Jobbar kväll igen.

Ovanligt. HAr inte gjort mycket som är värt att dokumentera.
Var och tittade på bilar i tisdags med morfar. Fortfarande förälskad i min skoda. Kommer nog bli en sån. Men blir bilköp efter bulgarien. Får inte köra nu iaf.

Var och badade på framnäs igår kväll. Gropen idag. Satt som ett fån i vattnet med armen på huvudet. Vill bli av med detta gips nu så jag får B A D A!

Bokat klipptid till nästa tors så jag får plattat hår till Ingelas bröllop. Kan inte platta själv heller.

I morgon kommer Steff.

Koordinerar för fullt här på jobbet.
 
Svart på himlen. Kanske regn snart =)

msn

puckat för ngn mera?
jag kan inte skriva till ngn men folk kan skriva till mig o jag kan skicka min webcam

Halsbränna

Jag som tyckte att livet var på topp. Slutat må illa.. Men nu har jag börjat få halsbränna istället. dock bara på kvällen =(

Vill inte jobba dag.

Jobbar dag idag. Mår dåååååååååligt. Mår jätteilla, sovit dåligt, drömt mardrömmar och trodde jag skulle börja gråta när klockan ringde och tre dagturer den här veckan =/

I höst har jag nästan bara lagt kvällar och bara helger för att tjäna pengar.

Trött.

Vill sova.

Jag känner mig tjock o äcklig o svettig o klibbig o usch.

Jobb jobb jobb

Det är alldeles för varmt för att jobba. Sitter dock med en bordsfläkt bredvid mig. För ett tag sen tror jag Liten tänke sparka sig ut. Den får väl värmeslag den med misstänkr jag.

Var på stan med A-K idag. Köpte mig en ful klänning på gina tricot på rea. Men får plats i den så den får duga i bulgarien.

I morgon kommer morfar o hämtar mig efter jobbet så vi kan kika på en bil o sen ska vi hämta upp A-K o hennes kids o åka till löga.

den var ju för söt

http://www.amazon.com/Toddler-Infant-RAMONES-Piece-Baby/dp/images/B000VABZIK/ref=dp_image_x_0?ie=UTF8&s=apparel&img=0&qid=1217233306&sr=1-30&color%5Fname=x

Alla ni som läser =)

Nu kan du kanske se barnets rörelser under huden på magen. Är det en pojke eller flicka? I folkmun säger man att om den blivande mamman är sugen på något sött så väntar ni en pojke är hon däremot sugen på något surt så är det en flicka.

Kan ni inte tala om för mig vad ni var sugna på och vad ni fick? =) Om det finns någon relevans bakom det som sägs. lol

Jobbar kväll.

Sitter på jobbet för tillfället.
Hade beslutsångest igår. Skulle ja ta tåget till Västerås eller till Yttermalung? Ytter kostade 10 kr mindre och jag fick åka hela vägen hem gratis.. Åkte til Ytter.

Där hämtade Malin, Elinor och Marita upp mig så åkte vi till Berge. Kikade runt. Ner till tjärn och lämnade grejjer och sen upp till upprämmen för att bada. SKÖNT!!! Var jag, Monika, Elinor, Malin, Thomas, Jesper, Joel, John och Sanna. Tillbaka till Monika för att äta kyckling och ris och sen upp till skolan för att titta på när de kastade med lite eld och ngn fakir kom o slukade svärd etc.

Mer än 80 pers betalde in sig. Helt ok för att vara en 2 km lång by med typ 10 invånare. Lol =)

Föressten så var vi alla släkt med varandra på ett eller annat sätt.
Ner till tjärn och sov.

Fick knappt plats i sängen. Är ett pytterum. Två sängar med bord emellan. Noll space. Vi sov där fem pers när vi var barn. HAHA.

Upp tjugo över åtta när morfar väckte mig och jag fick blåbär och mjölk till frukost. Mycket gott =)

Körde hemåt. Åt lunch i sura. Hem, duschade och nu är jag här.


Suck massa att ordna i stugan.
Måste målas om. Både stor och lillstugan och dasset. Lillstugan behöver nya fönster. Vi behöver ev nytt tak tror jag.

En gunga behöver vi få dit. En resesäng.. =) Men det ordnar vi nästa sommar för då ska vi fira midsommar där igen.

