Solen skiner idag.

Igår så gav jag Heaven 180ml istället för 150ml till lunch eftersom hon aldrig blev nöjd natten innan. Hon ammade som hon  ville under dagen.. Hem till Sofia igår eftersom Sebastian fyllde år. Mkt fikabröd.  Så nu har jag fuskat. Egentligen ska det vara 4 veckor under godsaker och 3 utan läsk men åt en 1 x 2 cm stor dumlekladdkakebit igår och en 2 x 2cm stor snickerskakebit.. Men dte var allt. Fanns massamera jag kunnat äta..

Vidare hem till farmor och farfar för att ordna med takräcken för vår bil men då så var det bara räcken, jag behöver skenor också =(

Hem.

Ammade, bytte till pyjamas på Heaven. Hon fick sina 210 ml ersättning, slut. Hon ville amma, men gnällde, ville ha mera mat.. Så till slut blandade jag 80 ml till som hon fick i sig och somnade sen vid 22.

Vaknade vid 0210 och jag ammade i över en timme och hon var inte nöjd. Blandade 150ml ersättning som hon drack och sen somnade hon snällt av sig själv i sin säng och sov till nu halv nio.

Med andra ord måste jag väl kanske inse snart att maten räcker inte till.. Eller? =(

Nu ska vi snart till öppna förskolan för föräldragrupp.. Antar att hennes pappa är trött för han la sig kvart i fyra..

Sommartid.

Såg att en vän skrivit till mig här på msn. Tänker på dig.. Gick och hämtade mobilen och visst hade fått sms också. Men har inte haft ljudet på så har inte hört när jag fått dom. Jag hoppas att allting ordnar sig iaf!!!...

Inatt gjorde min dotter något för första gången igen.

Hon vaknade vid tolv.. Ja först somnade hon halv nio, sov till kvart över nio. Somnade om tjugo i tio och  sen sov hon till tolv. Normala fall sover hon ju upp till sex timmar. Ammade, la ner, ammade la ner.. Men hon ville b ara ha mer mat. Tills slut gjorde en till flaska ersättning. 180ml, så ca 200ml blandat. La henne i sängen och gav henne ersättning. Hon drack kanske 175ml, tog tag i sitt lakan, la sig på sidan, drog upp lakanet och gosade in sig i det, vände sig mot mig, tittade så jag satt kvar misstänker jag, la sig på sidan igen, vände sig mot mig, la sig på sidan och somnade. Utan att vi behövde bära henne, amma henne eller någonting.
Det kan ju ha varit en engångsföretelese, det visar sig ju. Men i vilket fall som helst så tycker jag att det var alldeles toppen gjort av henne.

Idag ska jag till Sofia på två årskalas och sen till farmor och farfar och sätta på sommardäck förmodligen.. Vi har nog pyspunka på ett av våra vinterdäck. Vet inte om det känns så värt att köra till Arlanda på fredag och sen låta bilen stå i tre veckor.
Bart sa till mig att han tyckte det var konstigt att jag inte har någon som kör och kan hämta oss. Det kanske det är. Han sa att hade han frågat i Belgien hade funnits många frivilliga.. Men men. Det blir långtidsparkering. Kan vara skönt det med.

Herregud vad törstig jag är!!!

Har börjat packa för Belgien iaf. Heavens saker som skall med ligger iaf framme..

Du, vännen, hoppas det går bra!


snart mörkt _=)


står en gammal ford

Tänk om jag somnade lika fort som henne.  Hon somnade om igen fem över halv fyra och sov till nu när hon ville ha mearmat. I sånt fall hade jag sovit mycket inatt. Men nej jag måste ligga och vända och vrida mig. Tänker för mycket. Mest på pengar.Och vi vet väl alla hur svårt det är att sluta tänka på någonting man börjat tänka på? =)


Hemma på vår gård..

Började jag sjunga på tyst för mig själv när jag bytte en mycket kissig blöja nyss. Hoppas hon slutar kissa på nätterna den dagen hon sover längre. för tillfället är det ju "endast" 6 timmar i streck sen påfyllning av mat. Vägde henne igår mest på skoj med kläder på på öppna för vågen stod framme. 6630.. så några grams ökning sen i måndags.

