Orkar inte.

La mig vid kvart i elva igår. Men var tvungen att gå på typ tjugo över och då så såg jag att Heidi skrivit så jag pratade med henne kanske en kvart.

Sen la jag mig igen. Kunde inte sova. Låg och vände och vred mig tills karln kom och la sig och då var klockan säkert närmare halv tre. Men hjälpte det att han la sig. Nej. Somnade iaf inte. Nu vaknade jag 10 min innan klockan ringde. Det måste vara ett skämt.

Skulle kunna strunta i jobbet känns det som. Jobbar extra på avd 13. Men det är M A S S A pengar jag förlorar om jag inte går eftersom det är en kval tur.

men inga flera. Hade en i oktober men har sagt nej. Jag orkar ingenting.
Jag vill ligga hemma.. Inte för att det hjälper eftersom jag inte kan röra mig när jag försöker sova.. Får ont i ryggen och kan inte andas o bläää. Värre för varje natt o värre lär det bli.

Hade tänkt gå idag så han har bilen hemma men N E J!! Jag orkar inte det heller.

Jag vill ha en cykel i födelsedagspresent =(

Utmanad.


Jag har blivit utmanad av smarties och tar den utmaningen här 


1.Vilken mat äter du ofta?

Vi äter mycket kött, pastasås och olika sorters woker.  

2. När du är på kalas, är du den personen som sitter eller du hjälper till att duka ut?

Det beror på var jag är. Känner mig dum som går i andras skåp.

3. Var sitter du helst när du bloggar ?

Framför datorn =)

4. Köper du ofta Triss ?

Never

5. Vilket land eller stad har varit din bästa semester ?

Goa, Indien... 

6. Vilken tv kanal tittar du på mest ?

Femman.


Jag utmanar följande personer:

Emma, Anna-Karin, Camilla F, Elinor.

Så här gör ni som blivit utmanade:

* Svara på alla frågor.

* Välj ut 4 personer som du vill ska svara och utmana dem i deras bloggar, be dem läsa din.

* Låt personen som utmanade dig veta när du svarat på utmaningen!


Sitter vid köksbordet. Har inte installat mitt trådlösa en så jag har inte något internet. Men har ingen radio i köket så vad ska jag göra.
Lagar mat så här mitt i natten. Karln är lite småbakis idag. lol :) Lagar pepparbiffar, hasselbackspotatis o grönpepparsås.. Passar mitt humör utmärkt. I morgon blir det kinamix, kassler o ostsås i ugnen.. Sen har jag inte funderat längre. Kanske fisk o potatis på tisdag. Sen tar han över matlagningen. Jag jobbar nätter igen.

Men nu tror jag nog att maten nästan är färdig snart :)


I Malung...

I fredags åkte vi til Borlänge efter jobbet. Hälsade på Ingela, käkade max o tittade in hennes nya lgh.

Till Malung, såg på film hos Malin åt chips o myyste..

Lördagen ägnade jag åt att äta pizza med Lina och Laura. Lina har också stor mage. Beräknad på nyår.. =) Sen målade jag keramik med Malin.


Upp till Arnout o åt tacos. Träffade hans flickvän. Trevlig tjej.

Jag la mig vid tolv o somnade vid tre.

Bart blev tydligen full o spydde på gräsmattan efter en flaska whisky..


De ritade teckningar igår. Först huvud o sen vek de pappret, så fick nästa rita.. bart gav mig en o skriv anka linnea..

han kallar mig liten anka.

Trött och fryser.

Ska jobba dag idag. Extra på  avd 13 och vill inget hellre en att sjukanmäla mig. Men kan inte. Jag är så grymt trött =( Fryser gör jag också. Har varit en jobbig natt. La mig vid elva men somnade nog inte fören två eller så. Bebis har försökt sparka sig ut tror jag och somna på rygg kan jag inte.. Jag vänder mig ofta på rygg nu för tiden när jag sover men när jag ska somna. Nej hopplöst =(


Hade klockan ställd på 06.15 men vaknade nu av ett sms från Arnout ang helgen.. Hade bara vibration på telefon men vaknade iaf. Så lika bra att gå upp.

Vi har kommit hem nu. Bulgarien var inte bra. Dyrt och regn.

Maten som i resten av europa. Minigolf 50 kr per person på dåliga banor. Dart 5 kr per person så det var ju ok iaf... Att spela biljard kostade 0.25 av deras per min så alltså 5 kr för 4 min. D Y R T!!