JAg, morfar, Bart, Bebis, Mamma, Mikael, Kamilla, moster, Jesper, Mosters karl, Elinor, Malin, Monika, Elinors karl. Sen sa Åsa att de skulle så klart vara nere hos Kalle då så vi blir nog många flera =)

Då behöver vi dona så alla får plats.

Dock har jag inte bjudit alla en eftersom det är ett år kvar men det hinns =)

Behöver storstäda där med oh tvätta sängkläder.
Ska upp en helg i september så då tänkte jag åka till Malung och tvätta hos Malin.

Borlänge

Tog tåget hit igår för att släpa med Ingela ut på möhippa. Helt ok. Dock har jag haft huvudvärk sen igår morse som inte ger sig =(
Vi var på ice Laserdome, tacobuffe, relax, brottning, dansmattor etc.. Great. Sen ut på en pub.

Ska ta tåget till ytter idag och åka till Berge. Åker hem med morfar i morgon bitti.


Torsdag

Började jobba igen igår. Helt okej. Men kommer att vara ett vrak efter fyra veckor som koordinator. Men behöver pengarna. 12000 kr i räkningar den här månaden. Dock betalar jag av 2700 på bulgarien som måste in före 10 augusti så det är ju en tillfällighet.

Nästa lön kommer inte bli så bra heller men sen får jag några bra löner.

Har fått ny tid hos bm iaf. Behöver ju en tid före han kommer hit eftersom jag måste ha intyg på att jag är gravid före 10 september då pojkvännen flyttar hit för gott. Annars blir väl migrationsverket galna.

Min chef, eller ja en sektionsledare, frågade igår om ja sökt havandeskapspenning vilket jag inte har. Hon tycker jag ska göra det eftersom ja inte vet hur jag kommer må. Eftersom jag inte behöver ta ut dom. Så de ska ja väl göra.

Ville ju åka till ullared men de måste jag skjuta på. Eftersom ja åker till Portugal 23 aug o hem från frankrike 28 så behöver lite pengar där.
Sen med nästa lön ska vi ju till bulgarien. Men där är de ju så billigt säger alla. Vi får väl se. Inte planerat att handla. Bara slappa o ta det lugnt

Måste ta reda på hur många semesterdagar man får ha eg.

För jag har 19.34 nu. Tänkte ta ut 5 så 14.34 kvar. De talade om för mig att de första 120 dagarna man är föräldraledig (eller nått sånt) är semestergrundande så får väl några semesterdagar nästa år. Låt oss säga fem kanske? Sen om jag börjar jobba igen 1 januari 2010 så får jag 25 till då och då har jag ju 45. Får man ha så många? Eller betalar de ut i pengar då? För om de gör de så vill jag ta ut i höst ju.

Har en vecka i november nu. Kanske skulle ta flera?


då var det gjort

Har varit på ultraljud idag. Allt såg ut som det skulle förutom att min moderkaka ligger för nära livmoderhalsen?? Så jag måste gå på ett till UL i vecka 32 för att se om den flyttat på sig?? Vi får väl hoppas det. Det var ingen fara sa hon men fick inte mycket förklaringar så vi får väl se vad barnmorskan säger när jag kommer dit..

Bart åkte hem idag. Tomt här nu. Han var inte alls glad över att behöva åka hem. Stackars han. så stolt minsann.



Bebis




Ul



Bebis igen

ul

Bra att veta

När du är gravid med ett (1) barn gäller följande regler vid flygresor med SAS.

Från fyra till två veckor före barnets beräknade ankomst:

Vid flygresa med SAS måste resan vara godkänd från SAS Medical Department. Det krävs även ett speciellt medicinskt intyg (MEDIF) som ska vara underskrivet av läkare. Flygtiden mellan avgång och landning får ej överstiga fyra timmar.

Är det mindre än två veckor kvar till barnets beräknade ankomst, tillåts du inte flyga med oss.

Så ja kan flyga i november med =)


Kväll

Varit ute med Emma idag. Hittade inte den maxicosi karln hittat som han vill ha så han får väl handla i be o ta med som specialbagage när han flyger.

Börjar verkligen få i ordning här. Ska ta kort sen när ja har en sladd till kameran så ja kan ladda upp. Emma hade hittat en till så hon har två nu vilket innebär att jag kan få en =)=)

Fått en ny älva av min karl idag. Jag älskar dessa målningar från Goa.
Tur att vi ska dit igen =) Så vi kan hitta något till Liten.. Ngt mera passande. Kanske inte träd med huvuden etc. En liten älva kanske.. om vi får en flicka..