Annars gjorde jag inte mycket igår. Började på min nederländska uppgift och har gjort en del av fyra.. Eller ja två nästan. Den sista uppgiften ska jag bara berätta hur lång tid jag lägger ner på dom ungefär..

men damn det är svårt.. hur ska jag klara den tentan???

Det gick.

Jobbade kväll igår så gick hemifrån kl 12.55. Heaven låg hos sin pappa och sov så jag sa aldrig hej då till henne.. Stackars barn när man inte kan förklara var jag ska. Men det hade gått bra. När hon vaknat hade hon fått lite mat, promenad i någon timme. Men sen kom han hem vid halv fyra och efter det hade hon hade några skrikperioder av magont sa Bart. Kräkts ner hela honom. Bajsat ner hela sig själv. I vilket fall som helst så sa jag att jag var tvungen att gå hem när klockan var 21.05 för jag behövde amma (det gick bra för mina kollegor så klart) och när jag kom hem sitter Bart i soffan och ser på greys och Heaven har just somnat. Tänker hon kommer vakna snart. MEn icke.!
Hon vaknade nu för att äta. Mina  stackars bröst.

Jag hand pumpade ur lite på jobbet och pumpade ur med min bröstpump när jag kom hem igår så nu har jag en flaska med  bröstmjölk ståendes i kylskåpet. Den ska hon få till lunch idag istället.

Det gick bra att jobba. Jag kom ihåg hur man gjorde.. Rondsystemet löste sig lol och datajournalerna hade inte kommit igång för att systemet hade havererat när det skulle komma igång.

I helgen har vi inga planer alls. Jag ska promenera med Emilia på fredag  dag och vi ska hälsa på och gratta Sofias pojke på söndag. Sen då? Jag smsade Holm och frågade om dom ville hitta på någonting. Allt som inte kostar pengar är bra.. Vi måste spara och snåla. Lämnade in en ansökan om att få ut mina komp timmar i pengar igår.. wow. det är 8 timmar vi pratar om =( men men jag får ut dom i mars. Då får jag även lön för 1½ dag cosmiq, en dag avdelningsjobb  och 2 timmar hlr.. Så lite pengar kommer det ut plus att jag har tagit full fp. Dvs varje dag.

Men behöver betala båtbiljetten till Belgien och köpa en takbox. (jag vet takbox låter inte topp prioriterat) men det är det.

Ja det var det. Idag ska jag däremot på lönesamtal kl 13,00 sen ska jag träffa Emma och Albin på öppna kl 14,00..

Susanne: jag tycker nog att hästen var himla söt iaf!!! =) Så är det bara. Hoppas natten var bra..

minsann har jag ansträngt mig

Idag är min dotter gnällig. Ingen feber men vem vet hon kanske har ont idag efter vaccinationerna igår..
Men jag har diskat, dammsugit och hängt upp ett svart påslakan på en gardinstång bakom gardinerna i sovrummet för att göra det mörkare.. duschat har jga med gjort och pluggat en halvtimme..

nu kommer cecilia snart.

ak vad är fel?

Tisdag morgon.

När man sitter här på andra våningen och  tittar ut genom fönstret så ser det ut som en underbar vårdag.. Solen skiner.. Men går man närmare och tittar ut så ser man att det ligger snö på backen.
Nu hör jag att Barts klocka sätter igång het is tijd om op testaan.. eller hur fasiken de nu stavas s äger den där damen. om o om igen. Var tionde minut.

Jag har munsår, inte fint, och en jätteinfekterad finne under läppen.. På hakan typ. Känner mig inte attraktiv för fem öre..

Idag ska jag göra någonting åt Heavens naglar.

Skulle behöva dammsuga, damma och skura golven.
Diska behöver jag med göra. Vi får se hur mycket jag tar itu med idag. Egentligen skulle farmor kanske ha kommit idag och hälsat på så jag kunnat skura fönster men det orkade jag inte. Däremot ska vi kanske ut till henne ikväll för att kolla hur man sätter fast vårat takräcke.