Idag ska vi åka till Malung.. Eller först till Borlänge.. Sen till min sommarstuga eller till Malung. I morgon ska jag måla keramik med Malin och så ska vi äta lunch med Lina o sen ska vi till Arnout. Han o hans tjej ska iväg idag.

Orkar inte =/

Paket på posten

Idag fick jag och karln paket på posten till Linnéa Möller/Van Haudt från Belgien. Trevligt att få paket från hela belgien ;) Visste ju iofs att det är Oonas babysitter från belgien som svärmor skickat eftersom karln hade fullt i bagaget men iaf.. Nu är den uthämtad och urpackad. Tror vi blir dåliga föräldrar.. Eller är väldigt otekniska. Tog oss kanske 10 min att förstå hur man ställer in olika lägen på den. Eller vi? Innan han förstod.

Annars har jag inte mycket att förtälja. Var hos bm idag. Bt 140/80 eller var det 85?? Ja jag minns inte. SF 24 och hjärtfrekvens på Liten 146-148. Så idag var allting normalt?? Ser inte så stor skillnad från förra gången men är hon glad är jag glad.

Ni som minns vet ju att när jag var på ultraljud fick jag veta att min moderkaka inte ligger där den ska och att jag måste gå på ett till ultraljud för att se så att den har flyttat på sig. Den barnmorskan var väldigt velig. Tyckte jag skulle läkarbesök, nej barnmorskebesök, nej läkarbesök. Nej räcker nog med barnmorske som kan kontakta läkare.. Eller prata med din vanliga barnmorska.
Sagt och gjort. Tog upp det förra gången och nu hade hon minsann pratat med Stellan Höglund??? (hon lät viktig) Så han är nog en viktig person och min vän E har berättat att han är öl på kk så det stämmer väl. Och jag ska gå på läkarbesök. Så nu har jag tid den 3/11 10,00 för läkarbesök på specialistmödravåden. Låt oss hoppas att den har flyttat på sig.

Jag tycker ju eg att det hade räckt att gå till bm och så hade hon kontaktat läkare om det behövs istället för att gå till läkare direkt. Men landstinget ska väl tjäna pengar på något sätt misstänker jag. E tror jag är paranoid och jag vet inte vad hon pratar om. Jag tänker bara på min ekonomi.

Vilket jag för övrigt tänker på dygnet runt tror jag. Karln skulle få stämpla från belgien. OM han blivit inskriven och papper inskickade inom en vecka. Så dagen efter att han anlände traskade vi ner till ams men hon som har hand om utlänningar var inte där. Så han fick en stämpel på ett papper så kallar de oss när vi ska komma. Jaha. Har snart gått en vecka när kommer den kallelsen. Dock har belgien sagt att Sverige ska betala ut??? Jag trodde det var hans fackförbund i Belgien som betalar ut? Ja vi får väl se.

I morgon åker vi iaf till Bulgarien. Har 10 böcker nerpackade och nästan inga pengar och har inga planer på att spendera några heller. Bara mina brödet och fiskarna pocket böcker. Sova massa och bara inte göra någonting.

Skulle ha jobbat natt nästa helg. Dvs lönehelg. Men har lyckats få semester för jag är så G R Y M T trött =(

Minsann..

Igår jobbade jag inte natt.. Men sov iaf till runt 2 på dagen.. Var iväg och handlade, till jobbet och bad chefen fylla i ett papper om omplacering som försäkringskassan ska ha. Blir så trött på dom. Skickade in papper i maj med arbetsgivar intyg om att jag flyttat till Sverige igen. När jag kom dit i juli efter att ha skadat mig i belgien så hade de inte blivit registrerat så att jag fick fylla i dom igen med prio märkning. Fortfarande inte registrerat..

Tvättade igår, drack te med emma, såg på film och sov. Drömt skumma drömmar hela natten om min karl o hans hemska vän o cyklar o paintboll o Monikas föräldrars hus i berge o ja =)

Nu ska vi till barnmorskan.

Vill sova

Fast jag har gjort det hela dagen. Hur ska jag klara den här natten?

Camilla H kom vid 1315 så då gick jag upp och tog en snabbdusch. Promenad till lidl som såg stängt ut så till viksängs centrum istället för grönsaker. Sen mat, kött, friterade pommes och sås. Mycket gott. Älska våran fritös. Mycket farligt dock. Sen gick hon tillbaka till jobbet vid 1510 o jag var isäng 1515 sov väl 1530. Sa åt karln att väcka mig 2000 om ja inte vaknat men tänkte jag vaknar ju.

