Upprörd

Här har jag minsann gått och köp en ny telefon. Dock en gammal modell men så att jag har en som fungerar. En nokia 2310. Skickade massa sms igår, gick hur bra som helst och sen mitt i smsandet gav den upp och säger Fel, meddelande ej sänt.
Vad fan ska jag göra? Har kollat meddelandecentralsnumret och det stämmer, jag har mailat halebop, jag har pratat med nokia support som sa att jag skulle återställa fabriksinställningarna. Fungerar iaf inte. Har satt kortet i min gamla telefon och då går det att skicka så det är inte kortet det är fel på. Ska gå till elgiganten idag och sen ska de få höra.. Den ska fungera. IDAG!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

Har lagt ut lägenheten till försäljning nu och det känns jättejobbigt. Men men jag måste ge det ett försök. Kommer dock sakna MAVA så jävla mycket.. Men det ordnar sig. Chefen säger att jag är välkommen tillbaka. :) det är väl tur det iaf..

Har sagt upp allting nu. Skrivit över bilen. De mesta är redan ordnat.. :) skönt det.
Men nu ska jag snart hämta tvätt. Har tvättat tre maskiner idag. Får bli tre i morgon sen har jag tvättat allt smutsigt. Har sorterat kläder och ska till brödet och fiskarna snart.

Har börjat sälja av lite möbler och ja :)

Jobbar

Sitter här på jobbet. Tittar på när koordinator Jonathan placerar ut patienter. Han ser ut att sitta bekvämt på sin kontorsstol med höger benet över vänster knä. Skriver precis upp på SSk A vilka patienter hon ska få ha ikväll.
Själv sitter jag här och väntar på att Dr W D
Känns tungt att ge upp sjuksköterskejobbet.. Men det är ju bara för en kort period och jag är bara 25 år gammal. Hur ska jag någonsin få reda på vad jag vill i livet om jag inte prövar? Ett år som datasupport är ingenting för MAVA finns kvar och Västerås finns kvar och även alla rara kollegor. Men kommer kännas tungt att sluta. Vill inte sluta här men vill flytta till pojken. Hade varit enkelt om han flyttat hit =(=(=( Men förstår själv att det blir bättre att vi bor där.

Så fort jag har flyttat så kommer det nog bli lugnare.
Har beslutat att sälja lägenhet tror jag... Blir enklast. Betala bort de studielån jag betalar på för att jag tjänade för mycket 2005 och även betala in för hela 2008 så min nästa räkning från Sverige kommer i mars 2009.... Då borde ja ha kommit igång med ekonomin där.

Har börjat sälja bort lite möbler, möbler som inte är så noga om jag har kvar och inte kostar allt för mycket att köpa nya om det tar slut..

Komplicerat liv.

Men D då.... ?????? =(


Hos Emma.

Sitter hos Emma, har sovit här inatt men det är grymt varmt här :) hehe eller så är det jag som är varmare av mig av en vad Emma och Piia är.
Jobbade kväll igår, hem till emma, slängde i mig lite vin, ner till bill o bob men sen när de gick vidare så åkte jag hem. Kände inte för att gå ut igår.
Jag känner inte för någonting. Vet inte varför. Orkar inte helt enkelt. Trött och sliten. Alldeles för mycket att göra.

Om jag bara visste vad som händer i livet skulle det vara lit enklare.
Men men ska ta och pallra mig iväg till jobbet. Jobbar kväll idag. Koordinator ikväll. Kan ju vara trevligt, eller inte. Det visar sig.

Hände något på jobbet igår som fick mig att inse att jag vill aldrig sluta som sjuksköterska.

Träffade en gammal vän häromdagen som träffat några andra av våra gamla vänner som inte pratade så glatt om mig. Gud vad trist när folk ska bete sig så.
Men men ska sluta beklaga mig nu.

Jag saknar Malin och Elinor =/ Kommer jag någonsin få se dom igen?

24 augusti ska vi tydligen ha HejDåLea fest här. Hemma hos Karin. Kan ju bli skoj....

Vill flytta. Nu. Så jag slipper tänka.

hemresa

Ja nu ska jag aka hem idag men bara for en manad. jag ar sa nervos. men det kommre nog bli jattebra, pojken slutar tidigare idag. ska tvinga han att vi ska aka o bada nuuuuuuuu

mitt i ett aventyr

Ny dag:)
Har precis gatt upp. Igar nar han kom hem fran jobbet sa akte vi och halsade pa Debby o barnen. Ja jag trivs har. Barnen pratar som bara den med mig o jag bara ler som ett fan och forstor inte mycket, de forstor iofs inte mig heller.
Sen hem, sag en film och gick och la oss tidigt.
Jag tror han har slagit i huvudet. Fick ett sms 0723 dar han skrev i love you princess och ett 0725 dar han skrev att jag kunde ju ga och simma om jag hade trakigt. Nu fick jag ett till att jag fick ta pengar av honom till att simma eller mera om ja ville ata. Vad har hant?? :)

Det ska va reagge pa sommaren och massor med sol...

Idag ska vi ga till stadshuset och fa viktiga papper och sen ska vi ta en tur till antwerpen och halsa pa Heidi. Jag ska nog ge mig pa att kora...

Borjar om

Borjar om med att skriva i min blogg idag. Vet knappt var jag ska borja.
Har ett bra jobb i sverige som jag verkligen trivs med men ar det allt jag vill fa ut av livet. Har varit pa anstallningsintervjuer har i Belgien och har nu fatt jobb som helpdesk pa eds. Tror det kan bli bra, tror inte det ar ett toppen jobb men jag kan flytta hit och borja ett nytt liv. Ar det inte vad jag vill ha kan jag alltid flytta hem.

Men sa mycket att tanka pa nu...

* Flytt...
* Avsluta jobb.
* Packa.
* betala rakningar.
* ordna csn.
* Kopa barbar dator.
* avsluta bbb
* avsluta forsakringar
* gora mig av med bil
* sortera klader
* var gora av mobler????

Karln kom hem med choklad fran jobbet idag och en ros, kan man begara mera? Nu ska vi snart hem till svagerskan och dricka kaffe. Underbart.....

Nej ha det bra alla!!!!!!!!