Inge mera arbete..

Min moderkaka lag ju nastan over livmodermunnen pa rutinul sa jag var tvungen att komma tillbaka i vecka 32 pa ett till ul.

Igar var jag pa ett till ul o den har flyttat sig. Dock inte sa langt. Men tillrackligt for vaginal forlossning. Daremot fragade han ifall jag blodit nagonting o jo det har jag ju gjort. I Bulgarien sa jag ringde bm som ringde specialst som sa att jag ska ringa forlossningen om de hander igen. Pa jobbet sa jag ringde forlossningen som fragade ifall jag hade ont. Nej da det hade jag inte, nej da kunde jag jobba klart sa kunde jag ju komma in under dagen om jag fortsatte bloda.

Min kollga K tog med mig till kk som sa att jag var tvungen att ringa bm som jag ringde men hon var ej dar, pratade med hennes kollega som sa att jag ska prata med specialist om jg bloder igen.

Han vart upprord denna dr och sa att man ska ta det pa allvar for man kan inte veta om moderkakan har flyttat pa sig som alla sa. De sa att oftast sa gor den det. Han sa att jag far inte jobba mera for jag kommer nog bloda mera. Nagonting om att nar livmodern vaxer kan blodkarl mellan placenta o livmoder spricka. Bloder jag igen ska jag ringa in och han skulle skriva i min journal att jag var tvungen att komma in da och skulle ja fa ont ska jag bara aka in.

Haha forra veckan fick jag ocksa gora ul eftersom de misstankte havandeskapsforgiftning. Da sa den gynjouren att placentan flyttat sig och lag langt upp pa vanster sida. Ifall jag inte minns fel sa den har dr igar att den lag lagt nara livmodermunnen pa hoger sida :)

Vad ska man tro????? :)

Sa nu far jag inte jobba mera. Vet inte alls vad jag ska fordriva mina dagar med. Har funderat pa att skura koksskap och skura fonster kanske?? Vore inte det nagonting. Ifall jag tar ett fonster per dag sa kan ingen saga att jag overanstranger mig och jag har jobb for 9 dagar eller natt sant...

I helgen kommer mina svarforaldrar hit. Ska kopa skotbord at oss..

Har Elle pa besok :)

Ska nog fika med Emma o Pia idag..

Kommentarer
Postat av: Josefine

Men va skönt att du äntligen har träffat en "normal" dr som tar det på allvar. Toppen!

Försök fördriv dagarna med att träffa dina kompisar och alla du vill nu...man hinner ju kanske inte hela tiden sen direkt. Nu när ni gjort så många ul...har ni sett vad det är för filur därinne? Kramis!

2008-11-04 @ 16:43:48
Postat av: Monica

Hej Gumsan..så du kommer inte mera nu? Du ska se att det finns saker att göra hemma..som att vila lite emellanåt!;)

Väntar med spänning när "tösen" ploppar ut;).

Kram

Postat av: Monica

:) du kommer snart att ha händerna fulla..men passa på att njuta..ladda batterierna..jag vet att du är en som gillar att det händer saker..jag med..men du måste bromsa lite då och då..tro mig.

Meditera..måla..något som du gillar..börja med något nytt..men skippa bergsklättring och fallskärmar för tillfället;).

Kramen

2008-11-04 @ 22:06:40
URL: http://www.helamittliv.blogspot.com

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress:

URL:

Kommentar:

Trackback