idag

Har vi hjälpt syster flytta till en tvåa. Jättefin.. Dock lyckades Bart dra på sig ryggskott så har ordnat diklofenak till honom. Hoppas det blir bättre!!!
Fick lämna Heaven med honom när jag hämtade piller och hon var ledsen och han kunde inte gå.

men men.
morfar var på besök idag.. med kajsa.. kajsa slickade på heaven. rätt i ögat. stackars barn :D

nu wow med elle

Långtframitiden

Här planeras det friskt framåt..

Frågade just min svärmor om barnvakt i september ;) Jag ska åka till Amsterdam med min karl ifall hon är det. oh självklart svarade hon! =)

Elinor ska också följa med ifall hon är i Belgien då.. Vilket jag hoppas. Ev att vi stannar till november då kanske. Ja vi får se.. Komplicerat..

Idag har Heaven badat med sin pappa.

svar till Tanja

Nej egentligen inte. men min bvc sköterska är där på torsdagar och hon tyckte att den här gången skulle vi ses där eftersom det vore så "roligt för mig" att gå dit så jag vet vart det ligger ;)

promenad

Idag släpade jag ner vagnen och traskade till jobbet. Hämtade ut mitt portalen kort sen upp till avdelningen för att vänta på Karin.. Catrine sprang direkt o bytte om o spritade nog hela sig för att mysa lite med Heaven. Ja hon såg inte olycklig ut iaf.
Fyllde i den ledighetsansökan som ej kommit in så nu är den inlämnad.. Skrev att jag ville vara hemma till 10 mars nästa år. Så får hon börja på dagis i mars. Kan ju ändra sen. Ja måste skicka efter dagis papper. Tur att jag inte tänker på allting just nu..

Sen traskade jag och Karin ner på stan, åt, traskade hem och sen släpade jag upp vagnen igen. Just nu sitter jag och skickar fransk musik till Elle.

Jag fick min röda kjol till slut =)

Jag tror mitt tangentbord håller på att ge  upp =(

Menmen.
har traderat för 10 kr.

Morgon igen

29 dagar till pengar igen. .  :) 
traderade mig lite mailingbags idag som  Ingela sa var bra och ha och ska snart börja tradera barnkläder. Ska börja ta kort nu iaf..

Alla storlek 50 kna jag ju försöka tradera bort som jag fått från Belgien och sen lite av hennes 56 kläder som vi inte använder.

Så blir jag av med lite skrot iaf.

nejdå

Vi fick inte något lån.. För att jag tjänar 3000kr för lite för att försörja mig och Bart. Däremot kanske min farmor och farfar kunde låna pengar och så lånade jag av dom. Nej det vill jag absolut inte!! Så blir ingenting. Sen var det som farmor sa behöver min syster köpa lgh i framtiden eller så kan dom ju inte hjälpa henne..

Har varit på öppna förskolan och vägt Heaven idag. Hon vägde 4758gram, var 55,8cm lång och huvudomfånget 37.3.. Så allting ökar. Alltså nästan 3 cm längre redan.. Inte undra på att saker börjar se små ut..

Morfar hade tänkt promenera till mig på besök ida tydligen men hade ramlat och slagit i ryggen.. Så traskade dit och sa hej efter jag varit på öf. Bart hämtade oss där.

Hade Emilia och Cecilia på besök idag. Trevligt med besök.

Heaven vände sig från mage till rygg idag.. Jag och Emilia trodde det var en tillfällighet men då gjorde hon det igen. :) Men när pappa ville se då gick det inte för sig.

Besök

Sitter här och väntar på besk från Cecilia och Emilia. Ska bli trevligt.. Blir nog mycket bebis snack om inte annat =)

Emilia ska ha bebis i mars och Cecilia i april. STACKARS dom. De måste vara svullna i veckor till.

Pratade med en ssk tjej jag känner idag som är gravid och hon känner precis som jag kände det.. =) att hon kommer inte sakna magen och att hon inte trivs med att se ut som hon gör nu =) Se jag är inte ensam.