Ja vi får se.

Film sen iaf.

Jag lyckades.

Vaknade och antar att klockan var halv nio. Men sa till mig själv att klockan är minsann bara sex så jag måste sova mera. Fungerade tydligen för vaknade efter tio =)

La mig kvart i elva igår. För att sova. Somnade väl ett eller så.,

Borde väl kanske gå o duscha. Ska ut med Emma till Erikslund så jag kan tala om för min karl vad en maxicosi kostar här. Om han ska köpa den här eller i Sverige.
I morgon ul sen kör han till belgien igen och vi ses inte på en månad. Nej inte förens 23 augusti när jag flyger till portugal.

Ska bli skönt. Behöver tid att vänja mig vid att vara två. Att inte diska som jag vill eller lämna saker vad jag vill etc =)

Sen är jag så handikappad nu. Han har fixat i ordning allt men det är stökigt här. Med mina saker bara. O inte lätt att ordna med det när man bara har en arm.

Nu ska jag duscha så inte Emma dör i bilen av hur jag luktar. ..

inte skrivit på länge.

Har väl iofs inte hänt så mycket heller.

Var till läkaren i Sverige och fick nytt gips o skall ej anstränga armen på 4 veckor.  Börjar arbeta på onsdag. Dock endast som koordinator.

Var till Malung nu i veckan på dbv. Karln o jag tog en tur till Orsa Björnpark o  tittade på björnar. Sov i sommarstugan som översvämmas av myror som vill äta upp den.

Hälsade på i Borlänge i fredags. Letade klänning till Ingelas bröllop. Inte lätt. Brösten är för stora för allt=( Herregud vad Max pratar nu.


Men gick på stan igår med holm o hittade en klänning/tunika i lila så det får duga.
Ja.
Börjar få halvt i ordning här hemma. Mycket att göra dock och jag kan inte göra mycket. Har massa kartonger med kläder att rensa etc.

Var hos Elias o Camilla igår. Saga fyllde ett. Grillning, tårta och kortspel. Trevligt. Tyckte min karl med. Forslund o Dennis var också där så många barn.


idag

kor vi te se.

emma ja smsar nar vi ar i se. sa du hor om vi hinner hem.

uttrakad

fatt tid pa ortopedmottagningen pa man.

bir galen pa att vara i de har huset, att inte ha nagonting att gora. antligen kvall snart iaf sa man maste sova.. pratat med min chef sa kan nog borja jobba tidigare..

vill hem... nu :(

suck

skriver med en hand.

skulle oppna en dorr idag men dorren var tydligen stangd helt sa jag lyckades sla vanster armen rakt igenom en glasruta.

vilket slutade med akutbesok eftersom de sag ut som att ja hade forsokt skara upp hela min vanstra handled.

gick ej att sy pa akuten en sena var av sa upp pa operation o lokalbedovning.. tog 1.5 timme. nu har jag gips pa vanster armen, maste byta till skena nasta vecka, ta stygn om 10 dagar och borja jobba tidigast om 6 veckor...

ska hora om ja kan borja tidigare om ja kan vara koordinator lr sa.


roligt..

far ej kora bil; skriva sms pa data inget...


maste se de som att jag har bara en arm...

sa missade flyget hem..

Tillbaka i belgien

Flog ju tll eindhoven for nastan tva veckor sen. Vi korde nerat i europa. Stannade nagonstans i tyskland och sov. Vidare genom osterrike till slovenien. Vi gjorde en himla massa. Dock tyckte jag bast om att ligga pa en steniga stranden i kroatien o titta pa hastar i lipica i slovenien. Dit min karl tog med mig for att overaska mig.

Han daremot tycker att en semester gar ut pa att springa omkring och titta i nationalparker. Vilket jag inte kan halla med om.

Kom tillbaka igar. Tog oss tva dagar att kora hem. Korde sex timmar i fredags och fem timmar igar.

Ikvall ska jag nog halsa pa min heidi.

Har blivit solbrand. Och brant mig pa underlappen sa att jag fatt blasor som nu varar sa jag ser ut som ett monster :(

Vill aka o handla men det ar ju sondag sa allting ar stangt. I det har landet kan man inte gora mycket pa sondagarna :(