trött..

Jag menar ju så klart HON i mitt tidigare inlägg.

damn im tired.

tjock mjölk ko

det är så jag känner mig iaf. men min söta stefanie. min tyska söta stefanie har skrivit till mig..

Stefanie Böttcher skrev 14:28 linnea, du är en vacker blomma med en bebis, kom alltid ihåg det och säg inte att du är en ko!!

Jag älskar min Stefanie, jag saknar han fruktansvärt mycket.

i säljenfjällen, var kan jag inte säga.

Åkte i torsdags. Gick jättebra. Heaven sov hela vägen till Borlänge, när vi lämnade filmer till ingela, medans vi åt, sen väckte vi henne, amma, ersättning, åka vidare, hon sov hela vägen till Malung..

Vi såg först en älg på vänster sida av vägen.. Sen körde vi vidare, tre älgar på höger sida. Bart vänder bilen för att kunna se bättre, dock massa trafik så han får åka många km tillbaka mot äppelbo för att kunna vända igen.. men så fick han ätnligen stanna och se älgarna..

Upp till Arnout. Hälsa på alla, amma, ner till Malin, umgås. Jag och Heaven sov.

Fredag:

Jag och Heaven gick upp tio över sju. amma, klä oss, hämta Malin, hämta apbakfullfortfarandefull Bart.. =) Som tvärdäcka i bilen och sen vidare upp emot sälen. Jag och malin traskade omkrign med farmor. Hittadee en underbar jacka på rea so jag ville ha så jag la undan den eftersom Bart hade kortet..
bart åkte snowboard.. Tillbaka till tandådalen, hämta upp Bart som lyckats köra vilse på fjälet, upp till husvagnen för att äta.. men bart däckade utanför en stund.. Sen åkte bart mera snowboard, farfar var barnvakt och jag, malin och farmor åkte till lindvallen för att gå på stadium.

Resten av folket, dvs Arnout, Axel, Francois (tror jag det stavas), heidi oc Rebecka tog sig upp till sälen till slut.

hem igen.. äta pizza på napoli.. tio låg vi i sängen jag, bart och heaven. alla nduschade och alla kläder tvättade..

dock har hon inte sovit bra inatt. vaknat och ätit vid tre. sen vaknade hon kvart i sex och här sitter vi nu.

Malin kom just hem och vi ska på promenad, ta ut pengar, ellos, systemet, sen hem till jenny. Sen kommer Monika sen också.

Ja det var det.

Sova hela natten.

Jag tror nog att man kan säga att Heaven sovit hela natten. Hon somnade runt 21:30.. Nu äter hon för första gången.

Dock pep hon i sömnen vid ett, tre, fyra.. Så jag vaknade.. Men vi har inte varit upp..

Fortsätter det så här kan jag sova i ett annat rum snart så kan Bart få lov o vakna när hon vaknar helt och jag kan sova en hel natt =)

Hon luktar mycket mycket kiss nu iaf min flicka vilket kanske inte är så konstigt...

:)

schysst iaf =) finns hopp om livet.. o min Heidi är här!!!

Utmanad igen av Sandra.

fotoutmaning

Gå in i mappen Mina bilder. Gå till den sjätte mappen och välj sedan den sjätte bilden i den aktuella mappen. Släng upp bilden på bloggen och skriv något om den. Utmana sex andra personer och länka till dem, samt tala om att de är utmanade....







Jag kan inte göra denna utmaning för det finns bara 2 bilder i 6e o 7e mappen..

men kan ta den sjätte bilden i femte mappen vilket blir denna.



Pappan och barnet sover.. På BB.. Barnet är 2 dagar gammal.


Jag utmanar:

Emma.
Anna-Karin.
Ingela..

Vilka ni nu mer är som läser min blogg.

Utmaning.

UTMANING: VARJE SVAR MÅSTE BÖRJA MED BOKSTAVEN I DITT NAMN
Varje svar måste börja med första bokstaven i ditt namn! Alla svar måste vara riktiga, hitta inte på ord! Om personen som utmanade dig har ett namn som börjar med samma ord som ditt får du inte ge samma svar som han/hon gjort. Du får heller inte skriva samma svar två gånger eller skriva ditt eget namn som svar!


1. Vad heter du?:   Linnéa
2. Ett ord på fyra bokstäver: Lova
3. Flicknamn:  Liv
4. Pojknamn: Lennart
5. Yrke:  Lejontämjare
6. Färg: Lavendel
7. Klädesplagg: leggings
8. Mat: lapskojs
9. Sak i badrummet: lampa
10. Plats/stad:  Luxemburg
11. En orsak att vara sen:  Late for work
12. Något man skriker: LALALALAL (iaf barn sen;)
13. Film: Lejonkungen
14. Något man dricker: Loka
15. Band: Lars Winnerbäck?
16. Djur: Lokatt


Jag utmanar:

Er som läser detta. :)


Fortsatt uppdatering av livet

Har varit och träffat pappa L. Pappa L hade förhöjda blodfetter och fick simvastatin utskrivet.  Vilket man ej får kombinera med grapefrukt eftersom det slår ut effekten av dom?  Hade hans läkare sagt.. Coolt, aldrig hört lixom.

