Slask

Har snöat inatt, nu regnar det. Slask överallt. Sög att gå till jobbet i morse. Hade vinterskor på mig och var endå blöt om tårna!

Håller på att torka ut ur ansiktet! Vill inte jobba mera.

Klockan är 07,47 och jag slutar tidigast 15,00 =(

Varför?

Jobb.

Sitter på jobbet.. Har 20 arbetspass kvar. Slutar sista november men min sista arbetsdag är 28 november. Så inte lång tid kvar nu. skönt det.

Det känns som att man har otur med allting ibland. Mina vinterdäck jag fick med till bilen var tydligen inte så bra. Klarar sig väl en säsong iaf förhoppningsvis.

Min chef hade sagt att jag skulle få löneförhandla igen. Det var kravet för jag skulle skriva under min fasta tjänst men nu får jag inte göra det.

Man ska egentligen få kompensation från sitt jobb om man går på mamma ledighet. 10% i 90 dagar om man har jobbat i 1 år och 20% om man jobbat två år eller mera.
Jag har ju jobbat några år men var ju i Belgien i sex månader så den 3 mars blir det ett år.. Har ju semester i december så går väl på föräldraledigt den 1 januari. så 2 månader och 2 dagar för tidigt för att få den kompensationen med.

Pappor brukar ju få vara hemma 10 dagar när bebisar föds med föräldrapenning. Men min karl får inte det för han förlorar ju ingen inkomst i sverige iaf..  Det hade varit 1800kr före skatt.. Men iaf någonting.

S  U C K!

Pengar suger.

Jag behöver en lägenhet med lägre hyra, snarast.!

Vill inte alls jobba eg.. Det suger.

I morgon så kommer massa folk på besök. Ska bli trevligt men tröttsamt.


Jobb Igen.

Trevlig födelsedag man fick. Gick till bm på rutinkontroll. Hade lite klåda över armar, mage och rygg så hon tog bt som var 160/95 och urinsticka som visade 1+ på äggvita så fick åka till förlossningen på kontroll.. Allting bra där. Bt lägre, blodprover alldeles utmärkt. Fick göra ul både vanligt och vaginalt och bebis ligger med huvudet neråt, dock ej fixerad och moderkakan har flyttat på sig.

Fick lergigan utskrivet mot klåda. Har fortfarande lite klåda men det får man väl stå ut med.

Känner mig tjock och trött och svullen. Trött på detta nu.

Sa till min chef när jag skrev under mitt fasta jobb att jag skulle löneförhandla igen när det blev dags eftersom jag redan fått en lön i år men nu så säger hon att så var det inte.. Så nu får jag nog ingen löneförhöjning heller. Vill bara gå hem.

Besök i fredags kväll. ska lägga upp bilder när jag orkar. Fick en jättefin cykel och pengar. Av moster julljusstakar. jättesöta.

Igår så var jag också ledig. FIck gå till spmvc och lämna gallsyreprover.

åt mat hos emma igår kväll. Har inet sett henne på länge..

pojkvän får stämpla iaf . Fram till 8 dec eller nått. Väntar första utbildning nu.

Han kan inte få de första 10 pappadagarna utbetalade eftersom att han inte har något jobb i Sverige. Men han har mailat ambassaden nu....

Visade min prover för en läkare på jobbet idag för att höra om mitt hb är för lågt. Jag misstänkte att de ligger bra och det låg alldeles utmärkt..

Grattis till mig..

Har lite ångest över vad jag fyller så fick ett fint kort av karln där det stod grattis på 20 års dagen ;) haha...
Sen fick jag plyschbyxor o tröjja från hm i svart som jag ville ha och body butter från body shop =) jättebra.

Skulle ha fått frukost på sängen men vaknade före honom.. =) Dock fick jag bada badkar här på morgonen.

Nu ska vi ut på tur snart.

Svullna fötter o ben.

Jag är svullen i mina anklar. Det är inte ett dugg kul och jag hittar bara en stödstrumpa hemma =(

I morgon skulle jag egentligen ha jobbat dagtur men har fått ledigt. Tur det. Blir mkt i morgon med bm besök o gäster o allt sånt. Men ska gå på apoteket ist o köpa nya stödstrumpor.. Är inte skönt i benen.

Är mest sur o irriterad hela tiden. Har halv ont då o då och då blir jag bara retlig..
Bäst att folk inte pratar med mig.

Sitter på jobbet. Tiden går extremt sakta. Klockan är 18,36. Tror aldrig hon kommer bli 22.00 så man får gå hem =(

Vi har städat idag, dammsugit, dammat, bytt sängkläder, slängt sopor, varit till återbruket etc. Så nu är det rent igen. För en dag eller två iaf..

Lön i morgon. Betala räkningar sen är det nästan tomt igen. Suck =) Vad trist det är att få lön eg..

Men men.

Grattis till lilla Oliver som fyller 7 år idag. Känns inte som att det var 7 år sen jag och Sven var på bb och hälsade på o han låg o pekade finger åt mig.


Ont i ryggen.

