Underbart

Min kusin har fått en liten pojke =)

Trött.

Jag är en trött människa. Jag gör inte mycket mera en att sova.

=)

Igår kom Jenny hit från Malung tillsammans med en kompis och sov hos mig. De var och såg på Takida och hade efterfest...
Jag ägnade kvällen till att umgås med Emma och inte göra någonting. Liten sparkade på Emmas hand iaf men det dröjde en stund. Men men.

Idag var jag ut på Erikslund med emma o hennes kids tittade på maxicosis men den Bart vill ha finns inte här så han får nog beställa från Belgien istället. Sen gick vi en vända på marknan. Mest skrot. Köpte strumpor till Bart så jag kan slänga hans fula tubsockor.
Sen sov jag. I fyra timmar. Ska jobba inatt. Som ssk igen. Undrar om jag vet hur man gör. Har inte gjort det sen i juni =)

Men ska nog gå bra.

Nästa vecka massa jobb. Har fyra ev fem extra pass nästa vecka. Tur att man åker till bulgarien snrat =) och att extrapassen ger MASSA pengar.

frankfurt

Jaha.

Da var denna semester over da. Jag flog till faro i portugal i lordags. Akte till nagonstans i landet. Till den sydligaste delen. Kakade resturang o traskade runt. Sen uppat i landet. Stannade vid en sjo. Fick massa massage och gjorde inte mkt annat en att sola o bada.

Har faktiskt inte gjort nagonting. Ar for tillfallet pa flygplatsen i frankfurt. Flyget ill sverige gar 21.25 och finns inte mycket att gora har..

Lycka till idag Ingela.

Anna-Karin ska du komma over i morgon o se pa klader?

portugal

trött. Morfar ska köra img till arlanda.
flyget går sju =) han skulle hämta mig fyra o ringtde för fem min sen. han är redan här.

ja hejdå alla. kommer hem nästa torsdagnatt. fast flyger då biaritz - frankfurt - nyköping.



AJ!!

Jag har ont i min högra höft ner mot arslet. Har smort in med salva nu och tagit alvedon. Hoppas de ger sig.

Var på 13. Saknas massa folk. Har nu 5 extrapass inplanerade i september.


Let me be your hero.

Fin musik spelas för mig när jag slår på min winamp. Spelade en taxichafför för mig i Goa förra året när jag var på väg till Curlies. Han stannade o plockade upp sin fru på vägen. Taxi deluxe.

SLUT! Idag.Sovit askasst. inte kunnat sova på mage. Gjort ont.. Så försökt somna på rygg. Ögonen hänger o jag är hängig.

ska duscha och följa med anna karin ner på stan.

Döden

Jag har funderat mycket på döden på sista tiden då det finns många på sjukhuset som är dåliga.

Jag har alltid varit fundersam o nästan rädd för det. Tyckt att det varit skrämmande. Men det kanske är rätt skönt. Vi har ingen aning om vad som händer men de flesta avlidna jag har sett ser så fridfulla ut.

Annars fungerar livet.

Känner mig sliten åt tusen håll. Tusen saker jag borde prata om men inte kan. Det går inte. Nej spekulera inte. Fråga inte. Jag vill inte. Det går bra det här iaf. Ingen av er som läser vet mycket om vad jag pratar om. Känn er inte som sämre vänner eller så för det. Jag vill bara inte prata om det. Så då måste det väl respekteras.

Pratade med någon ett tag idag. och som sagt. Jag ser ju oftast glad ut så det ordnar sig .Allting ordnar sig.

Jag saknar någon. Jag saknar någon så fruktansvärt mycket så jag vill skrika ibland. Jag skulle vilja prata med någon. Bara lite. Denna någon är nog den enda personen som vetat allt om mig. Jag skulle vilja träffa denna någon. Bara för en minut och bara få berätta vad någon gav. Utan att veta det. Hur mycket det lilla lyfter upp för tillfället. Några få ord. Idioti.

Man ska inte bry sig så mkt.

Vad man ger upp.

Jag ska väl fokusera på den lilla o leva för den lilla.

Men när är man lycklig? Vad är rätt och vad är fel? Kan man bli lyckligare eller är livet grått?`

Jag skulle så gärna sitta på en sandstrand och titta på solnedgången i Goa. Lyssna på vågorna och bara vara. Förstår ni vilken lycka?

Då kan man le.
None

Dock ingen solnedgång där. Men lycka!!


Jag vill

åka till ullared ju.

Ledig dag

Idag har jag varit ledig. Vaknade halv nio ungefär. Diskade, duschade. Halv tio var farmor här. Åkte till arverbil och hämtade ut min bil. Så fin så. Duger finfint åt mig. Jättenöjd. Dock inte med lån. Men man måste ju.
Till öb o köpte plastpåsar så jag kan sortera till brödet och fiskarna. Till aros baby så hon fick se barnvagnen jag vill ha som jag köper på tradera nu.
Sen till brödet och fiskarna och köpte böcker till helgens flygresa. Till mamma, sen till morfar och hälsade på. Sen till Holm och följde henne till flm med Hampus. Ner på stan o satte in pengar. Hem med Holm o nu laga mat.

