hmmm

Heidi sa precis att Arnout vill att vi kommer till Malaga o firar nyar. Det later val underbart. Hoppas min belgare ar med pa den iden.
Ryanair flyger fran brussel sa de kostar typ 1500 att flyga torsdag till tisdag eller lordag till tisdag.
Jag kommer givetvis fa flyga lordag till tisdag men gor mig inget.
Skulle garna gora det.

Nu ska vi snart ga o se pa katedralen o ga pa en fleamarket

i antwerpen

Ar och halsar pa Heidi i Antwerpen. Hon kom och hamtade mig efter jobbet igar och sa akte vi hit, at god mat och gick ut. Alldeles for mycket vin att dricka. Satt och pratade halva natten om Jan.

Blev nastan brak pa puben for att ja inte ville att folk skulle pussa mig pa kinden. Suck.

Idag vaknade jag seeeeeeeeeeeeeeeeeent sen har vi shoppat strumpbyxor, underklader, en kjol etc etc massa bocker. Slosat for mycket pengar.

Fick mail om att datorn ska levereras i november sa att nu blev jag upprord och skrev att det ar alldeles for sent for jag bestallde den i augusti. Suck.

Puss o hej

intro till holländska

då hade jag min första lektion igår. Tydligen så håller kursen på till juni nästa år och det är två kurser. Så varje tisdag och torsdag mellan 19,30-21,10 går jag i skola. Är jag borta måste de ha intyg. För i det här landet litar de inte på folk. Är jag sjuk så måste även de ha doktorspapper.

Sitter här och väntar på att Bart ska komma hem. Han har varit i Tyskland och jobbat . I köln närmare bestämt tror jag.. Och ikväll är enda kvällen vi ses. I morgon jobbar jag sen skola och sen kommer jag stupa i säng och på fredag hämtar Heidi mig efter jobbet och jag åker till Antwerpen och han åker till Tyskland igen på lördag.
När jag ringde vid fem var han redan i be och trodde han skulle vara hemma före mig men när jag kom hem vid sju så ringde ja och de satt fast i trafikköer.
Ja han kommer väl.

Mina stövlar är underbara fast de har gett mig skavsår.

Pratar väldigt mycket med Anette på jobbet. En 20 årig tjej från Umeå som träffade sin kille på internet för många år sen och sen flyttade hit och är nu gift..
Sen Steffi så klart. Hon är helt klart jättesöt :) haha

Nej nu tror jag att en bil stannade här så nu kommer han nog hem snart..

Jag bara väntar på att min dator ska komma så att jag får min egen så att jag kan spela diablo 2 för att det är jag sugen på . :)

Men men neu ska jag gå och ge han en kram. puss o hej alla där ute

Trött

Idag hade jag alltså bytt tur till 8-4 så att jag skulle komma hem i tid för att hinna gå till integrationskurs kontoret. Altlså tåget anleder halv sex och jag springer omkring i fyrtio minuter i mina nya underbara stövlar som har gett mig STOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOORA skavsår innan ja hittar kvinnan som låter mig skriva på ytterliggare ett papper.
Sen så hittar jag inte tillbaka till tågstationen och när jag väl ska köra hem igen så kör jag vilse. Får ringa Bart som är i Tyskland och fråga vid vilken jävla majsplanta jag ska svänga.
JA det var min dag.

Gjorde massa mail idag.
Gud vad jag saknar att vara syster.


Fick även sms av D.

snabb uppdatering

Vad har jag gjort i helgen da???

I fredags halsade vi pa hos Tom och ja det var val trevligt i typ fem min sen pratade alla deras sprak och jag fattade inte mycket.
Hem, sov..
Lordag. Var och handlade skor med Debby sa nu har jag tva par stovlar till. Ett par svarta med klack som kostade 59.95 euro och ett par bruna skitsnygga utan klack som kostade 119 euro.. Men jag behovde de for att bli lycklig.
Tillbringade kvallen med att se pa film..

Idag upp vid tio och gick pa gymet..

Lagat kottfarssas sa at jag har matlada for fyra dagar nu
.

Imorgon har jag bytt skift sa jag jobbar 8-4 sa att jag kan ga till integrationskurs manniskorna och skriva in mig sa att jag kan borja lasa spraket pa tisdag utan att betala.

Pojken aker till tyskland och jobbar i morgon kommer hem pa onsdag och aker igen pa lordag men i helgen ska ja till Heidi och halsa pa.....

Ja det ar mitt liv.
Hur ar erat?

Jag saknar er. Jag saknar mitt jobb och jag saknar frihet.
Blir galen pa att bo med hans foraldrar :(


jaha

polisen har halsat pa mig nu sa att jag maste ga till stadshuset igen med papper och typ tusen kort pa mig sjalv.
Jag har fatt ett bankkort dock trodde min svarmor att jag kan prata tyska sa att hon har bestallt det pa tyska sa nar jag kollar kortet star de pa tyska. Kollade i morse 0 euro pa kontot och sa kollade jag efter jobbet 314 euro. Kan jag leva med. Ar for en veckas jobb, dock daligt men iaf....
Har tvingat dem att dra 30% nu.