Jag kollade skatteverket igår så jag får tillbaka pengar på skatten. Det är bra. Då kan vi göra service *(dyrt) på bilen och lämna tillbaka till farmor och farfar..Det var dom  skattepengarna. Kanske att vi kan göra någonting roligt för dom.

Ska jobba i morgon. Hur kommer det gå? Minns jag i över huvud taget hur man gör?

Jag la mig igår kväll när Heaven somnade igen vid halv elva - elva. .Tänkte att hon kanske blir vaken hela natten. Icke, hon  sov till halv åtta i morse.

Min prinsessa.

Idag var hon större minsann. 6405gram, 62 cm och  40cm runt huvudet.
Hon fick även vaccin.. Dock så var det bara en sköterska där så hon fick bli stucken två ggr, annars sticker de samtidigt.

Barnet blev så ledsen så, en stund, sen var det bra. Somnade,  hem och åt, Bart kom hem och vi åkte till vuc och sökte rätt kurs, till vernerandersson coh hämtade tapet och mattprover, dock inga riktigt fina men det får väl duga. Ska barnet ha fula lila tapeter i sitt rum eller ska hon ha typ beiga med röda eller blåa eller guldiga stjärnor på. Jag tror det blir med stjärnor.. Var lite coolare iaf..

Sen hem igen. Jag tog en paus och sov i 2½ timme efter amning. Heaven var vaken med Bart.. Sen åt hon änr jag kom upp och somnade seadn för att sova i 3 timmar tills jag väckte det stackars lilla barnet som då hade 38.8 i temp och hade en fin rödrosig blek färg på kinderna..

Nu har hon fått alvedon och ligger här och äter. Hon sover nog förmodligen gott inatt..

Hoppas hon mår bättre i morgon.

På onsdag ska jobba..!! hur ska det gå?


dagens låt


Vaccination

Ska det lilla barnet få idag.

Tror inte hon blir jätteglad. :)

Vad ska vi eg äta?

Vi har otur idag=)
När jag skulle göra potatisgratäng så var potatisen förstörd.. då skulle vi göra pommes och fritösen är trasiga. Nu blir det äckliga potatiskroketter istället..

jag sov en timme middag. Heaven mös med sin pappa, drog i sig 310 ml ersättning på den timmen jag sov. ja då så :) inte kräks hon upp ngt heller så hon är väl bara hungrig..

men men nu får vi snart en mkt försenad middag.

Sommarvagn.

Nu har jag fått mig en rosa sommarvagn för 595 kr, en knallgrön body i storlek 68 för 39 kr och en spegel att ha i baksätet på bilen för 210 =( kr.. men nu ser vi Heaven och kan sitta lugnt i framsätet.

Sen till ÖB och handlade på oss lite mera vi behövde. Bart står och byter på Heaven och d et snackar för fullt där inne. Hennes lunchersättning (dock försenad) står färdig på bordet så sen ska han mata henne med. Jag vill bara sova.. Jag sover dåligt jag =/

Värre.

Nu känns det som om jag inte sovit på två dygn fast jag sovit i 6 timmar. Ok, vaknade när Bart la sig så kanske 5.5..
Fåglarna kvittrar och snart är det ljust.. Dvs bebis vill nog inte sova mera. Vi måste skaffa mörkläggningsgardiner. Annars överlevervi inte detta. Fast för tillfället får det nog bli att hänga upp ett lakan över gardinen.. 

Igår kväll hälsade vi på minijättesötbebis.. Heavens babyvän Lycke:) Min bebis är inte liten längre, det är bara att inse.. Jag ville nog ha en si så där 10 till i den storleken när jag såg det lilla underverket.. Men vi får se.. Antingen blir det flera.. 3 till om vi ska bo i belgien hahaha. eller så ska vi bara ha våran älskade Heaven. Hon är precis det vi ville ha (vilket jag säkert hade sagt om hon varit någon annan bebis som bott i min mage med)..

Nej. Tror hon somnat igen??