Ska till öppna idag också för att träffa syster och mäta o väga Heaven. Vi får se. men jag gissar på närmare 5 kg.. Men jag kan ju ha fel också..

Sovit bra har vi gjort iaf =) och jag är hungrig.. tur att de kommer med lunch :)

träningsvärk har jag i rygg och vader efter att jag har promenerat med henne i bärsjal till holm i tisdags.

Undrar om banken hör av sig idag

tröttsamt

Får vi inte lån så vill jag nog flytta. Kanske.

Mailade på ett jobb i Belgien idag. Nej jag sökte inte. Bara frågade.

http://pb.arbetsformedlingen.se/Standard/Utomlands/VisaPlatsannonsViaArbetsort.aspx?ids=10058036&o=2&k=21&returntourl=http%3a%2f%2fplatsbanken.arbetsformedlingen.se%2fStandard%2fUtomlands%2fSokresultatViaArbetsort.aspx%3fq%3ds(ld(21)v(2))a(20)sp(65)sr(1)c(37417924)%26ps%3d

De söker förskolelärare till den skolan jag skulle vilja att Heaven gick på. Privatgd snordyr skola. Men iaf..

Bankdags igen

Då var det dags att gå på banken igen. Idag på Handelsbanken. Håller tummarna för mig 14,00 o C 11.00 nr hon ska dit..

heaven ligger här o käkar. slurpar på fint..

tog nytt kort idag..

http://jessamy.bilddagboken.se/p/show.html?id=324678232&directlink=1#0 det är är verkligen en fin låda tycker hon. Hon kan ligga jättelänge o titta på den när hon väl har fått syn på den.

Jag hoppas vi får köpa fyran. Skulle vara himla smidigt.. Och sen betala på lån och om vi köper hus ja tjänat lite pengar kanske eller om vi flyttar till belgien.

Jag undrar vad vi gör om 5 år.. Men ska vi ha en till liten är det kanske bra om den föds i Sverige.. typ 2011 så kanske vi kunde flytta till belgien när jag är mammaledig. hitta place o så. sen skriver jag ut mig ur sverige när mina mammadagar är slut. eller nått liknande.. ifall vi vill tillbaka.

ja nej nu ska jag prata vidare med sandra.

Kväll..

Idag har jag minsann gått på promenad.. =) Gick härifrån till Holm. Tog mig en timme ungefär. Har träningsvärk i höfterna idag..

Ja funderar på att köpa en carena easy till sommaren. Finns tydligen liggläge, den väger mindre och är en resevagn.. *kostar nästan ingenting heller. Sälja våran underbara orangea vagn =/ för den tar upp mkt plats och vi kanske kommer hem i oktober o då är skruttan 10 månader..

Ja vi får se.

Har ätit tacos idag. glömde köpa ost när vi var på maxi så till ica viksäng, hem, upptckte att jag glömt gurka. ja det är underbart.

nej nu har det bubblat färdigt i heavens blöja tror jag. Dags för byte o sen in till sängen för att se på futurama.

hon somnade 3 timmar i sjalen iadg med o satt hos sin pappa.. :)

i morgon dags för bank igen och på torsdag kommer Emilia och Cecilia.. :)

Suck

Har fått 4156.13  kr för mkt i lön.. För jag har tydligen inte lämnat in någon lapp till min chef om att jag ska vara ledig. Nej men tala om att jag ska deet då!!!!!!!!!!!!!!!!! så jag har fått lön från 27 - 31 dec s om ska b etals tillbaka. nuu..
blähä.

Heaven har varit lite små ledsen ikväll.. men.. vi löste problemet så här..



Somnade direkt.. eller ja efter typ 2 min när jag gick omkring med henne i sjalen. har sovit 1 timme nu.