Igar sa skrev ja in mig pa dutch lessons sa jag borjar nasta tisdag ska aven folja en integrationskurs pa lordagar vilket jag inte vill gora men da far jag hollandska gratis sa....
Vi har skrivit in oss pa ett gym sa vi ska borja trana. Nu behover jag bara handla skor for att bli lycklig.

Jobbet ar fortfarandet inget toppjobb men ror nog att det blir bra, jattebra kollegor och tror det blir roligare nar jag borjar jobba sjalv.

Ringde min mamma idag det ar hennes fodelsedag... Grattis mamma...

Kommer hem den 1 november, ake till Malung den 2...
Om ja inte maste ga pa integrationskurs dvs...

Nu ska jag kissa och borsta gaddarna sen ska vi ut och ga med hunden och titta pa denna ljuvliga omgivning.. suck.....

8.39

ar klockan och jag ar vaken, forsta gangen pa magna ar jag vaknar sa har tidigt och inte somnar igen..

Igar akte vi till aalst, kakade en subway smorgos kopte en parm, kollegieblock och tre trojjor till mig.
Sen ivag till IKEA, kan ni tanka er vilken lycka. Kopte tva paslakan eftersom smarta jag dumpade mina i sverige och en ny kudde. Sa nu har vi tva par och behover inte ha samma i en evighet. Fanns aven en 'svensk affar' pa ikea dar jag kopte knackebrod, estrellas dill chips och kaviar med ost :)

Sen da, hem, at tacosresterna fran fredagen, sag harry potter 3 som gick pa tv och sen tvarslocknade vi.

Nu sitter jag har och tittar par nar pojkvannen bygger hundhus..

Ja ja vill komma hem och halsa pa men inte latt nar man inte far ta ledigt hur som helst, maste ansoka om ledighet i blue pumpkin och jag har inte losenord en till det. Och man far inte veta direkt om man far det.
Jag haller tummarna att jag far nyarsdagen ledig..

lordag

Jaha
da har man vaknat och duschat och atit lite choklad. Ska ivag och handla klader, han sa aalst men ja hoppas vi aker till Gent. Behover en stor stad, trott pa bondeliv har ute pa vischan nu :) och han vill att vi koper hus har, aldrig i livet.

Helen och Ruben kom over kl 21 igar, kakade tacos och sen sag vi pa dirty dancing, underbara film. Helen som ar en riktig husmor hade bakat kakor sa lite te o kakor och ja. Blev dock mer o mer upprord, kl 130 ramlar karln in stupfull. haha. Han ar bakis idag.

Helen har borjat ga en integrationskurs har, jag borde ocksa ga den egentligen for da far jag en sprakkurs gratis men att jag jobbar ju sa vet inte nar jag ska hinna.
Hon sager att den ar ok iaf, man maste lasa sig om belgien, vilka provinser; huvudstader, sprak; hur de fungerar med sjukforsakringar och kindergarden och allt sant dar, vem man vander sig till med fragor etc.

Helt sjukt, efter att jag fatt mitt lila kort som galler i 5 manader som jag borde fa efter att polisen varit har och kollat sa att jag verkligen bor har sa far jag skaffa sjukforsakring men att blir jag gravid sa galler den inte for forlossningen inom forsta aret sa de far man betala sjalv. Skumt land det har.

Har aven klagat pa alla 70tals spetsgardiner som ar vita och hanger i fonstrerna; Helen berattade att det var nastan lag pa att man var tvungen ha dem.. suck..

vad som hander ikvall, who knows

inlagg jag skrev for nagon dag sedan

Har borjat mitt nya jobb nu. Tar typ tusen ar att aka dit men det har sin charm att aka tag och lukta pa alla kaffedofter pa morgonen ocksa.

Gar 9-17 den har och nasta vecka och veckan darpa gar jag 11/19.. min mentor verkar jattesot o kommer fran osterrike..
Har intro tillsammans med en tysk tjej, belgisk kille och svensk kille.. Sprak overallt vart du en vander dig.. Tyska, hollandska, engelska, spanska, italienska, portugisiska, svenska etc..

Har inte gjort mycket, slappade i sondags, jobbade igar sen hem, at mat, promenerade, bad, film och sova..

Idag jobb sen till stadshuet...

nu pratar jag med heidi


suck

en vecka har gatt sen jag flyttade hit.
Har borjat mitt nya jobb och det gar riktigt bra, dock mycket att farsto men kommer nog bli skoj i slutandan.. Men inte mitt dromjobb direkt.
Har inte gjort sa mycket mera en att jobbat och tagit mig hem och sovit; traffade dock heidi igar och kakade middag med henne..

ar lite sur idag vi har helen o hennes karl over pa tacos och min kille ar ute med jobbet far nagon gar i pension. helen o co kommer over hit kl 9, han bestamde tiden for att han skule ivagm en nu vill han att jag andrar tills i morgon for att han ar for full och att han kommer komma hem sent

tanker inte andra men sitter dock har ensam och kan inte ta mig nagonstans



suger

har inte underklader heller
for de ligger i bilen, bilen ar hemma men inga nycklar

framme

hinner itne skriva sa mycket nu. Tankte mest beratta att jag tagit mig fram, bilresan gick bra. middag ifredags

skriver mera sen

puss pa er alla