Det var bara önskadetänkade.. Men var ju det jag misstänkte.. Hon hade ju inte ens ätit hälften av tiden hon brukar ligga och äta.. 10 min halvsov hon vidare. Men fick iaf ligga i min säng o slappa..

Får se om vi kanske lägger oss i gästsängen hon och jag. Där kan jag ligga och amma och halvsova.. I våran säng blir det lite trångt.. =)

Nej trött och huvudvärk det är vad jag är och har...

Min Heaven är 3 månader idag. minsann!

tröötttt

Jag är sååååååååååå trött idag. Vet inte varför..

promenerade ner på stan. Köpte strumpbyxor till Heaven. Köp 3 betala för 2. 1 par storlek 62/68 rosa med nasse och två par 74/80, ett par rosa med nasse o ett par blåa med .. ngnting? =) struntsamma. billigt är bra.

Köpte henne en så söt sak att ha på huvudet i sommar. Bart sa att hon kommer se ut som "hollands boerineken" holländsk bondjänta typ :) lol..

Fick sms av Emilia att hon ville ha besök.. Självklart!!!

Vi åt Barts underbara pastasås, slängde oss in i bilen och mös med lilla Lycke. Sån liten söt sak :) min Baby Heaven var dubbla storleken =) Finns kort på dem båda i min bilddagbok.. Men så söt. Och så lätt.

Trevligt var det. Alla pratade engelska (så skönt när det finns folk att umgås med som faktiskt pratar engelska) =) Kaffe dracks i deras lägenhet med underbar utsikt (ligger på 12e våningen) och Bart fick smaka ngn whisky som Emilias Tim tydligen gillade.

Ja. Nu ska vi se när heaven har planer på att sova. Hon är supertrött. Blev gnällig på slutet och slocknade i bilen. Till maxi och handlade det som saknades här hemma. Nu har hon druckit 260 ml ersättning och ammat massa (HUNGRIG BEBIS!!!) men har absolut inga planer på att sova. Somnade till en gång och blev klarvaken när jag la ner henne.

Men men.

Skulle vara trevligt om Bart fick jobb i Sverige.. Mysa med Emilia o hennes familj. Hänga med Karin o hennes. Och snart Cecilias..  Men vi får väl se..

Nej nu tror jag någon börjar se lite drogad ut här på ögonen så snart kanske prinsessan sover :)

Jag är trött..

Utan anledning idag..

Igår så åkte vi hem till Karin, Nathan och Keegen vid sex... Pojkarna drack öl.. Så klart.. Jag och Karin åkte iväg till affären och handlade nötter, morötter, gurka och dip. :) själv åt jag osaltade natuerlla cashewnötter. minsann. och lite gurka o morötter.. beställde pizza o snackade. hur trevligt som helst.. Nahtan är från aussie så de underlättar en hel del  :) Heaven var en sån duktig flicka hela kvällen men framåt tio började hon bli gnällig. Hon var jättevarm och har i vanliga fall fått sin flaska med ersättning då.. Fick låna en pyjamas av Keegen (jag hoppas dom stavar så) och sen satt hon o flirtade lite med honom i soffan innan hon gav upp ett illtjut halv elva så det var bara och klä henne och hoppa in i bilen. Barnet tvärslockna.

Hem, la henne på soffan. Hon vaknade. Bytte blöja, gav ersättning..

Hon somnade 2320 och vaknade 0740.. Helt okej :)
Nu har hon ätit i en timme. Var nog jätte hungrig efter att ha sovit så många timmar i streck. Håller på att somna idag igen.

Idag ska jag och Bart ut på björnön och gå  om det är fint väder. Känner mig alldeles uppblåst och äcklig efter allt jag proppade i mig igår kväll =)

Sen i morgon blir det en tur till eskilstuna för att gå på babyproffsen eller vilken affär det nu är. Så jag kan köpa min vagn.. Affären i västerås är ju stängd på söndagar.. Dumheter..

Ja det var nog allt för idag det.

Min eftermiddag...

Dagen till ära lämnade jag min älskade dotter till hennes pappa och åkte hem till Karin för kaffe och snack. Nu känns livet lättare.
Sen för utbildning på jobbet..

