Donat

Idag har jag donat.. Först upp, duschat, donat med Heaven.  Morfar kom förbi med älgköttet Yvan ville smaka. Iväg till Emilia på underbar lunchdate. Hemgjord supergod sallad, hemgjort valnötsbröd och hemgjord banankaka till efterätt.. =) Hon är minsan en liten husmor.

Hem. Farmor och farfar kom över för att borra upp krokar i hallen så jag och Bart tog en sväng till ikea när farmor passade Heaven och köpte en hylla till sovrummet. .Så nu är den uppborrad, lampor under och även en lampa till Heaven så att det inte blir så mörkt.. Dock s å passade inte lamporna. De skulle ha setat på hyllan och jag kollade minsann o jo det skulle gå så jävla bra så. Men icke, så nu är de uppborrade ist och resultatet blev väl inte riktigt som vi tänkte men men det duger..

När jag kom hem hade Bart skruvat ihop skoställ, slängt sopor, hängt in tvätt, dammat ,dammsugit och skurat golven. Och diskat. Så nu är det rent här.

Sängen är upphämtad till Noah och ibäddad med svampbob fyrkant och Heaven är nybadad. Hon ligger här och äter. Tänk om vi kunde gå och sova nu istället.. Det skulle vara helt okej.

Har skickat iväg två tradera auktioner till idag.. Fyra jag fått betalt för och skickat iväg och 2 st jag inte har fått någonting för en.

Ja. Annars har jag nog inte så mycket mera att förtälja om livet. Kanske att Emilia kan få sin Lycke snart så vi kan gå på barnvagnspromenader i vårvädret..

TRÖTT!!


Kommentarer
Postat av: A-K

Duktig du är =)


Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress:

URL:

Kommentar:

Trackback