Vaknar när jag får sms av mamma 2003.. Fick lite bråttom. Sitter på jobbet igen. Mycket mycket trött. Vill bara hem och sova. Men som tur är är jag ledig måndag natt och sen jobbar jag tisdag natt bara och sen åker vi iväg utomlands så man får lite semester.

Har lagt upp ny bild på bilddagboken.se jessamy.bilddagboken.se



01,38
Tar natten aldrig slut?? Har så ont i huvudet. Tog alvedon när jag började men de börjar väl ge med sig nu så bara att ta flera.
Jag vill hem.
Tur att man får gnälla.

och som alltid

Jobbar jag natt.
Var hemma hos mamma idag. Hon fyllde år. Grattis mamma.
var trevligt. Jag, Bart och bror gick på promenad runt bjurhovda så nu kan han tänka sig att flytta dit ev iaf..  Inte nu men sen. Vi måste ju fundera över var barnet ska gå på dagis iaf så.

Farmor, Farfar, morfar, moster, jesper, bror, syster, systers karl, jag, bart och mamma var där. åt tacos. Mycket gott. Sen hade syster gjort supergod ananas paj.
Hem. Tvärslocknade i en timme o en kvart, snabbdusch och så till jobbet.

Nu vill jag bara hem till sängen. Orkar inte jobba eg.. Men måste se det så här. När den här natten är över har jag 11 nätter fram till 20 oktober. Jobbar jag dagtid så byts det ut mot 4 - 5 dagar i veckan så att det är ju skönt på det viset. Bara jobbigt just nu när jag sover så dåligt, kissar hela tiden och bebisen sparkar överallt känns det som. lol. blir väl värre med tiden.

http://www.hamsterpaj.net/onlinespel/klassiker/bubble_shooter.html roar mig med att spela det där.

Titta på akutenlistan och hoppas halvt om halvt om att vi får en patient snart. Medicin lådorna är delade och alla snarkar i sina sängar. Som det ska vara en lördag natt hos oss.

annars har jag nog inte mycket att berätta om livet.

Bart blev nöjd med barnvagnen. Passade han i färg. Morfar talade om för mig att han hörde barnet prata (han höll huvudet mot magen). Den talade engelska, tyska och lite franska. JA där ser man. !

Nej God natt.

Nattjobb .. IGEN!

Gör nog ingenting annat

Pojkvännen kom hit i onsdags kväll. Hände inte mycket som är värt att nämna.

I torsdags så var vi till skattemyndigheten som accepterade honom på en gång och sa att personnummer kommer inom 2 veckor.

Arbetsförmedlingen som stämplade papper och skall kalla oss när hon som har hand om utländska personer är tillbaka.

Försäkringskassan som gav oss ett papper vi ska fylla i och komma med när vi har fått beslut från migrationsverket.

migrationsverket som var tacksamma för alla papper vi hade med på en gång (självklart glömde jag moderskapsintyget som låg på spisen) och tog en intervju med oss direkt nästan. Trodde inte vi skulle behöva återkomma.

Till maxi på shopping och till lidl för frityrolja.

Sen på kvällen så åt vi pommes frites tilllagade i ugn. Första gången han åt det. :) Han sa att det var ok.. Men det var allt. och inte mkt mera.

Jag var iväg med Holm och tittade på kläder på hälla på kvällen, film och sen sova.

Idag var vi på stan och käkade lunch, till claes ohlson o köpte högtalare till hans dator för de gamla var trasiga. Dock fungerar inte de nya heller. Till migrationsverket med moderskapsintyg och till verner andersson med min gamla nyckel. Har ju fått låset utbytt. Dock var hon jag träffade sist på semester och hon har glömt dokumentera att jag lämnat in två.
Hem.

Jag skulle sova middag. Sa åt honom att slappa med mig men han visste inte. Han la sig och slutade med att vi båda sov i fyra timmar nästan :)

Iväg och skjutsade Holm till Gabbe o Miriam. Lagade mat och sen gick jag till jobbet.

Ja det var mitt liv det..

Någonting jag glömt?


Nätter nätter

Jag mår så illa. USCH. Vi fikade vid halv tre inatt och jag spydde upp allt. Det suger. Är nog för att jag sover så dåligt på dagarna i kombination med graviditet och alldeles för mycket halsbränna.