Detta är vad vi roade oss med..



Hlr på hög nivå :D lol.

Torsdag morgon.

Heaven somnade som vanligt vid 21tiden igår. Men 2215 började hon gråta i sömnen och tillslut gallskrek stackars barnet så hon vaäckte sig själv.  Somnade igen vid 0000. Nu är vi vakna igen och hon äter.. Tur det, trodde jag skulle spricka.Har sovit iaf. Inte vaknat någonting under natten. Skönt det.

Ser ut att bli en fin dag idag med. Ska bara slappa nu på förmiddagen. Måste försöka hinna tvätta håret, diska från igår. Bart ska laga middagen ikväll. Så skönt.

Nederländskauppgiften är inskickad.. Tog lång tid att förstå den sista artikeln men nu har jag klarat den med.

Ska till öppna förskolan idag. Ska träffa Cecilia 1345. Det får bli min promenad. Inte så lång, bara till odensvi. Men har så ont i mina knän och i min rygg.. Så är nog bra att inte gå för långt.

Ja det var väl allt. :)

Promenad.

Idag vaknade damen halv åtta. Vi låg i sängen till tjugo över åtta ungefär.. Gick upp, dammade av vardagsrummet, köket, diskade, skalade potatis och dammsög :)
Sen dags för amning och sova för Heaven och jag gjorde klart denna veckas nederländska uppgift. Nu behöver jag bara kontrollera med Bart så jag har förstått allting korrekt..

Sen duschade jag, klädde henne, gav henne flaska. Snabb promenad ner på stan. Underbart väder. Träffade på Cecilia, lunch och snack. In på apoteket och köpte alvedon iaf lilltjejjen tänker få feber av vaccinationen på måndag..

Hem, gick in på babyproffsen och vagnen ja vill ha till sommaren finns på rea.. i rosa :) 795 kr :)

och nu tittade jag på hemsidan och på söndag kostar dom 595 kr :) så får bli på söndag vi köper den.

Nattammar.

Mina nederländska uppgifter är minsann inte lätta.. Herregud. Jag måste koncentrera mig massa för att förstå. Undrar hur tentan kommer att gå egentligen.

Bart har blivit antagen till en ny heltidskurs i Svenska. Vi blev  så glada när han fick brevet tills vi insåg at det är lektion varje onsdag mellan 9 - 11. Jaha. Ja då kan han gå 2 timmar till skolan då. Frågan är ju nästan om han lär sig mera genom att läsa sfi varje dag. Men det blir väl bra. Undrar vad socdamen kommer säga bara eftersom kursen börjar nästa vecka och han måste vara i skolan varje dag.

annars händer inte mycket här. Var ut på en lång lång promenad igår med Karin i föräldragruppen. har haft en massa besök.

Handlat en stol till Heaven. Hon är dock för liten men korta stunder kan hon nog sitta upppallad där i. Hon vill ju se när vi äter.

                                             



På väg på shoppingen.

                                            

Gillar läget i nya stolen.

Nej, nu har hon ätit färdigt. Dax att sova vidare.

Jihaa

630 kr får vi från soc. Ja det är ju alltid någonting :)

blir väl ungefär alla pengar vi har tills föräldrapenningen kommer och tar slut på en gång. men men :)I

söndag morgon

Ja nya dag. Vad ska jag göra idag då? Malin är bakfull och inte hemma, hon vaknar väl till någon gång. Elle måste plugga och hinna umgås med Thomas för hon åker tillbaka till Jönköping idag. Rebecka har massa böcker att rätta.. Har jag tur bestämmer sig fröken för att sova lite och då så kan jag läsa lite nederländska.

Bart och Arnout skulle väl åka till runt 3 någonting, så han borde vara här nere till runt fem kanske, sen ska vi köra hem.

Får se om lilla fröken tänker sova inatt. Ja de visar sig.

Snart ny vecka. För varje vecka som går kommer vi närmare våren iaf. Jag är trött på detta eviga slask... Det gör en bara olycklig.