Hit

Ska vi åka på semester.

http://www.centerparcssemester.se

till någon ställe :) ser mkt fram emot det..

har promenerat til emma med heaven i bärsjal. det gick jättebra. har ätit spicy hot nu... suck.

i morgon ska jag promenera hem till holm på besök :)

vi lär oss



sjalbarn ska vara bra har jag hört



tur att man ser så smal o smäcker ut :D

Lördag

Inte gjort mycket idag. Pojkarna har spelat wii och sen så kom  Emma, Viggo och Lava över. Tog en promenad till ica. Hämtade mitt nederländeska lexikon. Ja. har skurat avloppet och hela badrummet med klorin efter det.

Sen sovit på soffan eller ja precis somnat när Arnout ringde att det var något fel på bilen. Hade Heaven på magen. Just lagt ner henne i soffan så hon ligger själv. Hon vaknar nog snart.

Tycker blizzard kan svara snart hur jag ska göra för att uppgradera mitt account så jag kan spela burning crusade.

SUCK! =(

Försökt ta kort på mig och Bart för att skicka till hans mormor ohc morfar.. Det här vart nog bäst.. När jag inte syns :D
vbi

Ja pappersarbete kan suga rejält!!! Svar på kommentar!

medborgarskap

Ringde just ambassaden. Måste ordna medborgarskap i Belgien åt Heaven.

så nu har jag beställt personbevis till dom på engelska.. personbevis så vi kan skaffa pass och personbevis åt Bart som måste skriva in sig på ambassaden.

http://www.diplomatie.be/nl/pdf/inschrijvingsaanvraag.pdf

de där måset jag fylla i så måste ha länken ähr så jag inte tappar bortr det..

jag menar inschrijvningsaanvraag hur många vokaler kan man ha i ord??? =)

bart måste skicka in sitt identitetskort från belgien till dom också.
tur att han har ett resepass med. annars hade det blivit komplicerat :D

Jag tycker minsann

att det är rätt roligt med alla ljud dom gör dom där små..
Heaven blev alltså en månad igår. inte klokt vad snabbt tiden går. Snart är hon tonåring och hatar mig och Bart.

Fick min räkning från försäkringskassan idag. 3399 kr som ska betalas tillbaka före 20 februari. Sånt är dom snabba med iaf =) Bara att betala in allting nästa vecka när fp kommer, om fp kommer!!! Det vet jag ju inte heller. Kommer bli en fattig månad men hellre det en att man delar upp det. Det är ju bara dumt.

Ska hem till min syster idag och fira att hon är färdig min sin usk utbildning. GRATTIS SIS. Sen ska vi till maxi och handla mat och sen kommer Arnout och Indra. Antingen för att stanna hela helgen eller bara tills i morgon, beror på Rebecka.. Hon mådde inte tip top..

Finns nya bilder på http://Jessamy.bilddagboken.se

Igår var Sofia och Mikaela här med sina pojkar.. Trevligt med lite sällskap.

nehej

Jag fick inte något lån. För att man får inte låna ihop med sin morfar. För vi bor ju inte på samma adress. Enbart ifall man ska flytta hemifrån. Däremot kunde ju min morfar komma in och söka ett eget lån.

Jaja thats life. Jag får fortsätta betala 5500 kr i månaden.

strul

Det känns som att allting strular i vårat liv. i dag så ringde en kvinna för att tala om att vi hyr ju inte parkeringsplatsen från dom vi hyr lägenheten från och hon har inte autogiro nå mera eller nått sånt så december räkningen var inte betalad för parkering. herregud.. jag blir så trött.
så blir dubbel den här månaden.

fick ett tak räcke av morfar. mkt snällt .tack så mkt :) nu ska de bara monteras o sen ska vi hitta en tak box.

banken skulle ju ringa idag men de ringde aldrig.

sitter i soffan. heaven sover på en kudde i mitt knä och jag datar. ska göra ett försök o lägga henne ifrån mig nu. skulle behöva kissa och borsta tänderna. kanske äta min andra semla.

i morgon ska sofia och mikaela komma på besök. skulle behöva städa då deras pojkar befinnre sig på marknivå så vi får se om jag hinner i morgon.

har massa tvätt att vika in o disk att diska. när ska jag eg hinna det :)

har diskat en gång idag redan o vikit in tvätt .dammsög i förrgår och gick i tvättstugan igår.

nu får våren komma.