Vi åt lunch, kebabtallrik.. Mycket mycket salt.. Sen skjutsade han mig och Heaven hem till husmors Emilia. Husmors Emilia ska ha barn 11 mars men hon höll på att städa, tvätta och baka när jag kom..
Vi fick mycket god toscakaka som hon bakade medans vi var där.  Dock blev hon illamående och fick kräkas... så kanske kommer bebbe snart då. Jag tippar på söndag..  :)
Sen är det bara Cecilias kvar..

Sen skjutsade Cecilia hem oss och nu är Bart på väg till skavsta för att hämta Heidi!!! JAAAAAAAAAAAAAAA för idag kommer Heidi.




Det stackars barnet kämpar o kämpar, elaka jag.


Jag och Heaven har tagit oss hem, vi har diskat, bytt blöja, städat i vardagsrummet. Skulle behöva dammsuga igen men det får bli när vi kommer hem från Malung. Har även börjat packa väska för i morgon så vi kommer iväg snabbt =)

Trött, tröttare, tröttast

Jag är mera trött idag. Suck..

Hon somnade vid tio, jag strax efter, hon vaknade vid halv tre o låg o "pratade" i sin säng men tänkte jag tar upp henne när hon blir ledsen. Vid fem så började hon "prata" igen så då tog jag upp henne,amma, halv sex sov vi igen och sen blev vi väckta av Barts telefonjävel tio i åtta.

Nu har hon blivit klädd, jag duschat, jag dricker te (amningste som Forslund sa åt mig att köpa, super gott), hon ammar. Sen ska jag möta pappa L kl 11 o äta lunch, sen till Emilia och fika med henne och Cecilia.

Fasiken om hon inte går upp i v ikt nu min lilltjej.. Igår kväll fick hon 160ml ersättning (175 blandat), ammade, kräktes lite, ammade, drack 60 (75 blandat) till, sen sov hon äntligen. Hon fick även 120 (135) blandat till lunch i går.. Plus att hon ammar fritt och här finns det mjölk nu.

Men men.

I morgon slutar Bart kl 12. Då så ska vi till skatteverket och be om våran inkomstdeklaration från förra året så vi kan lämna till soc. Sen beger vi oss mot Borlänge för att lämna Disneyfilmer till Max och sedan vidare mot Malung..

och det viktigaste för idag.

Ikväll kommer Heidi!!

På tur.

Har varit med Bart till vuc och hämtat papper idag för att hans lärare vill att han ska börja läsa där istället.

jag är så trött idag. jag orkar ingenting idag. jag har huvudvärk. bara längtar tills ikväll när vi äntligen kan och sova jag och heaven.

bart erbjöd sig att ta henne inatt så att jag får sova men va fasiken ja kommer inte sova om hon skriker så bättre vi väntar ett tag till.. hon kanske sover ennu längre inatt..

har postat iväg tradera saker.

heaven har fått finfina paket från sin syssling rasmus..

mera sugen på belgien. läste sandras blogg idag med och blir ju lite sugen. men ja. det är som det är..

men men..

hoppas maten är klar snart.. kyckling och potatismos och äppelmos till. ngt skumt de äter i belgien.

nej nu faller mina ögon ihop..

tur att heaven ska bada ihop med sin pappa idag.

äntligen

sover hon igne. hon sov bara 5 min sist. då börjar dom renovera i lägenheten bredvid eller nåt t igen.
hamrar o borrar..

fan fan

kräkor

Barnet bajsade ju ner de första kläderna.

Nu kräktes hon ner de andra paret. eller ja bodyn.

nu har vi ytterliggare nya kläder på oss. body från emma..

Tisdag.

Karln får semlor i skolan idag =(

Jaha. vAd har jag gjort då. Heaven har ju bestämt sig för att man pratar på ntäterna. lol.

vaknade halv tre inatt, åt, somnade om tre. sov till fem, åt, somnade halv sex, sov till halv sju, åt, somnade om till åtta sen var hon vaken.

har massa libero hemma. Fick ett stort paket av hans föräldrar och har haft rabattkuponger och dom är VÄRDELÖSA. dom läcker jämt, kiss, bajs.. hur ofta vi en byter och hur noga vi en är. hoppas dom tar slut snart..

satte på sessan så söta kläder idag så..

men.. så bajsade hon.

och nu har hon nya på sig..


där har hon precis däckat i mitt knä efter att vi har skurat badrummet, köket, diskat, dammat, sen sjalade jag henne och dammsög och skurade golven. Sen fick hon 120ml ersättning och så fick hon amma och nu sover hon i sin säng.. undrar hur länge.. hör att hon piper där inne i sängen.. men hon brukar göra det i sömnen så..

idag måste jag posta brev..

Jag kan inte bestämma mig.

var vill jag egentligen bo? Det vet jag inte.

Bart säger att om han har jobb vill han bo i sverige. men när jag läser om alla svenskar som bor o arbetar i belgien så blir jag lite avundsjuk.. jag trivs ju där.

men är nog bättre för heaven här i sverige när de gäller sjöar, skogar etc.. dvs natur.?


tjock

Jag är riktigt tjock. Det känner jag minsann och ser i spegeln. Riktigt äckligt.. Sen fick jag fula bristningar på magen under förlossningen med. Inget under graviditeten men då kom dom. fy fan.

det är vidrigt.

ville börja träna men bm sa inget hoppande eller springande första 6 månaderna så bäst jag tar det lugnt. Bara snön kunde försvinna så kan man ju promenera mera iaf..