Lyssnar på finfinmusik. fixkes kvraagetaan.

Allting var så enkelt allihopa.. ja så vare väl..

bilddagboken

Det kan jag tala om när du som skrev kommentaren berättar vem du är.


trött.

är i malung nu. är mkt mkt trött. såg på lets dance och åt tacos med Elle, Malin, Rosita och Thomas igår. När klockan var tjugo över nio sov Heaven och tio i tio la jag mig. Trodde inte jag skulle somna för det är lyhört här men när jag kollade upp igen så stängde dom ytterdörren och det var en timme senare =)
Hon pep o hade sig vid två inatt men vaknade inte förens runt halv sex.. Mycket tung blöja. Nu äter hon hon min lilla tjej och esn ska vi väl försöka sova mera.

Gick bra att åka bil igår, hon sov hela vägen till grangärde. där fick hon mat. Sen till borlänge skulle hämta en snowboard till Bart av en vänninas pojkvän. Men när vi kom dit hittade han den inte så han ringde sina föräldrar och dom hade gett bort den. Det är ju som det är men trsit då det vart runt 7 mil extra att köra. I vilket fall som helst sov hon hela vägen till malung. när vi stannade bilen utanför hemköp började lilltjejjen röra på sig =)
perfekt!.

igår var jag in på jobbet på fredags fika. Har bokat upp mig på lite arbetspass nu. ska gå ett intro pass 24 april eftersom dom då börjat med datajournaler och ett nytt rondsystem sen ja slutade.
Sen har jag nog 7 pass i maj o 8 i juni.. Satt och räknade på det igår. Vilken skillnad det gör alltså. Men fasiken inte lätt att planera. jag hade velat jobba  typ fredag och söndag varje helg men att det gick tydligen inte för ska bart kunna ta ut fp måste han ta fredag, lördag eller söndag måndag.. man måset ta en dag i anslutning till helgen. Men har ordnat det där nu.

Min nederländska kurs jag tar är superbra. Synd at jag inte har tid bara att gå igenom det ordentligt för då skulle jag lära mig enormt mycket. En modul är inskickad. En utskriven. Har läst igenom den. Tar mig nog rung 3 timmar att göra den. Så ska väl ta itu med det någon dag nästa vecka.

Annars händer det inte mycket. Var på öppna förskolan i torsdags och träffade på Karin och Keegen.  Vägde bebis hon vägde 6060gram.

Pratade med polisen i förrgår också. Det skulle kontakta bilddagboken snarast och begära ut ipadressen. Dock måste de betala för att få ut den. Ja jag säger då det.

Bart och Arnout ska åka snowboard idag. jag vill inte göra mycket..

Snart 2 veckor utan godis och 1 vecka utan läsk

aj

Jag har mensvärk, mycket värre än någonsin tidigare.
Sitter på utbildning.. hoppas jag får gå hem snart..

så  2 bebisar födda igår o en i morse.. nu äre bara cecilia kvar. :)

Utbildning.

SUCK!!!

Grattis Ksenija till Tanja som föddes i morse.

Grattis

Maria till bebisen =)
Dock vet jag inte vad det är en =) Eftersom jag bara fått en mmsbild nu inatt när jag sovit.. =)

Så där ja. Nu vet jag att det blev en liten liten Ida.. =) bara flickor..




Suck, jag är såååååååååååååå trött.. Barnet sover och jag är vaken för att gå på utbildning. snöar som fan och är oplogat så bart kommer inte kunna promenera med henne, vilken lycka för dom! får nog åka hem på lunch o amma då. bläääääääääää :'(

Heavens första bebis kompis

Välkommen lilla Lycke.. och grattis Emilia och Tim.

Renovering

Vi får omrenoverat.. Under sommaren när vi är i Belgien =)


Det som är aktuellt i Er lägenhet gällande renovering:

Målning tak, lister, tapetsering i hall, sovrum.1, kök.

Nya luckor kök, sovrum.1, sovrum.2

Golvmattor i hall, kök, sovrum.2.