Jaha

Händer inte mycket i mitt liv.

Har varit på banken idag., får svar i morgon om jag får låna pengar eller inte. SUCK. Beror på vad deras chef säger. Eftersom inte Bart har jobb trots att morfar står som medlåntagare.. Ja de visar sig.

Allting bara strular. Hade fyllt i hos försäkringskassan att jag ville ha fp från ngn gång i dec till i april. Men sen föddes hon tidigiare så ja la till om 2 dagar till men då så raderades mitt första ärende. Fick brev från fk igår så ringde dom och de har skrivit att första ärendet inte får fgörsvinna men kommer förmodligen inte hinna få dom till 27e. SUCK.

Har ringt soc idag men Bart kan inte söka något därifrån för det står inte på första pappret i hans uppehållstillstånd att han är här på anknytning till mig, bara på andra pappret så då måste han åka till belgien för att söka nytt uppehållstillstånd.

Ringde försäkringskassan om aktivitetstöd men måste ringa ams för det så ringde ams, bnlev kopplad fel, ringde igen, blev kopplad fel, igen. Men vi ska dit i morgon så sen får vi se vad dom säger..

Har haft besök av Emilia idag. en tjej jag har lärt känna på familjeliv som ska ha bebis i mars. Fick mkt god mat av henne. Hemlagad laxgryta!! =) GOTT!!

Annars går jag i tvättstugan. Ja det är väl allt..

Hans föräldrar var här i helgen som var och nästa helg så kommer nog Arnout och Indra på besök. sen har vi två tomma helger och sen kommer hans bror hit med familj, veckan efter det så kommer Heidi och vi ska till Malung.

Sen är det mars, dags för utbildningsdagar. Åka till belgien i tre veckor nästan i april. jboba lite i april, maj o juni och sen åka till belgien i tre månader =)

kuddar

Jag har fått en kudde från svåger o svägerskan till Heaven.

http://www.mammarazzi.nu/system/search/product.asp?id=1312 en sån. Hur cool som helst.. Så fort hon piper lite aktiveras den och den börjar slå. Låter som hjärtljud :D

dock så rör sig fröken massa när hon sover.. Här nedan ser man det minsann. hon har nu huvudet där fötterna var när hon somnade..

Jag vet, mina länkar blir svarta!
kudde


Besök :)

Svärföräldrarna är här på besök så nu blir hon bortskämd lillfröken. Fått vara presenter.  massa kläder till henne o massa massa pengar.. =) så nu har vi en hel del o sätta in på hennes sparkonto. eller ja inte jättemkt men runt 5tusen iaf.

vi fick massa pengar jag och Bart med och tydligen en förfrågan om vi vlil köpa eller hyra hans farmors hus i framtiden.

Vad vill vi eg.

Uppdatering av vårat liv

Jag har inte mycket att uppdatera.  Väntar på att försäkringskassan ska höra av sig.
Har fått tid på banken på tisdag förmidag klockan tio så vi får väl se om vi får något lån eller inte.
Har ringt om babysim nu iaf och vi är i belgien när en kurs startar så vi får gå i maj. Det blir bra det med.

Ska ta och maila csn och höra ifall jag kan betala mindre på lånen när jag är föräldraledig.
ja. det var väl allt??

Har inte uppdaterat

på ett tag.

Vet inte vad jag ska berätta heller. Vi var på bvc igår och heaven hade gått upp 95 gram o inte hundra. herregud. katastrof. måste dit på torsdag för vägning och diskussion om hon måste ha ersättning. varför ska jag ge ersättning till en bebis som inte är gnällig, som äter tills hon somnar var 3 timmme? Bvc sköterskan menar att jag ska amma och sen ge ersättning till henne.
 Ja vi får väl se.

Vi la bud på en fyra på bjurhovda igår.. La 50tusen mindre än begärt pris så får vi väl se.

