HJALP NU

Jag behover rad.
Nu.

Min karl vill inte att jag aker till Indien och nu idag skickade han ett sms och fragade om vi inte kunde gora en deal
att jag stannade hemma sa akte vi till Jamaica istallet?
Vad ska jag gora? Jag alskar Indien, jag vill aka dit!!!
Men ar det vart det????


God morgon världen

Igår mådde jag inte så bra. Jag frös inifrån och nös en massa. Tänkte nu blir jag sjuk. Tog ett varmt bad runt halv sju och la mig för att vila sju. Nu är det alltså morgon igen. SUCK och min datorklocka skrämde mig just genom att säga att de när halv åtta.
nej mkåste åka o jobba.
puss o hej

Hos Heidi

Akte hit i fredags efter jobbet. Jag och Steffanie tillsammans. Satt utanfor Heidi och vantade pa att hon skulle komma hem. Drack nagon bacardi och sa kom Heidi. Kakade god mat (som alltid nar hon lagar mat) och sen gick vi pa en pub. En pub nara henne. Den vi var pa pa nyar.
Igar sa vaknade vi eller ja de andra vaknade och vackte mig. Akte in till stan. Kopte presenter till mina adopterade syskonbarn :) lol. Hoppas du inte tar illa upp Emma nu :)
Nu har jag en klanning till LillLava som inte ser tjejjig ut sa jag hoppas den duger.
Hem. Kakade rester. hyrde tva filmer. Parfymen. Sa bra film, lagom sjuk. Somnade efter det och sov tills nyss. Alskar Heidis gastsang ska nog flytta in dar.


Idag vget jag inte vad vi ska gora. Heidi har "jour" sa ifall nagot gar sonder maste hon aka till jobbeT. Men vi ska se om vi ska aka in till stan och se insidan av katedralen.

Men nu ska jag inte skriva mera. Jag ska dricka kaffe :)

Puss o Hej

mardrömmar

Klockan är tjugo över sex på morgonen och jag vill bara soooooooooooooooova. Det skulle vara så skönt.
Har drömt skumma mardrömmar här några nätter och man behöver ju inte kunna tyda drömmar för att förstå att de handlar om att jag känner mig låst. Drömmer ofta att jag spelar ett speciellt tvspel och när jag spelar det så blir jag fast. Dvs ska jag ut genom en dörr kan jag inte för jag äar ingen människa längre utan en tvspelkaraktär.
Börjar åtta idag. Slutar fyra. Sen ta mig hem. Kommer ju missa tåget pga av trafik så jag är i Dendermonde vid halv sex. Då får jag väl helt enkelt traska omkring tills skolan börjar.
Karln är i paris o jobbar. Ja vil också åka till paris. Ja inte för att jobba då men iaf. :)
I morgon har jag bytt tur med Weronica. Så jag går åtta fyra istället för elva sju. Steff slutar klockan fem så jag ska vänta på henne så åker vi tillsammans till Heidi.

Har laddat mitt kamerabatteri tänkte vara så duktig så jag tar lite kort så ni får se mina nya vänner.
Vicky tyckte vi skulle möta henne ute på någon pub i morgon så vi får väl se hur trötta vi är efter en veckas jobb.

Men nu måste jag posta den här bloggen och köra till tåget.



Har även fått en ny mentor. Jag hade ju Christine men sen fick hon Daniel för att hans mentor behövde bli rdm upplärd.
Så då skiulle jag ha Wendy. Hon är på semester nu så nu har jag tydligen Christine igen. Undrar om hon vet det.

Jag har huvudvärk och ont i magen och jag vill bara sooooooooooooova.

älskar älskar inte

Suck vilekn dag jag har haft.
Började bra satte mig på tåget.. Tåget stannar efter en kvart eller så. Står still i tio minuter och sen åker vi tillbaka. Jo det är en jävla bro som är trasig så att vi kan inte åka vidare. SUCK får hoppa av på stationen före och vänta nästan en timme på nästa tåg. Blev en timme försenad.
Grattis.

EMMA jag är ledsen men tror det är omöjligt att ha konversationer på msn med detta internet.

Puss på er alla

söndag morgon :)

Nu har jag vaknat. Trött som fan och endå la jag mig före tolv igår :)
Vi ska åka på gymet, träna lite och sen bubbla..
Sen fyller Noah år så vi ska dit och gratulera lillgossen på 3årsdagen.
Men verkar inte som att jag kan få något internet igen. Har startat om datorn och jag har startat om modemet.

