig =)

Måndag förstörd

Nu har hela min dag blivit förstörd. Bart hade möte på ams kl 13. WOW vi hade någonting att göra..
Nej nu ringer någon jävla kärring o pratar på svenska o säger till honom att hon är sjuk. Hur fan kan någon ringa o prata svenska... Menar dom att han ska fatta.

Så nu har vi ingenting o göra. Jag vill bara gråta.

Utmanad av Ingela

1) VAD GJORDE DU FÖR TIO ÅR SEDAN?
tio år sen?? Då var jag vad? 17.. Ingen aning?

2) VAD GJORDE DU FÖR ETT ÅR SEDAN?.
Partajjade förmodligen i Belgien. Eller det är lördag o skottår va? Så var en torsdag. Jag sov nog.

3) FEM SNACKS DU GILLAR?
cate dour double lait, balisto, tic tac, doritos nacho cheese, skittles

4) FEM SÅNGER DU KAN HELA TEXTEN TILL?
Vilka frågor så här mitt i natten.
Massa schlager?

5) FEM SAKER DU SKULLE GÖRA OM DU VAR MILJONÄR: (obegränsat med pengar)
Jag skulle betala mitt csn lån, mitt billån, köpa mig en lgh här o ett hus i Goa. Sen vet jag inte vad jag ska göra. Resa jorden runt med pojkvän o Liten.

6) FEM DÅLIGA VANOR:
Negativ. Äter för mkt.

7) FEM SAKER DU GILLAR ATT GÖRA:
Kramas. Sova.

8) FEM SAKER DU ALDRIG SKULLE KLÄ DIG I, ELLER KÖPA?
Jeans. Jeans Jeans!!  Polotröjjor. blä

9) FEM FAVORITLEKSAKER:
Mobil, dator, ?

10) FEM PERSONER JAG VILL SE GÖRA DEN HÄR UNDERSÖKNINGEN:
Emma, Forslund, Anna-Karin och ja någon mera.


Orka svara på allting Ingela.


Pengar.

Jag tror pengar har någonting emot mig och Bart.. Först får jag ju veta att jag får inte någon löneförhöjning fast chefen sagt att jag skulle få en gång till (det har hon inte enl henne). Sen så får ja veta att jag går på fp 1 jan o hade jag gått 1 mars hade jag fått 10% av min lön de första 120 dagarna eller nått liknande.

Nu fick vi veta att får vi bebis medans Bart fortfarande får stämpla från Belgien så dvs före 9 dec så får han 1000 euro därifrån. Stor chans..

Ja det verkar som att någon där uppe tycker att vi ska vara fattiga..

Har inte mkt att berätta som vanligt. Var med Forslund till coop igår. Mkt rörig affär. Där vill jag inte handla.

Storstädade när jag kom hem sen badkar sen wow.. Sovit ok inatt faktiskt. Mycket mardrömmar men sovit. När jag väl lyckats somna på rygg. Inte kunnat sova på sidorna för då har jag fått mensvärk på höger sida. antar att bebis legat så den trycker på någonting.

Tycker det är trist att jag har så några människor som läser min blogg. Fick sms av en person med telefonnummer. Men men.

Ska hälsa på Anna - Karin idag som har fyllt år. Kanske gå på bio med Emma o hennes kids. Bart ville se madagaskar 2?? Fråga mig inte varför och de ska se den. Men den är på svenska. Vi får se. Har en bio check så behöver bara betala en bio men vet inte om ja vill slösa eftersom november är en trist räkningsmånad eftersom csn vill ha sina pengar. Dumma csn. Usch v ad jag tycker inte tycker om csn.

Ja det var väl allt jag har att förtälja.

Funderar över nästa sommar. Får inte Bart jobb i Sverige kanske vi ska vara i Belgien hela sommaren ist. Min Heidi tyckte det lät som en toppen idé och jag skulle ju hellre hänga där vid deras husvagn en sitta här alldeles ensam..
Men men ska dricka upp mitt te.

9 dec. Det är bara 37 + 3 så lite tidigt. Det är nog kört.

Viktigt!!!!

Min mobil har lagt av. Och alla telefonnummer är sparade på mobilen.

Snälla skicka ett sms till mig och skriv enbart ditt namn i smset!! =) Så att jag kan lägga till folk igen.