Nu är det bara 30 min tills att jag får åka hem. U N D E R B A R T ! ! ! !

Idag blir jag sambo också. Weird. Karln är lite ledsen tror jag eftersom att han flyttar. Han sa hejdå till Tom igår och Oli i måndags.

Men blir nog bra.

ja vill läsa den här

http://www.nordiska.su.se/pub/jsp/polopoly.jsp?d=2248&a=8470 typ nu.

Men får väl börja i vår antar jag.. Men skulle vara skooooj. :D så jag har högskolepoäng i nederländska så vi kan flytta till antwerpen ;)  så jag kan jobba på sjukhus.

Sover dåligt när jag jobbar natt

Vaknade vid halv två idag. Bara att gå upp. Lagade makaroner och köttfärssås. Pratade lite med pojkvän på internet och sen gick jag på en 35 min promenad. Nu är jag T R Ö T T !!! Ska gå och lägga mig och sova till runt sju eller så. Sen ska jag laga mat igen och sen jobba natt. Har lång vecka.

Nattjobb

Har inte gjort mycket i helgen. La mig tidigt i fredags.

I lördags var jag på lekdate med Emma på mcd. haha. Eller inte. Lava var på barnkalas och vi vaktade. Sen ner på stan och sprang runt. Köpte nya converse skor och pyjamasar till bebis. Var köp 3 betala för 2 så blev 3 2 pack. Så nu har vi en massa pyjamasar. Eller en hel del iaf.
Sen hem och sov lite middag, långt samtal med Heidi på internet. Inte Heidi i antwerpen utan en annan Heidi i belgien. Sen kom Camilla över på en kopp te och sen sova igen :)

Idag har jag nite gjort mycket. Gått igenom bebiskläder med Emma, städat, vart på badhuset med Viggo, Camilla, Hampus, Moa, Anna-Karin, Oliver och William. Sen sovit och nu sitter jag på jobbet igen.

Snart bulgarien.

Jobbar natt igen.

Fast är egentligen jättetrött och smått förvirrad och skulle vilja vara hemma och sova. :D

Har inte mycket att säga om livet..
Bara att det är 6 timmar och 15 min kvar tills jag får gå hem :)  Nu blir min kollega A upprörd på mig och säger att hon trodde att jag hellre ville vara här med dom :) lol.

Skulle ju ev åkt till Malung i helgen men att jag har inte hört någonting av morfar så jag blir väl hemma..

nej lite loka kanske då.

schysst

http://www.youtube.com/watch?v=kXf3wx5nPXU&feature=related

jobbar natt.

Sitter på jobbet. jobbar natt igen.
Har jobbat extra den här veckan. Måndag, tisdag och onsdag dag på avd 13.. Lätt rörigt. Trivs bättre hos mig. Varit hos bm idag. Hon blev uppstressad över mitt bt som var 140/90 vilket är normalt för mig men nu är hon rädd att jag ska få havandeskapsförgiftning så jag måste dit igen den 16/9 för att kolla ett bt. Bebis hjärtljud 150 o sfmått 24cm. Så vi får väl se vad som planerar att kika ut här längre fram.

Mina svärföräldrar tänker komma hit i november. Ja jag säger då det . Det blir väl givande.

Jobbar natt inatt och i morgon. Sen jobbar jag nästa vecka lång vecka. Extra söndag natt. Vet inte hur jag ska göra i helgen. Ska jag åka till Malung med morfar om han åker eller stanna hemma..

Är jättetrött så kan vara skönt att vara hemma och sova. Emma behövde date på lördag när dottern ska på kalas där allergier kan utbryta.. Har man jour då? Och får jourtillägg med kaffe? Eller hur fungerar det? =) Sen tänkte jag kanske lyckas få nattsällskap av henne på fredag. .Trist o vara ensam jämt.

Bart kommer hit nästa onsdag så nästa torsdag ska vi till migrationsverket, skattemyndigheten, arbetsförmedligen, försäkringskassan och svenska för invandrare. Bara att stå och hänga på låset när de öppnar. Måste börja googla öppetider.. På en gång.

Skattemyndigheten har öppet: 9-16. Bäst vi är där redan kl 9 då.
arbetsförmedlingen 10-15. eller om det är 10-18.
försäkringkassan 10-15
migrationsverket 12,30-15,00
vuc öppet alltid?