SUCK kan man bara hata internet eller. Varför har vi så dåligt internet.

Min karl tror att hans mamma har någon annan. Igår var hon till brussel för ett prov som började två eller något liknande men när han gick och la sig vid 1 så var det ingen mamma hemma en. Men nu på morgonen är hon här.

Jihaa jag har internet.


Nu har vi tränat. Helt okej. Sen satt vi i bubbelpoolen en stund och sen satt vi i deras ångbastu.
Nu äter vi.. Deras söndagsmat. Och kan ni gissa vad det är . Jo BRÖD. Suck. Men men.dom älskar ju bröd i det här landet så vad kan jag säga om det :)
Jag äter knäckebröd med kalles randiga kaviar. Mycket bättre.


trött

Jaha så kom han hem från jobbet vid tolv eller så igår och vi åkte iväg på en av hans sk fester. Åkte därifrån vid tolv idag utan att ha sovit något. Åkte och köpte paket till Noah ett byggarebob memory och en halv radiostyrd polisbil.
Jag känner mig så ledsen för alla småbarn som var där igår. Att de vuxna går dit kan jag inte säga någonting om men såna som är runt 14 eller 15.. Det är så hemskt.
Bart visade mig en mamma som var där, hennes 16åriga dotter var också där men dottern var inte tillåten att ta droger men mamman kunde ju göra det så länge inte dottern gjorde det. Vad kommer det bli av den flickan. Suck..
De ser verkligen ut som Emmas lincedance när de dansar, de står på rad men studsar mera en dansar. Åh jag tycker om den musiken!!!!
men kan inte dansa till den.. Jo i indien går väl det mesta dock. Lol.

Nu ska vi snart ut o äta middag på någon resturang. Så sugen på kött!!!!!!! sen ska ja tvinga han o handla doritos nacho cheese till mig för ikväll och sen så jag har nästa vecka när han åker till paris.

Och nu kan jag inte connecta till vårat trådlösa nätverk heller. suck..
men men spar de här på skrivbordet så länge.



Nu har vi varit och ätit. Förrätt och varmrätt så nu tror jag min mage spricker. Karln bjöd. Söta han.
Nu ska vi slänga oss i soffan o halvsova.

I Dont Want To Talk About It

http://www.youtube.com/watch?v=7RkWs6P2IwE 

den lyssnar jag på just nu. Tänker på något långt borta som verkligen får mig att le. Vilken underbar människa han är. Jag hoppas att han förstår det och jag hoppas att han hittar någon här i livet som uppskattar det.

Själv sitter jag här själv. Har slutat jobbet sju idag. Karln är i brussel och jobbar.. .
Fick erbjudande av Vicky som är från new castle på jobbet att följa med henne och hennes mamma och Cecilia på jobbet som är från portugal eller spaninen att följa med dom ut i antwerpen i morgon. Så vem vet. kanske.

Vicky säger iaf att vi måste ha en fest när jag fyller år. Det låter bra det. Så får jag göra någonting då.

Har inte ätit så mycket den här veckan när jag har haft elva sju skiftet och det märks. Har gått ner några kg sen jag flyttade hit. Underbart..

Men ha et

svettiga fötter

Jag har väldigt äckliga fötter upptäckte jag precis när jag kommer hem från jobbet. Men har man haft fötterna instängda i ett par skor en hel dag... Ja då är det inte så trevligt.
Jag är så trött och så glad över att jag hann med det tidiga tåget hem. Det riktigt tidiga. Det jag aldrig hinner med. Ska ta en dusch snart och sen ska jag sova. Bart är och tränar och skulle nog hem till Jurgen sen.

Jobbet är så himla svårt. Christine en trevlig tjej från  Österrike som bor i Gent med sin karl var min mentor men nu ska hon tydligen vara Daniels mentor. Daniel har också flyttat hit från Sverige med sin familj och bor i Brussel. Så jag har ingen mentor. De säger åt mig att följa instruktionerna jag hittar på ekms men hur jävla lätt är det när de sen säger att de inte stämmer.
Jag har inte fått all träning jag behöver en och allting är så svårt och förvirrade. Trots det så gillar jag jobbet. Jag har ju Anette en svensk tjej från Umeå som bor i Sint Niklaas och Steffanie en tysk tjej som bor i Turnhout. Sitter rätt
ofta bredvid Vicky en trevlig tjej från England..

