Barnmorskebesök.

Så sf mått 32 idag. 30 för två veckor sen. Ligger lite lite över kurvan men so.. Hjärtljud 142. Sa till min bm att då så blir farmor glad.. Hon vill ju ha en pojke. Tror du det är en pojke sa bm? Verkar som hon tror på flicka. Ja vi får se.
Hade högt tryck idag igen. 160/90. Ingen äggvita. Sa att det beror nog på att jag inte har någonting att göra. Hon sa att jag borde inte simma.

Frågade om sjukskrivning efter havandeskap eftersom dr Lars Olov någonting har sagt att jag ska vara hemma. Hon sa att jag ska ringa specialistmödravården så att nu har jag ringt dom och fått en tid den 8 december för att träffa honom. Undrar om jag fick något klockslag? Måste nog gå ut direkt och titta. Jodå.10.00. Så får han avgöra hur vi ska göra. Sen visar det sig väl om försäkringskassan godkänner det eller inte också.

Vi kan ju hoppas på det för då kan jag spara alla mina 15 semesterdagar till nästa år.

Mår faktiskt rätt bra.

Har haft svärföräldrarna här i helgen. Vi har handlat alldeles för mycket. Varit hos min farmor och farfar och ätit jättegod mat som min morfar betalade. Karln är på väg hem från nyköping nu.

Vi ska åka till toys r us och titta efter något som Arnout ville att vi skulle handla och så ska vi åka till brödet och fiskarna. =)

Ja något mera har jag väl inte att förtälja. Det är himla tråkigt att gå hem så jag dricker jättegärna kaffe/te med folk. Dock inge fikabröd eftersom jag känner mig som en heffaklump.

Vi kollade på detta med moderkakan jag och min bm. Som jag förstod det av ul bilden låg den på höger sida och det höll hon med om. Den tyska dr sa att den låg på vänster sida högt upp och att vi kunde gå hem och ha sex. Han har inte skrivit någonting om detta i min journal utan att min bm har sagt att vi inte ska ha sex.

Vad trött man blir!!!!!

Kommentarer
Postat av: A-K

Tänkte att jag skulle bjuda dig på mat på stan nån dag när jag får pengar. Försenad födelsedagspresent =)

2008-11-10 @ 16:48:30
Postat av: Monica

Det är en flicka ju!;) har jag inte sagt det kanske? Härligt..bara lata dagar..god mat..vad mera kan man önska sig? Dricker gärna kaffe någon dag;)..just nu lite jobbigt jävla ont..men sen! och det är ju inte så långt. Kram till dej i höstrusket!:)

2008-11-10 @ 18:45:27

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress:

URL:

Kommentar:

Trackback