Vad gör jag annars. Jag har diskat, går i tvättstugan, snabbduschat.

Bart kom hem till lunch. Han ska skriva ett prov i svensa han ska lämna in tills i morgon så nu ligger Heaven i hans knä och sover. Kollade just om jag fått betalt för en sak på tradera men icke. annars hade jag kunnat posta det idag.

Annars gör jag inte mycket.

Donat

Heaven har setat snällt i sin babysitter så jag har duschat, klätt på mig, tömt soppåsar, gjort i ordning tradera saker jag ska skicka iväg, bytt sängkläder, skurat under diskbänken, kokat nappflaskan, städat varddagsrumsbordet och ordnat sofforna.

Allt detta på 20 min. Det tycker jag är bra gjort av mig, nu äter hon igen och jag prtar med Emma och tittar ut på snön som fortsätter komma ner =(

Söndag och massa snö.

Har snöat hela natten... Suck. Hade tänkt gå på promenad  nu annars men misstänker att jag inte tar mig fram någonstans.
Bart var på krogen igår med syster och hennes karl, antar att han hade kul. Fick ett sms vid elva att han var bjuden på efterfest men han kom inklampades med den onyktres försökt till "smygande" vid halv tre.. Klampade in i sovrummet, tittade på Heaven och gick till andra rummet och la sig och sov.. :)

Misstänker att han kommer må dåååååååååååligt idag =)

Heaven sov så gott i sin säng så inatt med.. dock inte så långa pass.. Eller jo.. Det gjorde hon väl. Tog henne till vår säng vid sex, hon åt vid sju, åtta, halv tio.. Så inte mycket sömn men man fick vila iaf. Dock hade blöjan läckt igenom hennes pyjamas, handduken som låg under henne och lakanet. Så måste byta sängkläder sen idag.

Skulle behöva städa lite också. Iaf dammsuga och rätta till lite här hemma.

Har massa tradera grejjer och skicka iväg också.

Tradera kontot ökar. Det ska bli givande att se vad d et slutar på när sommaren kommer..

Nej nu ska jag messa Arnout.

Har inte mycket att göra. Heaven ligger och håller på att somna här i mitt knä.. Iofs är det bra för då kan jag ta mig en snabbdusch och kanske hinna städa lite under tiden.

Undrar vad man ska äta idag?

Grattis William på 6 årsdagen. Herregud vad tiden går snabbt.

Heaven har fått en ny vän.

Ligger o "pratar" för fullt.. Dock kort videoklipp.

Lördag.

Jaha lördag igen, snart måndag. Veckorna bara rinner iväg och endå ser det inte ut som att det någonsin kommer att bli vår.

Hon vaknade inte igår, utan hon sov till tio över två, åt, somnade om typ tre och vaknade för 3 min sen o låg o pep i sin säng o log för fullt när jag tittade ner. Vilket kanske var tur annars hade nog högra bröstet sprängts.
Jag hoppas att vi somnar om en stund till, vilket jag inte tror.

Snart kommer Heidi.  På onsdag. Inte träffat henne sen första helgen i november ju.  På tok för länge.

Nej.  Jag har ingenting vettigt att skriva, jag bara fördriver tid just nu..

Ersättning.

Fick tag på bvc idag och fick komma och väga tjejjen. 170g hade hon gått upp på 11 dagar o hennes kurva fortsatte neråt.. Så nu blir det ersättning varje kväll. Ikväll ammade jag, vi snackade typ en halvtimme, ammade och sen åt hon 120ml ersättning och sen ammade vi lite till. Nu har hon sovit ca 45 min, dock vaknat till en gång.

Var trevligt på stan. Fika med gravidtjejjorna. Emilia och Cecilia.. Trots lite missförstånd om var vi skulle mötas, allt var dock mitt fel. Jag som snurrade till allting.

Damn, trött, vill bara sova.. Men ska väl ta och umgås med Bart innan jag sover. Karln gick dock ut och rökte, förstår han inte att han inkräktar på min sovtid? =) Haha. nejdå.

I morgon ska vi fira William som fyller år, gå på systemet, sen ska Bart hämta min syster o hennes vän, de ska partajja lite och sen ska de gå på krogen. Jag hoppas att jag och Heaven tänker sova djupt hela natten!!! =)

Ja annars har jag inte mkt att säga.

Fick papper från soc nu och ska ta och fylla i dom och skicka in.

nu är hon nog vaken. :)

Byt Batt..

Skoj när det är vad man ser när man tittar på sin internetdosa =(=(=( Hur ska jag nu kunna se om jag har några pengar.

Ska iväg, klockan nio idag måste jag vara iväg. Heaven är klädd och ligger och äter, hoppas hennes pappa tänker gå upp så jag hinner tvätta mig och klä mig så han kan hjälpa mig ner med vagnen. Måste gå senast halv.. men men.

Idag ska jag äta/fika på stan med Cecilia och Emilia.