Snö o järntabletter.

Har sovit dåligt. Var lite deppad igår kväll på kommentarer från vissa i min omgivning så Bart sa att vi skulle se på film tillsammans. Såg på King Arthur och klockan var nog två innan den var slut. Tänkte att jag är inte trött så jag tar en lergigan vilken jag gjorde. Somnade iaf inte förens fyra eller nått. Vaknar yrvaket kl 1015 när BM ringer för att tala om att mitt hb sjunkit från 122 till 107.. Där fick jag en förklaring till varför jag lättare får hjärtklappning då antar jag. =)

Bara att ge sig ut att handla niferex idag då. Anna - Karin ville ha skjuts till Willys så tog det i samma vända.. Och det snöade som bara den. Suck. orkar inte med snö.

Jag vill ha sommar i Goa. Vilken underbar känsla.

Har en mkt slö bebis idag. Har inte någon lust att röra sig. Flyttar väl lite på sig ibland o knuffar lite. Den vaknar väl ikväll istället när jag absolut måste sova för jag är mkt mkt trött.

Bart håller på att laga mat.. Luktar mkt gott i köket.

Bm

Varit hos bm igen. huvudet fixerat. sf mått 34 cm, bt 140/90 och hjärtljud 138. så nu blir väl farmor glad... det kanske är en liten pojke där inne. Fick lämna lite blodprover och ska tillbaka den 2 dec.

Ska till familjerätten den 26 november..

Har inget att berätta om mitt liv. Jag äter så jag sväller som jag vet inte vad. blääääää... men tur att man kommer kunna röra sig när bebis är ute.

Har handlat lussebullar på maxi idag. mkt gott.. :)

fick mail från försäkringskassan. det är så underbart allting. att deras brytdatum är 21 eller vad de var så jag får betalt från 2 - 20 november den här månaden. fan . varför fick jag inte fortsätta jobba för. skit liv.

Barnvagn = anledning till skilsmässa

Ja. det tror jag.

I lördags skulle vi ta hem våran från min mamma. Tog säkert en halv timme och vi var rätt osams innan vi fått ner den så vi kunde stoppa in den i bilen.

Har sitt delen på nu och vil byta till liggdelen men inte förstår vi hur man byter och karln har lyckats få upp ryggstödet på sittdelen och vi får inte ner det. Jag säger att det måste vara enkelt att få upp o ner det eftersom bebisen förmodligen sitter i han säger att det inte är det.

Jag tror att barnvagnar kan orsaka en skilsmässa.

Jag har varit ute och handlat med Emma idag. Ätit max. Mkt gott med max men onödigt.

På fredag ska jag dejta min karl och äta filebuffe och kanske gå på bio.


Om han kommer ihåg de dvs =)

Tisdag.

Tisdag.

Dagarna går sakta.

HAr varit på möte på jobbet idag och sen på föräldragrupp.

Barnmorskebesök.

Så sf mått 32 idag. 30 för två veckor sen. Ligger lite lite över kurvan men so.. Hjärtljud 142. Sa till min bm att då så blir farmor glad.. Hon vill ju ha en pojke. Tror du det är en pojke sa bm? Verkar som hon tror på flicka. Ja vi får se.
Hade högt tryck idag igen. 160/90. Ingen äggvita. Sa att det beror nog på att jag inte har någonting att göra. Hon sa att jag borde inte simma.

Frågade om sjukskrivning efter havandeskap eftersom dr Lars Olov någonting har sagt att jag ska vara hemma. Hon sa att jag ska ringa specialistmödravården så att nu har jag ringt dom och fått en tid den 8 december för att träffa honom. Undrar om jag fick något klockslag? Måste nog gå ut direkt och titta. Jodå.10.00. Så får han avgöra hur vi ska göra. Sen visar det sig väl om försäkringskassan godkänner det eller inte också.

Vi kan ju hoppas på det för då kan jag spara alla mina 15 semesterdagar till nästa år.

Mår faktiskt rätt bra.

Har haft svärföräldrarna här i helgen. Vi har handlat alldeles för mycket. Varit hos min farmor och farfar och ätit jättegod mat som min morfar betalade. Karln är på väg hem från nyköping nu.