Jag glömde. Mellan brödet och fiskarna och aros baby handlade jag max till mig och emma och åt lunch med henne.


Hur mkt hinner man på en dag.

Har även packat väskan till lördag. Morfar hämtar mig 4 på lördagsmorgonen.. =(

Tråkig människa

Jag måste nog uppfattas som en rätt tråkig människa. JAg gör inte mycket.
Vad har jag gjort den här veckan? Jobbat torsdag dag, umgåtts med Emma på kvällen. Fredag jobbat kväll. Lördag jobbat dag. Sen sovit middag sen till Emma. Idag jobbat dag och sen sova så kanske Emma kommer över.

I morgon ska jag hämta ut min bil. Tisdag jobba dag, onsdag kväll. Torsdag och fredag till sätrabrunn på utbildningsdagar.  Sen på lördag morgon flyger jag till portugal.

Ja det var väl allt.

Fick ett otippat sms inatt från en otippad person om att jag var vacker :) då blir man iaf glad klockan halv fem på morgonen.

Kan ju gnälla också. Har inga pengar, miljoner med räkningar och får dålig lön. Men nästa månad blir det bättre.. Får han stämpla tre månader så kan jag ju spara så vi har pengar till sen med.

Nu ska jag arbeta.

Tack o Hej.

Jag har eg

inte mycket att förtälja om livet.


Jag har handlat mig en bil

Den bilen jag ville ha. Som jag provkörde i juli. Som de skulle ha 95tusen för. Fick den för 84tusen idag. Med vinterdäck o  bagagematta.. Underbartt. Får den på måndag.
en 06a

http://www.blocket.se/vi/15493073.htm?ca=9_s&last=1

Jag orkar inte mera

I morse tappade jag mina glasögon i backen =/

Och glaset sprack.. så klart. nu när ja inte har pengar =(
och för gamla linser..

Jobb jobb jobb

Vill att de blir september nu så jag får lön.. Alltså 27 september så jag får en bra lön. Får inga ob tillägg på den här lönen så den kommer vara askass =( Vet inte hur det här ska gå vägen . Eller det kommer ju gå bra men det är så tråkigt.

Jobbar hela tiden.

Var på Ingelas bröllop i fredags. Det var så fint så =)

Sover sämre o sämre. Somnar på mage o vaknar * flera per natt för att jag har vänt mig till rygg.



Och medan ja endå gnäller. Jag har ont i min rygg. Får det efter en dag på jobbet. Eller ja i höfter o rygg. Känns som att de åker isär. Vill sätta på mig ett bälte o trycka ihop.

Nu när jag jobbar dag efter en kväll känns det redan. SUCK!!

HEm och sova efter jobbet sen date med Emma.

080808

Idag ska min Ingela minsann gifta sig.. När blrv vi så stora??

kommer precis från frisören. hon ärs å fin i håret.


Trött.

Var så extremt trött igår. Fick ju gå upp tidigt på ledig dag för att gå till sjukhuset. Blev dock av med gipset. Ska ha skena i två veckor o därefter när jag anstränger den. Kommer jobba dag fram till utbildningsdagarna och sen gå på nattschema igen så att jag börjar med ledig vecka.

Käkade kina med Forslund igår.

HAde besök på em. Morfar, farmor, farfar, faster, mamma, syster och systers karl kom över. Morfar köpte smörgåstårta. MYCKET GOTT!!!!!!!!!!!!!!!!!

Var ute o handlade med mamma på kvällen o. Så trött!!!
Vaknade vid 11 för att gå på toa ohc sen kunde jag inte somna om =( Var upp vid halv ett och åt för då var jag extremt hungrig. Läste en timme. Men nej. Klockan var nästan halv tre sista gången jag kollade på klockan.

Kläderna till Ingelas bröllop har blivit för små.

Ska klippa mig idag 15,15 sen köra till Borlänge.

jihaaa

Jag är gips fri.

jihaa

Bart tog sitt C kort idag =)

Har

inte mycket att skriva.

Sov till halv tolv idag. Det händer aldrig. Måste ha varit helt slut. K A O S på jobbet igår. Inte ens kul. Ingen rast. Fick stå upp i flera timmar. ont i höfter o korsrygg efter. Inte äta någon mat och tog mig därifårn halv elva istället för tio och var egentligen inte klar då heller. Lika för alla.
FY FAN..

haha

Steff tittade på mina ul bilder. Och såg en snopp. Sen räknade vi ut att det nog är en tumme. Att man  ser handen på sidan. Vad tror ni ?


gråmulet

Ute. Räcker inte det? Måste man ha huvudvärk iaf då? Det SUGER.

Igår efter jobbet åkte jag, farmor och farfar och hämtade upp min Stefanie i skavsta. Hem, käkade kyckling och såg på the grudge och sen sova.

Nu ska vi strax äta frukost och sen ska vi åka till sthlm.