Går i tvättstugan idag. Har två maskiner i nu. Behöver egentligen ner o byta dom men mamma kmmer snart så får hon passa liten. Satte henne i bärselen vi fått från belgien men fattar fan inte hur man får ur henne. höll på att bryta armarna av henne. stackars barn.

vad har jag annars att berätta?

försäkringskassan har ringt och bett om ursäkt för att de ser att de har gjort fel så de vvet inte när jag ska betala tillbaka för de har skickat ärendet vidare.

och jag måste pumpa ur o frysa in för jag ska på utbildning på jobbet den 11 och 12 mars.

det var det.

Jag får tydligen inte lägga ut det här. har försökt några timmar nu.

Ingelas Max

fyller 3 idag.. Helt galet. :) och vi blir inte en dag äldre.

Försäkringskassan.

Jag blir så förbannad.
Jag blev sjukskriven från och med den 8 dec. Jag gick direkt till min chef och sa det och sen ner till försäkrignskassan för att stoppa min hp från den 7. Inga problem. sen ringde någon kvinna upp mig för att fråga vad jag ville om ja ville ha hp från 21  nov till 7 dec. Ja sa ja. Vad bra sa hon och la på. Jag ringde upp försäkringskassan för att se om det stämde allting och det stämde och sen på eftermiddagen så ringde samma kärring upp igen för att höra så hon förstått korrekt.

Inatt när Heaven inte kunde somna loggade jag in på försäkringskassan hemsida och tittade. tur det. för de har betalat ut fram till 15 dec så nu får jag betala tillbaka!! 8 dagar.. det kommer bli massa jävla pengar! jag blir så förbannad!!!! kommer få ta från sparkontot eftersom jag betalat räkningar och levt för dom här pengarna!!!

ahhhhhhhhhhh. skitliv.




Efter lång lång tid i telefon fick jag äntligen tag på försäkringskassan!!! nu har hon skickat ett meddelande till en handläggare som ska kontakta mig inom två arbetsdagar.. dvs före tisdag då eller? så vi kan justera det här olyckliga misstaget.

fattar inte ens hur de kan uppstå..! när jag varit där o lämnat in papper, och ringt och de har ringt mig. hur jävla svårt ska de vara!!!

Semlor

Jag har fått semlor idag =)
ätit lasagne till middag och semla till efterätt.. Nu sover Heaven i sin säng och jag ska gå och sova jag med.. Nattinatt.

sfi

Ida började Bart skolan igen =)

Lilla Heaven har sovit hur bra som helst i sin säng inatt.  Hon somnade vid 21. Vaknade vid 2230 o åt. Vi såg på film i sängen så hon somnade hos oss, la ner henne i sin säng, sov till 2 någonting .vi somnade om efter 1½ timme ungefär. Sov till tio i åtta i morse.. Mös lite med sin pappa och sen åkte han till skolan. Hon fick torr blöjja o käk o sen så sov vi en timme till hon o ja.

Just nu sitter hon här i sin babysitter. Har setat där en timme o tittat.. Piper lite och hickar lite.. Fiser ibland. Tittar på soffan o tapeten. Säkert givande. Jag måste hitta någonting kreatit dottern kan titta på. Vem vill titta på en blå soffa???

Men men. Inga planer för dagen. Duscha sen när hon somnar o laga mat tills Bart kommer hem. Det är väl i princip allt.



Fröken var kinkig, mina golv var smutsiga. Jag tänkte, jag prövar igen. Tre ggr tidigare har hon somnat när jag dammsugit. Slog på dammsugaren. Hon blev lugn och halvsover nu och mina golv är rena! =)

Dags att gå o sova.

Låg på soffan och slappade idag när Bart lagade middag. Stoofvleese och pommes. Gott.. Efter det så tog jag och sov middag. I tre timmar :) vaknade för en timme sen. Heaven har ätit igen och nu ligger hon i sin säng och sover och jag ska gå och sova jag med strax.