Fick inte tag på ngn bvc ssk igår.. Fanns ingen på öppna heller.. De var borta igår..

men rinner fint ur brösten. Inatt sov hon i 5 timmar sen vaknade hon o ville ha mat.. Då rann de ur båda så jag fick stora fläckar på nattlinnet. Så hoppas hon får i sig som hon ska. Det visar sig när jag får väga. Men kan ju gå förbi hemdal och väga själv annars med..

jaha

Har försökt ringa bvc.. Hos min ssk. Jag är på utbildning åter 20/2.
Ringer på den andra, var vänlig ring på telefontiden mellna  8 - 930, ringde 9,  910, 920. suck.

hoppas ngn är på öppna då...



Bejbin i Tröjjan som hennes pappa köpt..



o sin nästan för lilla ramones body.. som ska vara från 3 - 6 månader.. hon gillar ramones.. eller kommer förhoppningsvis åtminstonde att göra det ;)


Nu sover hon i knäet på mig så hon får väl ligga där då :)

Torsdag morgon.

Jaha.  Ny dag.Ska på öppna förskolan idag, tänkte träffa en tjej som heter Emma o hennes son  Albin där.

Ammade Heaven vid halv åtta igår, sen  fick hon ersättning, drack 100 ml, s omnade, la henne, hon spydde upp hälften, drog bort o bytte under henne, hon sov från tjugo över åtta till tjugo över två, vaknade, åt, massa, spydde ner sin s äng, bytte, spydde igen, la henne mellanoss,somnade om vid fyra och sov till åtta. Helt okej =) Tycker jag.

Men så hennes stackars lilla mage bubblar och låter, undrar hur mycket luft hon drar ner..

Men bra att brösten fick vila lite igår kväll, gjorde inte ont direkt att amma. Det kom senare..
Nu är det nästan så att jag har ångest för att behöva göra det.

Hon ligger i mitt knä just nu och för tillfället går det bra..

Annars, vad har jag mer att förtälja? Ingenting tror jag.. Att jag önskar Bart ska gå upp för jag har en kopp med te ståendes på diskbänken jag vill att han bär hit..
Ska hålla mig vaken med Heaven ett tag nu och sen ska vi nog gå och lägga oss och vila.Runt halv tio eller så för då är det dags för henne att vila en stund iaf.

Ja, det är allt mitt "roliga" liv har att erbjuda..

Kväll och Greys ikväll.

Hoppas på att jag ska kunna dricka en kopp te till Greys..

Heaven sover, tror jag, i sin säng, hon är tyst iaf. Legat i 20 min nu.. Tvärslocknade när hon åt, hon äter fortfarande inte mycket.. tror jag?? jag vet ju inte men vi har iaf ersättning hemma nu.

fick besök här på kvällen av Jeanette, Morfar och Kajsa. Kajsa blir så avundsjuk på Heaven..

Bostadsbidrag

För att jag ligger precis på gränsen enl försäkringskassan att få söka det nu så när jag börjar få lön i april för de ja jobbar extra i mars, april, maj, jni etc så kommer jag upp för högt för att vi ska vara berättigade

Så soc tyckte att jag skulle få det på papper så var det okej.



Något annat, jag tror inte att min bebbe får i sig tillräckligt med mat. Hon äter, gnäller, suger på händer, äter mera, gör ont att amma och kan inte klämma ur mycket alls. Men jag hör att hon får i sig.

Ska göra som Emilia och jag pratade om och  köpa hem ersättning för då kan jag slappna av när jag vet att det finns i skåpet så kanske min egen mjölk rinner till ordentligt..

Trött är jag också.

Ska iväg och  handla ersättning idag. och present till william.

Socialen

Idag har jag pratat med socialen.. Ifall våran elräkning är på 450 kr ligger vi på 1600 kr under normen.. Eftersom elen nu var på 1250 så ligger vi mera under.


Hon sa att jag har ju bil så egentligen måste jag sälja den men eftersom det rör sig om 2 månader och jag sen börjar arbeta extra så bryr de sig inte om bilen.
Jag måste ha intyg från försäkringskassan om att jag ej kan få bostadsbidrag, har ringt dom nu så de kommer ringa upp mig och sen måste Bart lämna in papper om att han går på SFI. Inga problem.

Kan vi få kanske 1500 kr i extra i två månader nu blir vi ju nästan rika.

Plus att vernerandersson godkänt att jag hyr ut så jag ska skicka in papper till dom om uthyrningspersonen till sommaren vilket ger mig 12000kr till under sommaren. Får Bart jobb i belgien så klarar vi hela det här året utan problem och utan att behöva låna pengar eller nått.. Underbart. Vilken lycka..

Sen tänker jag börja jobba i mars nästa år tänkte jag..

Vad har jag annars gjort idag? Vi gick upp vid tio i tio.. Hon åt, jag duschade, satte henne på köksbänken och diskade och nu så ska jag snart gå på promenad till Holm. :)

Stackars baby

Igår så skrek Heaven en massa och man såg att hon hade jätteont i magen. Jag tyckte så synd om henne. Sen på kvällen så började mitt högra bröst bli varmt och knöligt.. Tjatade på Bart att han skulle ta henne så jag tog min pump och f örsökte pumpa ur, inget kom. In i duschen och duschade varmt, pumpade, klämde o hade mig, nästan ingenting kom.