Fick jag just mail om :)


bebisen

Somnade väl om vid tio över sex igen och sov till tjugo över nio... Själv somnade jag väl om strax efter sju.. Varför kan jag inte somna för =( Vaknade varje gång Barts klocka ringde, dvs 3 ggr och sen när hon började pipa tjugo över nio..

Ska fika med Cecilia idag.. Men i  detta skitväder har man ingen lust o promenera.. Fälla ner barnvagnen lyckas jag inte med, jag fattar fan inte hur man gör.. Har försökt massa ggr, blir att ta på sig bärsjalen o bära lillan. Men det går väl det med. :)

Hungrig Bebis. =)

Heaven äter som att hon aldrig någonsin fått mat förut just nu. De stackars barnet var gnälligt och trött hela kvällen igår. Ammade, ersättning, kräktes, ersättning. Somnade vid nio. Vaknade för tio min sen. Det är inte illa det.. Det tar sig.. !! Ja la mig tio i tio. Synd att jag inte kan somna fort bara.. Somnade nog inte förens efter elva.. Det är drygt det, vaknade när Bart la sig..

Ja idag ska jag träffa Cecilia. .

Kom äntligen in på stockholms universitet igår så jag har gjort mina nederländska uppgifter för den här veckan. Skulle behöva gå igenom dom igen så jag kan komma ihåg hur det är uppställt eg..

Finally!

Barnet har bajsat! Jihaa..

Heaven 11 veckor.

Tiden går snabbt framåt...

Barnet har fortfarande inte bajsat och hon har sovit jätteorolig inatt, rört på sig o pipit o gnällt o haft sig..

Jag hoppas de tänker komma ut snart. ska köpa nan ha 1 idag och hoppas att det blir bättre av den ersättningen..

Hon vill sitta och titta på mig så då får man lösa det på något sätt.

Jag sitter i bart datastol med en kudde i knäet och ett mot mitt skrivbord och bebisen sitter o tittar på mig så kan jag ha händerna bakom kudden och skriva iaf samtidigt som jag tittar på henne.. :) tur att man kan fingersättningen..

Idag ska jag och Heaven promenera med Emma och Albin.. Trevligt.. Ska till bjurhovda. Ska se om mamma är hemma och hämta min våg. Skulle även behöva köpa ett måttband så vi kan mäta..  Såg kort från när jag var indien första gången, där hade jag resultat efter deprimerade jag och mass träning.. det är så ja vill bli igen eller mindre.

Blir jag mindre blire partajj så.. :D:D:D

Bilder på barnet.





Vet dock inte vad hon får till för miner :) Min kamera är för seg att ta kort när hon ler :)

1 vecka.

Som jag inte har ätit godis eller fikabröd nu. Den ni. Det är inte illa, har inte socker i te heller längre..
Det tar sig. Nu inge mera cola hemma iaf.  Äter vi ute eller så kan ja väl kanske dricka lite cola ibland.. Jag ska ta mig ner, jag ska bevisa för Bart.. Sen ni.. Sen blire partajj.

Bebisen har inte bajsat en. Ska ringa bvc i morgon men hade i lite olja i hennes ersättning nu hoppas de hjälper lite.. Hon har just dragit i sig 200ml ersättning och nu ammar jag och hon äter för fullt. Hungrig bebis.. En har hon inte ont i magen iaf. Skönt det.

På onsdag och torsdag ska jag på utbildning och på fredag ska vi till Malung. Dock till grangärde först på vägen och in till ett hotell som ett par holländare driver för att Bart ska prata med dom ang ev jobb, sen till Borlänge och hämta snowboard sen till Malung... Vi kommer aldrig komma fram =)

I morgon ska jag promenera med Emma och Albin.

Fick sms av Emilia.. Ingen bebis en.. Men i morgon kanske =)

Tung i huvudet, det är vad jag är.