I morgon börjar Bart skolan igen och jag känner mig låst i denna lägenhet med två trappor. Trappor suuuger.. =) tur att vi ska titta på lägenhet på måndag och det bara är en trapp upp =)

Huvudvärk

Jag hade så ont i huvudet igår kväll så tänkte att när hon somnar ska jag lägga mig. tidigt. Icke. Halv tio till fem så skrek Lillan.. Eller skrek, gnällde, visade att någonting var fel. Tillslut somnade hon i sin babysitter i vardagsrummet och jag på soffan. Hon sov i två timmar ,åt lite till, sov sedan till halv elva typ när Bart kom upp. Han tog henne och  jag gick och la mig och sov till halv ett. Men huvudvärk det har jag.

Vi har just varit på en nästan 2timmars promenad. Heaven sover i vagnen och Bart lagar mat.. Nästa vända hon sover ska jag med sova lite tänkte jag. Annars orkar jag inte vara vaken med henne inatt..

Men men.

annars har jag inte mkt att berätta.

bokat flyg

Nu har vi bokat flyg till belgien iaf.. Vart helt ok pris..2192kr tur o retur för oss alla tre med sas.
Flyger dit den 3 april och hem den 21 april..

Ok

min kusin är inte med på planerna.. :) så jag vet inte ens om hon kommer vara hemma..  Det är senare problem ;)

Ok.. Vad är bäst?

Att köra till Göteborg 40 mil. Ta båt till Kiel. Den går på kvällen och kommer fram morgonen efter.. Sen 60 mil kvar att köra. Framme.. Blir sammanlagt 200 mil plus 5175 kr för båt.

Eller åka till min kusin i Olofsström, sova där, ta bil till Trelleborg, båt till travemunde som går 10 på morgonen. Vara i travemunde kl 1830 o sen 69 mil kvar att köra. Blir lite flera mil ;) och 2600 kr för båt.

Eller åka bil.. Ner till öresundsbron, båt mellan danmark o tyskland.. Blir 320 mil tur o retur plus bro avgift, båtavgift och hotell.


Vilket är bäst?

Det första är ju bäst. Men dyrt.. Det andra låter bra, ifall min kusin vill ha besök dvs..

Ja vi ska åka bil för vi planerar som sagt minst 3 månader borta..

Vad tror ni folk??

Semlor

Jag vill ha en semla :) NU!!!! Såg nyss en blogg om det. Mycket gott.

Har inte gjort mycket idag inte.. Emma och Viggo var här på besök. Viggo spelade Wii och jag och Emma snackade. Jag vill med jobba ..

Annars har vi städat upp här hemma lite, vikt in tvätt, låtit Heaven bada.. Pratat med Yvan och Debby angående semester och det blir en helgs centerparcs i slutet på augusti. Blir jag, Bart och Heaven och så deras familj. Yvan, Debby, Kenzo, Noah och Oona.. Ska bli mycket trevligt. VI ska bestämma mera när de kommer till Sverige i februari.

Vi har väl till 99% bestämt oss för att vi åker till Belgien efter Heavens 6månaders kontroll. Tänkte att jag kan jobba några pass i juni för då kan hon få tillägg istället för att jag ammar (om jag fortfarande ammar) så att jag kan använda färre dagar när vi är borta. Sen får Bart jobba juli, augusti iaf och sen ta pappaledig i september då jag tar semester så jag kna gå en kurs på universitet i Gent. Dock kostar kursen 260euro =( Men men sånt är livet..

Det låter som en plan tycker jag. Då kan vi åka till min sommarstuga och fira midsommar som vi har planerat.

Annars vet jag väl inte om jag har så mycket att berätta om mitt liv.

Det är underbart att ha vanliga kläder igen. Att sova platt på mage. Jag saknar inte att vara gravid ett dugg.. Trots att alla sa du kommer sakna magen. Visst det kanske kommer. Men inte en.

Undrar om min fröken tänker vakna snart så vi kan klä på henne. Hon ligger och sover naken insvept i en handduk =) så kanske hon kan få lite mat och nästa vända hon somnar ska jag gå och sova med..

slänger ut julen

Nu har jag tagit bort allting utom julgardinerna.. De ska jag plocka ner sen. Vi ska åka till återbruket idag med granen och massa annat skrot vi har här..