Tillbaka till sängen och la Heaven åt fel håll så hon låg med kroppen under min högra armhåla.. Och då lossnade det nog, Bebben åt som att hon aldrig fått mat förut. Och säkert har det varit stopp hela dagen och hon bara fått i sig luft.. Inte konstigt att hon hade ont i magen.

Sen tvärslocknade hon klockan 12. Sov till 7 i morse. Dock pep  hon o hade sig vid fem tiden. Så var hon vaken till en kvart över åtta. Låg i sängen o amma och sen sov vi till tio i tio. Nu är hon klädd, har setat i babysittern o tittat på när jag duschade och sen setat på diskbänken när jag diskade från igår och städade köket..

Så nu behöver jag egentligen:

* Ordna mina soffor
* Dammsuga
* Byta sängkläder
* Plocka in tvätt
* Sortera hennes kläder  eftersom allting ligger i en enda röra nu.

Men icke.  Skulle egentligen ha promenerat till Emilia nu men att Bart kommer hem på lunch så att han får ringa när han är på väg hem och köra mig istället eftersom att det är -5 ute och mina bröst vill vara varma. Ska handla semlor på ica ettan på vägen.

Usch så slö jag är, jag borde ju promenera.. men ska promenera hem till Holm i morgon iaf..

Nu har jag en mycket trött bebbe här i knäet..

fy farao

jag hatar pengar.
fick parkeringsböter idag. 700 kr. blääääääää. b etala inom 8 dagar.
hade parkerat före en jävla markering.

Hyra ut i andra hand! =)

Jag har hittat en som vill hyra och vernerandersson har sagt att det är oekj. Skall skicka in ett papper till dom så att dom kan godkänna den som skall hyra lägenheten. Det är ju toppen.

Vi har sagt 4000kr i månaden. Men killen ville egentligen b ara ha en etta och hur många kommer jag hitta som vill hyra en lgh juli - september?? =) det är ju TOPPEN!!!!.

Blir 12000 kr jag får in på mitt konto vilket är mycket mycket välkommet. :D

Morgonens låt - anton aus tirol

Ja. Fint. Den brukar jag spela för Heaven.

Jag är så trött idag, har f ått för mycket sömn. Hon somnade i sin säng 22,20.. Sov till 04,20, åt, sov vidare till 07,10, åt lite mera, dock  i våran säng d å, sov till 09,10.

Skulle gå på stan med A-K idag men verkar som hon tänker svika mig . Jag som  vill  ut och gå ju.. Blir lite ledsen.

Var mycket trevligt i helgen.
Vi pratade om semester. Vi skulle ha åkt till centerparcs men har bestämt att vi åker till
http://www.landal.nl/ Istället.. Billigare och samma sak.
En vecka ska vi åka också, billigare en helg. Men går nog. vi får trängas i en stuga. Jag, Bart, Yvan, Debby, Heaven då (ca 8 mån), Oona (1 år o 8 mån), Noah (nästan 5) och Kenzo (är nog 10 då)..

Blir vin till maten o spela wii o bada o leka o äta massa.
underbart..

Hyra ut i andra hand.

Undrar om min hyresvärd godkänner det. Jag hoppas det!!!

Vi ska ju som sagt vara borta och har hittat en som vill hyra juli - september. Skulle vara great att få in lite pengar juli - september och betala mindre för allting jag äger i SVerige.. När  vi endå inte är här.

har haft en jättebra helg.. Heaven har sovit i sin säng.. och sover middag i sin säng nu, sovit i en halvtimme.

Promenerat till Emma o tillbaka idag! Skönt.

Ska promenera till Emilia på tisdag, Holm på onsdag, öppna förskolan på torsdag och ner på stan för att fika på fredag. Mkt motion och bra för Heaven att komma ut lite.

Lördag eftermiddag. :)

Nu har jag och Debby gått på stan halva dagen. Köpte såååååååååå fina (6månaders ;) kläder till Heaven.. . Vi fikade.. käka semlor :) klart Debby måste pröva.

Pojkarna kom ner på stan, mcd, jag gick hem.. De åkte bil :) sen tvättstugan nu. Jag och Noah har badat Heaven och pojkarna är på maxi.

Valentijns dag

Är det minsann. Frågade just karln hur man stavar det på hans språk och han tror att det är så där.

Har haft en jättebra natt igen. Heaven somnade till slut i sin säng vid 11, sov till halv fyra, somnade om vid fyra, började pipa vid 7 men jag halvsov till 8 då fick hon komma över till våran säng så käkade hon..

Nu sitter hon i sin pappas knä medans han tittar på tv med Noah.

Har sålt massa tradera saker nu. Ska bara få in pengar så ska jag skicka iväg dom sen.

Har jättemycket mensvärk. Igår var det ju fredagen den 13 och då bestämde sig tant röd för att det var dags att komma på besök igen...

När vi alla har vaknat här och ätit frukost ska jag och Debby gå på stan och pojkarna ska åka till busborgen. Ja Heaven följer oss. Sen kommer pojkarna ner och äter Mcd.

Noah är en mycket nöjd kille, åkt pulka igår, pizza, mcd idag, busborgen. Han är i himmelriket tror jag och vill helt klart komma tillbaka till oss. Dock är hans storebror avundsjuk.