Vi ska åka till toys r us och titta efter något som Arnout ville att vi skulle handla och så ska vi åka till brödet och fiskarna. =)

Ja något mera har jag väl inte att förtälja. Det är himla tråkigt att gå hem så jag dricker jättegärna kaffe/te med folk. Dock inge fikabröd eftersom jag känner mig som en heffaklump.

Vi kollade på detta med moderkakan jag och min bm. Som jag förstod det av ul bilden låg den på höger sida och det höll hon med om. Den tyska dr sa att den låg på vänster sida högt upp och att vi kunde gå hem och ha sex. Han har inte skrivit någonting om detta i min journal utan att min bm har sagt att vi inte ska ha sex.

Vad trött man blir!!!!!

Jag är sur och gnällig!!

Jag är så arg och upprörd hela tiden.
Får inte göra någonting så att jag blir inte trött så kan inte somna för att jag är utmattad. Sen vaknar Liten mellan halv elva och halv två varje natt och håller igång.

Kan inte somna på vänster sida, kan inte lägga mig på höger när den är vaken för de gör ont. Kan inte somna på rygg för de gör ont. jag vill sooooooooooooooooooooova.

Var chafför igår och v ar så arg så jag trodde jag skulle explodera. sorry för det.

Uttråkad

Sitter och är uttråkad. Vad ska man göra på dagarna?? Igår låg jag i soffan o tittade i taket och tänkte att ja, det här är ju värdelöst.

skulle gå i tvättstugan men Bart tyckte inte att jag skulle bära ner tvätten så han bar ner den, sen tyckte han inte att jag skulle lyfta i o ur maskiner så han gjorde det med .Fick tjata för att få lov att hjälpa till att hänga tvätten när han kom upp med den.
Han städade igår. Så nu är det rent här. Vi har handlat. Ska till farmor o sy upp gardiner idag.. men det är allt på schemat.

Skulle ha simmat med Cecilia men jag tror att hon har glömt bort mig =(


Inge mera arbete..

Min moderkaka lag ju nastan over livmodermunnen pa rutinul sa jag var tvungen att komma tillbaka i vecka 32 pa ett till ul.

Igar var jag pa ett till ul o den har flyttat sig. Dock inte sa langt. Men tillrackligt for vaginal forlossning. Daremot fragade han ifall jag blodit nagonting o jo det har jag ju gjort. I Bulgarien sa jag ringde bm som ringde specialst som sa att jag ska ringa forlossningen om de hander igen. Pa jobbet sa jag ringde forlossningen som fragade ifall jag hade ont. Nej da det hade jag inte, nej da kunde jag jobba klart sa kunde jag ju komma in under dagen om jag fortsatte bloda.

Min kollga K tog med mig till kk som sa att jag var tvungen att ringa bm som jag ringde men hon var ej dar, pratade med hennes kollega som sa att jag ska prata med specialist om jg bloder igen.

Han vart upprord denna dr och sa att man ska ta det pa allvar for man kan inte veta om moderkakan har flyttat pa sig som alla sa. De sa att oftast sa gor den det. Han sa att jag far inte jobba mera for jag kommer nog bloda mera. Nagonting om att nar livmodern vaxer kan blodkarl mellan placenta o livmoder spricka. Bloder jag igen ska jag ringa in och han skulle skriva i min journal att jag var tvungen att komma in da och skulle ja fa ont ska jag bara aka in.

Haha forra veckan fick jag ocksa gora ul eftersom de misstankte havandeskapsforgiftning. Da sa den gynjouren att placentan flyttat sig och lag langt upp pa vanster sida. Ifall jag inte minns fel sa den har dr igar att den lag lagt nara livmodermunnen pa hoger sida :)

Vad ska man tro????? :)

Sa nu far jag inte jobba mera. Vet inte alls vad jag ska fordriva mina dagar med. Har funderat pa att skura koksskap och skura fonster kanske?? Vore inte det nagonting. Ifall jag tar ett fonster per dag sa kan ingen saga att jag overanstranger mig och jag har jobb for 9 dagar eller natt sant...

I helgen kommer mina svarforaldrar hit. Ska kopa skotbord at oss..

Har Elle pa besok :)

Ska nog fika med Emma o Pia idag..

jag har massa

gäster i helgen :)
kommer bilder sen.