Heaven sover så jag kanske borde försöka duscha innan hon vaknar.. :) Vem vet..

Trött o hungrig.

Idag har vi promenerat ner på stan. Tog dock bussen tillbaka. Trevlig dam som lät oss åka med gratis. Annars skulle det kosta 22 kr för Bart, 22 kr för mig plus 20 kr var per person för att vi inte köpt biljetter innan eller hade busskort.. ja man ska då veta allt.

den här är jag förälskad i..

en sån här vill jag ha..

http://www.babykompaniet.se/popup_image.php?pID=532&osCsid=665fafbd21b60686c354cb27bdf0dad6

Trött o hungrig.

Idag har vi promenerat ner på stan. Tog dock bussen tillbaka. Trevlig dam som lät oss åka med gratis. Annars skulle det kosta 22 kr för Bart, 22 kr för mig plus 20 kr var per person för att vi inte köpt biljetter innan eller hade busskort.. ja man ska då veta allt.

den här är jag förälskad i..

en sån här vill jag ha..

http://www.babykompaniet.se/popup_image.php?pID=532&osCsid=665fafbd21b60686c354cb27bdf0dad6

Stulit av Jenny (nynne)

Vad heter ni? Linnéa Möller och Bart Van Haudt
Hur träffades ni? På en parkeringsplats utanför Konsum i Malung. Jag och Malin stressade på för att ta oss till station för att möta min syster, Bart hade just stannat med Oli för att handla bröd.
Hur länge har ni varit tillsammans? 2½ år snart.
Är ni förlovade? Nopes.
Bor ni ihop? Det gör vi.
Har ni barn? Vi har lilla Heaven.
Har båda körkort?  Ja.
Kommer du ihåg er första kyss? Nej. Men frågade just Bart och han gör de.t
Vem sa "Jag älskar dig" först?  Han gjorde det.
Vem är äldst? Han är äldst :)
Vilka stjärntecken är ni? Han tvilling jag skorpion.
Vem fyller först på året? Han.
Vem är längst? Han
Vem sjunger bäst? Ingen av oss.  Lika dåliga båda två :)
Håller ni i handen på stan? Det gör vi.
Kände ni varann innan ni blev ihop? Nej.
Vad har ni gemensamt?  Heaven?
Blev du kär i första ögonkastet? Yes.
Har ni någon speciell låt? Janis Joplin - Piece of my heart.
Har ni några "fri kort"?
  nej.
Har ni stora framtidsplaner? Det har vi nog.
Har ni gråtit i varandras armar? Det har vi.
Har ni varit utomlands tillammans? Oj var ska jag börja? Indien, Sverige, Danmark, Tyskland, Holland, Belgien, Frankrike, Österrike, Slovenien, Kroatien, Spanien, Portugal och Bulgarien.
Vilket är ert bästa minne? Är nog när vi fick Heaven.
Vem lagar bäst mat?
  Han.
Vad gör ni en vanlig vardagskväll?  Spelar wow.
Ger ni alltid varandra en puss när ni ses? Det gör vi nog nästan.
Blir du lätt svartsjuk? Det händer.
Ringer eller SMS:ar ni mest? SMS
Brukar nån av er prata i sömnen? Det är nog jag :)

vi

Tur att man ser så snygg ut :)

1 Januari 2009.

Klockan tio igår hade jag satt på mig pyjamas och bara längtade efter tolvslaget. 2 min över 12 låg jag i sängen :) Bart med. Heaven fick lite käk och sen sooooooooooooov  vi.. Mkt skönt. Till fem då hon ville ha mat. Sen vidare till nio då hon ville ha mat och sen så låg hon o halvsov bredvid oss. Bart gick upp elva jag halv ett nästan. så skönt. känner mig lite piggare.

ska se om vi fattar hur man får ner barnvagnen så vi kan åka till björnön så bart kna åka skridskor. :)