Ha en jättebra alla hjärtans alla ni där ute.


Noah o Heaven

Nu ska jag sova.



morgon igen.

hon somnade i sin säng igår vid tio, sov en halvtimme och sen var hon vaken frma till tio i två. Men efter det sov hon till tio i sju. Tänk om de kunde varit tio i tio till tio i fyra istället. eller tio i tre eller vad det blir. sen äta, sen sova mera. men men.
de kommer väl.

har besök nu. Debby, Yvan och Noah.. Trevligt.. Lätt avis. De berättade att Noah sov hela nättern när han var 5v o Oona när hon var 8.. men men.

Hemma igen.

Nu har jag varit på föräldragrupp. Det är tur att jag tittar så noga. Vi var där 5 i två.. Minsann. De började halv tre. Så intresserad var jag av att läsa lappen vi fick hem. hah. Bart kunde ju inte stanna så jag fick stanna själv =(
Heaven var ensam flicka med fyra pojkar. Fanns en flicka till men hon var infektiosnkänslig så hennes föräldrar var 
där ensamma.

Nu har jag kommit hem, bytt blöja, ammat och donat. Dukat. Maten är i princip klar.. Behöver bara steka köttfärsen o de gör jag när Bart ringer.

Barnet sover

Vad ska jag göra? Hon har sovit i en halvtimme nu.. Ensam.. I sin babysitter..

Jag har ordnat med lite tradera annonser, lagt ut lite flera, vad kan jag mera göra? Det är städat här och jag är inte hungrig.. :D

mycket bra natt.

Heaven somnade i sjalen hos Bart igår vid 20:30. 21:00 la vi ner henne i sin säng, vaknade direkt. Ammades, jag la henne 22,10 o hon sov i sin säng till 0110.. framsteg. =) somnade om, vaknade 0410 för att äta igen. men då så ville hon inte somna om hon gnällde, ville ha napp, gav napp, hon spottade ur och log mot mig o ville ha den igen. Ja då så. Men somnade om vid sex kanske o sov till åtta =) inte illa.

har sålt flera grejjer på tradera nu. helt ok.. vi får se hur mkt pengar de blir på kontot i slutändan. om det blir någonting eller inte..

annars har jag inte mycket att säga, bart kan inte följa på föräldragruppen idag för att de landar 1550 ist för 1735..

Donat

Idag har jag donat.. Först upp, duschat, donat med Heaven.  Morfar kom förbi med älgköttet Yvan ville smaka. Iväg till Emilia på underbar lunchdate. Hemgjord supergod sallad, hemgjort valnötsbröd och hemgjord banankaka till efterätt.. =) Hon är minsan en liten husmor.

Hem. Farmor och farfar kom över för att borra upp krokar i hallen så jag och Bart tog en sväng till ikea när farmor passade Heaven och köpte en hylla till sovrummet. .Så nu är den uppborrad, lampor under och även en lampa till Heaven så att det inte blir så mörkt.. Dock s å passade inte lamporna. De skulle ha setat på hyllan och jag kollade minsann o jo det skulle gå så jävla bra så. Men icke, så nu är de uppborrade ist och resultatet blev väl inte riktigt som vi tänkte men men det duger..

När jag kom hem hade Bart skruvat ihop skoställ, slängt sopor, hängt in tvätt, dammat ,dammsugit och skurat golven. Och diskat. Så nu är det rent här.

Sängen är upphämtad till Noah och ibäddad med svampbob fyrkant och Heaven är nybadad. Hon ligger här och äter. Tänk om vi kunde gå och sova nu istället.. Det skulle vara helt okej.

Har skickat iväg två tradera auktioner till idag.. Fyra jag fått betalt för och skickat iväg och 2 st jag inte har fått någonting för en.

Ja. Annars har jag nog inte så mycket mera att förtälja om livet. Kanske att Emilia kan få sin Lycke snart så vi kan gå på barnvagnspromenader i vårvädret..

TRÖTT!!


För i helvete

Har försökt logga in här i en kvart nu för att ha någonting och göra när jag ammar så jag inte somnar sittandes..

Idag ska jag promenera till Emilia.. Sen hämtar Bart upp mig och Heaven där..

Sen har jag lite att göra hemma.


Jag behöver

* Laga mat
* Diska
* Dammsuga
* Bada Heaven
* Skura golv
* Ta upp säng från källaren till Noah
* Hänga in tvätt

Fast det är nog allt. Får besök i morgon av svåger, svägerska och ett av deras barn.

Nu hör jag att det rör sig i köket vilket innebär att Bart har vaknat med. Han ska till sin skola han. I deras takt kan han svenska 2099. dumma lära


svar

Barts bror, brorsson och mamma (vi vet ej om Bart har) har någon sjukdom som dom kallar trombofili, bildar blodproppar lätt.
Barts bror har haft problem med detta som kunde ha slutat mycket illa men pga av tur och skicklighet gick det bra.

Jag frågade om det igår, läkaren sa finns inget som heter så (har frågat en annan dr tidigare och han sa att det e ett samlingsnamn på olika sorters koagulationsrubbningar). Sen sa läkaren igår att blödarsjuka får inte flickor. Jag sa hans mamma har det och dom blöder inte, de bildar proppar, han sa men du behöver inte oroa dig. Får hon lätt blåmärken eller blöder. Nej sa jag. Ja men då är de ingen fara, då har hon inte blödarsjuka.