Vad kan jag annars säga om mitt liv. Hade ett till prov i skolan igår och min lärare sa att jag gjorde bra. Hon sa att hon önskade att jag kunde vara i en intensiv klass för att de vi har i min klass är inte så kunniga i alfabetet och räkning och så.

Men nu måste jag duscha. Mina fötter stinker.

I morgon har jag bytt skift med anette så att jag kan gå till skolan.

HAr äntligen fått mitt lila kort men väntar fortfarande på papper från sverige så att de ser mina föräldrars namn.

Fortfarande skapligt varmt här så behöver ingen jacka. Det går bra att bo med hans föräldrar även om de driver mig till vansinne ibland.

Emma jag älskar dig du är helt klart underbar.. .Ja du vet varför..

Nu ska jag duscha..
tot morgen..

gymet...

Nu har vi varit duktiga och varit på gymet och tränat... Suck jag fattar inte varför jag alltid gör fel på dessa stackars otroliga maskiner. Men ska man känna något i ryggen får jag ont i magen etc.. .Jag är nog inte skapt för att gå på gym. haha...

Tänker mycket idag. Fick sms av Elinor. Saknar henne otroligt mycket. Saknar allt som har med Sverige och göra men vad ska man göra.
Snart ska jag åka till indien iaf.

HAr iaf fått fingrarna ur och packat ur mina kartonger idag så nu kan man gå på golvet igen.

Ska nog lägga mig och läsa och äta doritos nacho cheese snart.. Haha jag vet, man borde inte efter man har tränat.. Men vill bara slappa.

Sovit länge

Ja så vad gjorde vi egentligen igår kväll. Vi åkte på någon skum fest någonstans. Det var några scoutledare som skulle sluta och hade privatfest. Bra musik. Dock sålde de bara öl så vi fick väl slösa pengar på ett glas vatten så jag kunde fylla på med bacardi istället. Skoj hade vi. Dock hem tidigt och sov. Jag sov till 12,07 idag jag :) så skönt. Vi ska väl förmodligen iväg till gymet snart och ikväll måste jag öva på språket så jag lär mig säga hopplösa saker som

graag gedaan ja ni ser ju själva. Helt hopplöst.

Livet känns riktigt bra nu. Börjar känna mig hemma i det här landet och det känns konstigt och fel nästan som att man inte ska känna så..

Men jag saknar mina kära vänner så mycket. Suck

Och Emma svik mig inte för då sviker jag dig för tyskland :)

en blogg

Du måset börja blogga lite mera fick jag höra från en vän idag.
Så jag har väl inte något val. Med vårat trådlösa internet så lyckas jag inte logga in på sidan nu så sitter och skriver ett dokument i notepad jga sen ska klippa in.
Vad har jag gjort i veckan då. Jag har jobbat, tränat, varit i skolan och äntligen fått mitt lila kort.
Igår kom min karl och hämtade mig efter jobbet, köpte med oss pizza hem vi slängde i oss och sen till hans vänner som precis fått en bebis.
Hade jättetrevligt där och Heidi som flickvännen heter var jättesöt. För att inte prata om bebisen.
Sen iväg för någon skum fest på en åker runt en brasa. Trevligt och massa konstiga människor.
Vi kommer dit och jag ser en FUL tjej som är kort och ser ut som en tant. För korta byxor och stora jävla klumpiga ksor. Jag tänker det där måste vara hans ex. Bara min intution som säger det. Jag har aldrig sett människan i hela mitt liv. Känner att någon kollar på mig ohc kollar dit. Jo minsan hon stirrar coh säger något så att de hon står med kollar åt vårat håll.
Karln säger att han måste pissa och vill att jag följer och då säger han jag tror att mitt ex är här, jag hörde hennes röst. Förlåt hade ingen aning om det.
Iaf 10 minuter senare drar hon så skickar hon sms till min karl sen och säger att han är så dum som inte ens kan komma och hälsa. Men kan hon inte hälsa själv då?

Hehe sov till elva. Åkte till aalst. Karln köpte wow och jag köpte en röd kjol.
Nu har jag sovit, vaknat och varit till affären.
Ska gå och klä mig så ska vi iväg på någon fest ikväll.

Ja jag har det bra..