Sitter på jobbet, känns som att ryggen går i bitar snart. Fötterna svullnar. blä.

kom till jobbet idag med en hjärtfrekvens på 122. lool.. inte ens långt att gå hit och endå är man helt slut.

2½ timme kvar sen kan man gå hem, bada, få massage, sex and the city. soova.. Gud så skönt.

ställa tillbaka klockan inatt så man kan sova längre. Det ska bli skönt det...

Huvudvärk.

Jag jobbar. Idag igen. vill inte jobba. Vill vara hemma. Men vill inte vara hemma heller. Det är inte lätt här i livet.. =)
Vi har fått upp lampan i sovrummet och i hallen, dock fungerar den inte i sovrummet.

Tyngre o tyngre.

sitter o ser på mina vackert svullna ben =/

Tröttare

Jobbade dag igår. Helt hemskt. Kunde inte somna på måndagsnatten men säkert var det för att jag visste att jag var tvungen att vakna.

Efter jobbet igår var vi på föräldragrupp igen och jag känner mig verkligen dum i huvudet. Har ni några tankar och funderingar? Jag har inte så mycket tankar och funderingar. Sen fick jag höra att man ska ha tankar och funderingar det vore konstigt ifall man inte hade det. Hon sa det inte till mig utan till hela gruppen =( så jag är väl konstig då.

Hem, lagade mat som vart helt förstörd, åt, mådde illa ;) Till Ica VIksäng och skällde på någon stackars liten kille som ville att jag skulle köpa cig till honom. Hämtade ut paket från ellos, till arosbaby o hämtade ut babyboxen man får, tankade, sen till lögarängen och simmade 45 min med Cecilia.
Hon börjar minsann bli lite rund nu. Var jätteskönt att simma men trött var jag efteråt och började svullna över anklarna. jaja. äckligt golv var det. De borde ha städat där.

Hem, såg på desperata husfruar och sen gick jag och sooooov. somnade nog före elva. Vaknat några gånger inatt men nu fick jag tvinga mig själv att vakna idag vid kvart i tio. Kan inte sova hela tiden.

ska följa med karln på rekryteringsmässa idag och laga korv stroganoff. Det är allt jag planerar att göra.

kanske gå på stan med E ifall hon ska ner idag och hon hör av sig.

Har inga gratis sms längre. De tog slut igår och jag vill vänta med att fylla på tills i morgon så =) Nej. Tills på måndag menar jag.

Jag borde baka bullar eg så jag har att bjuda när jag fyller år, men jag orkar inte. Om jag gör dom i morgon så är dom ju gamla till nästa vecka?

Jag vill ha farmortårta =(


Jobbar kväll.

Är nu hemma igen.
kom hem igår.. Handlade för 6200 kr i ullared men nu har vi allting vi kan tänkas behöva tror jag. Vinterkläder till karln, julsaker, julklappar, allt till bebis, kläder till mig både vanliga, mamma o amningskläder, alla hygien artiklar man kan tänka sig och städartiklar.. Vi klarar oss nog minst ett halvår. Skönt det.

Får bra lön den här månaden så många räkningar ska betalas in..

Har ångest. Hur länge ska jag jobba? Har havandeskap beviljad full från 27/10. Men blir galen på att gå hemma.. Blir galne på att gå till jobbet. Allting är bara tungt och drygt och jobbigt.

Men ska väl försöka jobba hela november iaf. Sen kanske man kan ta havandeskap en vecka bara om man får och sen har jag semester en vecka. Ja jag vet inte =(Vi får se..

Inte för att jag överanstränger mig här på jobbet. Försöker göra så mkt som möjligt i den takt det går.

Ja jag vet inte vad jag ska skriva.

Ledsen till er alla jag är sur o grinig o otrevlig emot men jag orkar inte vara trevlig när jag är trött hela tiden.

Inte orkar jag hälsa på någon heller.

Jämshög

Är nere hos min kusin i Jämshög o hälsar på. Hon har en mkt söt liten pojke vid namn Rasmus man kan lukta på. Dock verkar han tycka att det är trevligare att kräkas på mig =(

Våran Lilla i magen tycker nog inte om däremot att jag håller i ngn annan bebis. Den sparkar rätt rejält på den andra. Rasmus låg på sin "amningskudde" igår och hade ett ben mot min mage så tyckte min bebis också att den skulle sparka iväg hans ben. Bebis som aldrig sparkar på folk =)

Varit hos Elinor och hälsat på också. Handlat mig en senapsgul kofta och en blå sjal så jag är mkt nöjd med mitt liv ;)

Ja idag ska vi göra någonting? När Kusin har matat klart och duschat ska vi traska till Ica o handla mjölk =) Det är väl allt. =)

Förlåt

jag glömde ;)



"Sitta med Smarties på Dreamhack och äta donkenmat och spela Sims och glutta på mirkkpojkarna"

och kanske röka en cigg :D


Just nu

Skulle jag vilja sitta med :

* Elle o Malin o dricka bacardi o röka en cig.

* Med Emma o dricka vin o socker dricka o röka en cig.