Men för fan!! Lyssna kände jag bara. Men icke. Dom kmmer hit i helgen så tänker fråga vilken faktor som saknas/de har överskott av (eller vad det nu var) och sen ringa familjeläkaren istället och se om man kan kolla upp. Med blodprover.

Annars gör vi det i Belgien.

Jag har nog ingen tilltro kvar till vården i Sverige känns det som. Men kan beropå att jag lyckas träffa underliga personer hela tiden.

7 veckor

Är hon minsann idag.
Har varit på bvc.. = 57.5cm 4960gram, 37,8cm runt huvudet. Om ja inte minns fel.

2 månaders kontroll hos dr med.. Allting bra. Trots att läkaren inte lyssnar ALLS!! jag blir så trött.
men men. får ta itu med det själv hos min familjeläkare.

musik

Jag och Heaven. Sitter o sjunger o lyssnar på musik..
detta lyssnar vi på

Mera mera

Jag ska väl filma någon mera dag då o lägga ut.

har varit på ikea o handlat skoställ o krokar till jackor idag..
trevligt.

test

får hjälp av emma.


jaha

lördag kväll.

idag har vi farit runt, till maxi, systemet, karin, hämtat syster o svåger, till bror, hem, tvättat, diskat, dammsugit, städat, plockat och donat.
ja inte bara jag då.
bart med.

har tvätt o hämta o vika o tvätt att hänga.

har ätit hemmagjorda hamburgare till middag..

sjalen ligger i tvätten så blir mkt bärande utan att ha armarna fria ikväll =)

tänk om

hon kunde somna tidigare. Inatt vid två, sov toill kvart över sju, åt, somnade om till tio typ..
=)
men men.



minsann

Idag har jag varit på stan med Syster, Anna-Karin och hennes pojkar..
Har först klippt mig. Välbehövligt. STudent som klippte så 10% rabatt och sen så hade jagh klippt mig 10 ggr så fick 200 kr rabatt =) så 140 kr ngnting betalade jag. Helt ok. Köpte mig en tröja på rea på gina. Mycket mycket fin =) Sen fika på mcd... sen bara traskat omkring.
Barth ämtade mig och syster. Ut till hälla, bart köpte ett par byxor, in på maxi. handlade lite. Nu har jag och Heaven badat, hon äter lite. Sen ska jag sjala mig själv, ta lite mera kort till tradera auktioner. Sålde iväg 4 st bodysar idag. Helt okej. Ska lägga ut lite mera så jag blir av med skrot här..

Sen ska jag laga mat.. Ja. Det är vad jag ska roa mig med. =)

Falcon Crest

Ja det är väl tur att det finns program på tv på nätterna.  Hex är min favorit tror jag. Annars så upptäckte jag nu att de sänder Falcon Crest igen. Det tittade alltid jag och min mormor på. Det och Dallas, sen åt vi antingen grillad kyckling eller dillchips. Don´t ask me why.

Varit en bra natt. Vi gick för att se futurama. Hon käka under första avsnittet. La ner henne mellan oss under andra.. Vid elva någon gång. Sen dess har hon sovit.. Sov till 03,20.. Åt. vi sov igen vid fyra. Vaknade nu 6,20 och åt vilket var tur annars hade nog min vänstra sida exploderat. Nu sover hon igen så vi ska gå och se om vi kan sova lite till.

Försöker övertala Anna-Karin att promenera med mig. Om hon inte vill det åtminstonden möta mig på stan så måste jag promenera dit..

Skulle behöva ta med ett kort på ett usb stick kanske så vi kan skicka vykort på oss alla till hans mormor o morfar.

Nej nu tillbaka till sängen.

Ny skolattack i belgien

Ja.. Jag säger då det. Varför måste folk ge sig på varandra för?

Lilla prinsessan här har varit lite lugnare på kvällen. Gett sin pappa några riktigt stora tandlösa smile, mig skriker hon dock bara åt. Men alltid något. Nu har hon slocknat här i sjalen igen efter en timmes gå omkring.. Ska gå och lägga henne i sin säng snart.
vi har beslutat att vi inte köper säng.. Vi väntar.. tills i höst eller så.

Om inte E måste ha tillbaka sin soffa akut????? i sånt fall måste vi köpa säng så vi har gästplatser..

Ryanair börjar flyga från västerås till dusseldorf. jag sa då kanske vi kna flyga till dussel någon gång.. är 26 mil från där han bor. han blev helt chockad. det är ju sååååååååååååå långt. lol.

jag är hungrig.

Snart helg igen. inte mkt planer. Vi ska till Karin på lördag, sen till Bror efteråt och sen tvätta. Det var väl helgplanerna för oss. Promenera lite hoppas jag..

Mycket trött.

Men har iaf sovit lite nu. Ammade, sjalade Bart, satte dig Liten.

Nu har hon sovit så jag sovit i två och en halvtimme.

snrat lyxfällan.

Ja då så.

Ny dag.

Nu är man vaken. Vid sjutiden i morse somnade Liten äntligen.. Sov till runt tio. Själv vaknade jag åtta igen när Bart smög omkring i lägenheten. Sen vaknade jag tio av henne, bytte blöjja, ammade lite, la oss i sängen, somnade, sov en halvtimme till. nu ligger hon i mitt knä och sover.

Min farmor tänker komma hit snart och jag är mycket äcklig och behöver duscha. fy fan.

På söndag ska vi köra grejjer till återbruket och emma sen handla säng på måndag...

känns som ett jobbigt projekt för tillfället.

vill sova

nu har jag försökt lägga ner henne sen klockan åtta. Hon somnar hos mig, vaknar efter 5 min änr jag lagt ner henne och skriker.

Jag skulle gärna vilja sova en timme inatt iaf.. Annars orkar jag inte göra allt jag borde göra i morgon.

och jag mår så illa..

Jag behöver

en bil och ett släp.

Behöver köra en kartong och en soffa till Emmas, mina sänggavlar och nattduksbord till återbruket och lite annat till återbruket..

Sen åka till Ikea nästa vecka och handla en ny säng.

Jag behöver även borra upp en hylla o en hatthylla snart..

Hur ska jag ordna dettA?

babygym

                                        

har Heaven fått ett babygym från Tommy.. Barts kompis. Gav oss 35 euro, detta har vi köpt.

Är riktigt fult men det vi hade råd med o hon ligger där rätt nöjd.


Varför

Kan man inte lösenordsskydda inlägg för här. Det SUGER ju.
Livet suger, allting suger.

Jag är trött och less och nere.

Lägenheter

finns två st treor på stentorpet ute nu med mimer. Vad jag önskar att jag kunde få hyra en av dom istället. hyran är 4200 kr=(

Har anmält mig på lägenheter hos dom i mera än ett år nu och inte fått komma på visning. Det är rätt så jättevärdelöst det.

Jag.

mår blä idag.

tjock

Jag är verkligen tjock nu :) Det är riktigt vidrigt. Men men. Snart blir väl vädret bättre så man kan röra sig. Ja vill ha wii fit. Tänk om man kände någon som hade det så man kunde pröva :)

Vad har jag gjort idag då. Varit till Cecilia på besök.. Hon blir bara större o större :) Vecka 28 för henne idag. Stackars hon... :D Blir bara värre o värre.. Sen hem, lagade mat, moster på besök med semlor från icaettan. Herregud så goda!!!! alla borde äta semlor där :D

Sen har jag badat med Heaven och nu bloggar jag eftersom A-K ville det.

Vad har jag annars gjort. Rensat lite i köket, inte mkt, men släng de gamla besticken och diskat besticklådan.. Alltid ngt ;)

Grattis bror!! 21 år idag minsann!!!

jag är hungrig

men hinner inte laga mat när Heaven behöver mig och Bart tycker att han kan äta bröd så han behöver ingen mat. Idag är jag trött på livet, trött på allting.

Tänk vad några ciggaretter skulle kunna göra just nu. Men kan inte. Inte inte. Stackars liten i sånt fall.

Har skjutsat syster till Ikea.

heaven har varit ledsen hela natten och hela dagen.. om ja inte håller henne då. är mkt mkt trött!!

vet inte ens vad jag ska skriva.. jag kanske håller på att förlora förståndet? =)

Elinor kom in utomlands iaf. Dock inte i Belgien. Men i alaska.. Dit hon pratat i år om tat hon vill åka.. Skulle gärna hälsa på Men en flygbiljett kostar 10tusenkr.. hur ska jag ha råd med två såna =(

Jag är en slö mamma ;)

Vi la oss och sov lite mera i morse men då så fick hon ligga bredvid mig för jag orkade inte hoppa ner till fotändan varje gång hon skulle ha nappen.

Forslund kom aldrig hit utan jag mötte henne ute på hälla istället. traskade på ikea. Såg att sängen vi vill ha är på rea måndagen den 9 februari så nu har jag smsat farmor och farfar om de kan köra eftersom jag inte har dragkrok så kan vi handla den då.

Men då så har jag lite att dona med, ska tillbaka med soffan till Emma, ställa in min gamla säng där, fast bara madrasserna.. Sen så ska min sängstomme och sängbord itll återbruket. Har massa annat skrot att köra dit med.

Men det får bli nästa helg. Tänkte höra om syster och Frej har lust att hjälpa till att bära lite så går det snabbare.

Men men..

Satte på Heaven storlek 62 kläder idag som hennes Opa köpte till henne..

Dom var nästan för små.. eller iaf byxorna..


trött

Vi var väl upp vid fyra någon gång o käka lite, somnade vid tolv.. Hon har sovit i sin säng hela natten men nu när jag går tillbaka till sängen med henne får hon sova mellan oss..

då kanske jag lyckas sova mellan gångerna jag ger henne nappen.

Forslund med kids kmmer på besök idag. trevligt. trevligt..

hoppas bart är bättre idag, stackars han :)



När Arnout kmmer nästa gång (förmodligen i mars).. SKa vi köra tillbaka emmas soffa till emma, ställa in mina madrasser i det rummet, åka till återbruket med massa skrot och sen köpa ny säng!!! Underbart.
måste köpa skohylla o klädhängare.

ja det är väl allt.

Heaven måste ha ett babygym det är ett måste, barnet vill ju bli aktiverat.