* Med min Heidi i hennes hus o dricka passoa o bacardi o röka för mkt.

* På starco eller ninebar eller bara på stranden i goa o dricka bacardi C R A N B E R R Y o röka en cigg =)

haha..

jag vill festa.

nästa sommar ska jag göra det. I antwerpen förmodligen o kanske i rijkevorsel.

Minsann

Inte mkt att skriva. Min kollega som även är bm klämde lite på mig igår o konstaterade att bebis ligger med huvudet högt uppe mellan mina revben nästan. Ja lite lägre då ;)

Och jag har börjat dricka så mkt vatten etc på jobbet så varit orolig så fick lov att kolla ett pgl som var alldeles normalt. tack för det.

kunde jag bara sova utan kramper i magen, vaderna, domningar i händerna, törstig, kissnödig. etc :) då vore livet toppen.

nu ska jag duscha och gå till jobbet.

Jobb, jobb jobb.

Ja jag jobbar idag med. Är ju så duktig så att jag går till jobbet men vad min hjärtfrekvens ligger på vill jag inte veta när jag kommer fram :) helt slut då iaf.

haha.

ssk Karin bestämde idag att hon ville höra bebis hjärtljud med ett stetoskop.. Sagt o gjort, hon satte in det i öronen o la det mot magen. Bebis blev nog upprörd o sparkade på det =) Mkt oskönt för Karin.

Vad kan jag förtälja om livet? Inte mkt.

Att jag vill sova platt på mage. NU!

Jobbar kväll.

Jobbar bara kvällar nu istället. De bytte mig från natt till kväll. Så har fått 6 kvällar ist för 5 nätter. Helt ok.

Är bara koordinator på alla pass så kan nog jobba till december hoppas jag.

Supertrött o har rätt ont i ryggen idag.. Vill bara äta godis.
Har inte mkt att förtälja om mitt liv iaf =)

Idag

Vaknade jag kvart i elva. Värsta lång sovmorgonen. Dock vaknat * flera under natten med sendrag. Men iaf ;) Fick sms av Cecilia som skulle o simma så slängde på mig bikini o iväg till kristiansborg för simining. Jätteskönt. Dock bara en halvtimme för hon skulle jobba kväll men alltid något.

Hem och åt pyttipanna som karln tillagade och sen så pratade jag med jobbet. Jo jag jobbar måndag kväll nästa vecka. Sen föräldrautbildning på tisdagen. Sen åker vi ner till Jönköping, sover hos Elle, vidare till Kusin på onsdagen och ev till Ksenija i Malmö på fredagen. På lördagen ullared och sen hem.

Var hos bm idag. SF 27 o hjärtljud 138 - 140.. Lite lägre denna gång. bt 140/80 men hon är väl van nu och tycker inte det är konstigt. lol.

Till banken och fick äntligen öppna ett konto till min karl!
Till posten o skickade paket till Noah i belgien.

Sen äta lite ostbågar trots att jag inte behöver och vila och karln tog sig en cykeltur på sin nyinköpta moutainbike. Han duschar just nu och jag lagar eg mat.

Panerad fisk o potatis.

Slappt

Har sovit middag idag. Mellan tolv o två. Så skönt :)
Nu lagas det mat. Wok med tikka masala sås innehållandes minimajs, morötter, paprika, lök, vitlök, zuchini, kyckling, bacon och ja. Undrar om det var allt? Ris till det och stekt potatis och sen äppelpaj med vaniljsås till efterrätt.. Bilder på våran fina matlagning finns på

jessamy.bilddagboken.se

klicka till vänster på dagens datum o så får ni se så fint det ser ut ;)



Har även svalt mina äckel känslor nu o rensat avloppet under badkaret så nu är det rent med :)

God Morgon Världen.

Jaha ja då var man vaken igen. Har inte mycket att förtälja tror jag =) Arnout och Indra kom hit i fredags. Vi har inte gjort mycket inte. I fredags kväll drack pojkarna öl o jag gick och sov.

Igår var vi till någon husvagnsaffär, till stan o sen till busborgen men jag var så trött så Bart körde hem mig så jag fick sova. Sen mat o film. Spelade lite wow o sen sova.

Lava har sovit här inatt så hon och Indra kom o väckte mig för 20 min sen.
Ska nog dusha snart.

Natt jobb igen.

Ja vad har jag gjort under denna onsdag då? Tvättat. Varit på stan och sprungit med Forslund. Till morfar med pojkvännen och fått stuvade makaroner och falukorv:) Till IKEA för att leta byrå åt bebis men fanns inget vi ville ha. Karln köpte sig en cykel på sportex. Hem och sov. Så skönt. Sen jobba natt igen.

Men klockan är redan efter fem så tiden har gått snabbt inatt. Skönt det. är så trött.

6 nätter kvar fram till 21 oktober. Hur värt är inte det. Sen är jag koordinator alla pass i en vecka =) och sen äre november så då har jag klarat en månad till på jobbet.

I helgen kommer Arn på besök. trevligt.