Hon  somnade igår när Bart gav henne flaskan men vaknade igen efter 40 min. Åt typ 100ml till och ville amma o bara umgås massa innan hon tillslut somnade. Jag somnade väl 11 kanske. Vaknade när Bart la sig vid 1 men somnade om på ngn min bara. Sen vaknade hon halv tre, dax för blöjbyte o äta, hon somnade om tre och sov till sju ungefär.. när jag väl orkade röra på mig låg hon med armarna över huvudet och såg ut som en cool bebis i sängen. När hon såg mig log hela bebisen dock. Nu har vi bytt blöja o hon äter för fullt vilket är tur. Vet inte hur min vänstra sida skulle se ut annars. Har jag tur tänker vi sova en timme till. Har jag otur inte.

Bart sa igår kväll att han kunde ta henne igen och jag kunde sova men nej. Jag sover inte iaf. Men idag ska dom nog gå på promenad så jag kan sova.. Hon sover ju i vagnen så.

Snart utbildningsdagar. Har absolut ingen lust alls att gå på dom.

Hopplöst

Att hitta en sulky som är vänd mot en och har fullt liggläge. Jag såg dock en i borlänge så får titta på den igen, iaf kolla vad den kostar.  Eller om Ingela kanske kan gå dit någon dag och ta reda på namnet åt mig så att jag kan googla den..

Hittade en teutonia som vi gillade med full liggläge och uv skydd i suffletten men bebisen sitter framåt, dock var den lättkörd, vägde lite och var inte jättedyr.

Annars handlade vi lite mat.. Ska äta räkor i vitlökssås till förrätt idag och något så exotiskt som tacos =) till vanlig mat.. hahaha..
har handlat för en stor sallad jag ska göra i morgn så jag har lunch i veckan som kommer.

Fortfarande inge godis. Den ni. Dte är inte illa. Bart tror fortfarande inte riktigt på det men han börjar ge vika ser jag...

Bebis och pappa hade en mys stund när vi kom hem. I soffan. VI köpte en kombinerad bitring/skallra till barnet idag.

Här ska ni få se.



Jättegod att äta på juh..



Barnet sitter i soffan. Några sekunder sen trillar hon åt sidan. :)

jaha

Ny dag igen och jag är så trött. Vet inte varför för jag sover bra.. Hon fick 60 ml ersättning till igår och lite amning sen somnade hon runt tjugo över tio och jag runt elva. Vaknade vid två när Bart la sig och gick på toa då hade bebisen sparkat av sig sitt lakan.. Ja supervarmt i vårat sovrum. Fast förmodligen var det väl en olyckshändelse..
Sen ville hon ha mat vid tjugo över fyra, åt till fem någonting somnade om till tjugo över åtta..

Nyss hade Liten magont igen. Stackarn. Har inte bajsat sen i onsdags kväll, förhoppningsvis ikväll då.. Sen hon började få ersättning ändrade hon avföringsvanor till varje kväll.

Och ni som tycker det här är extremt ointressant, det skiter jag totalt i! Bara att strunta i att läsa då.

Annars? Vi måste hitta en billig jacka till Bart idag, köpa en skallra till Heaven kanske.. Hon har börjat ta tag i saker och flaxar med armarna, kanske roligare om det låter..
Kolla på barnvagnar till sommaren.

Jag vill ha en med fullt liggläge, som ej tar stor plats i bilen där barnet är vänt mot mig.

and so what?

Ja. Det säger jag.

Här har vi badat tillsammans alla tre.., Vi fick knappt plats i badkaret. Lol.. Jag tvättar och vi lagar mat, kollar efter snowboardar till Bart på blocket. Planerar med Arnout.. Bebisen har inga planer på att sova. Hon har ätit 210 ml ersättning o sitter här o flinar o är så nöjd.. =)
Det är väl ungefär vad jag kan förtälja.

Nej, jag glömde..
Emilia kanske får bebis inatt :D

sverige - belgien

Suck.

Var ska vi bosätta oss?
För tillfället ska vi ju vara här det har vi ju  bestämt men i fram tiden?

Vad är bra för lilla Heaven? Vad är dåligt?

Belgien                                                                Sverige
                                     Bra Saker

Nära ut i europa                                                     Skog             
Nära till Havet                                                         Sjöar
Hon får umgås med                                              Billig bra barnomsorg
Oma/kusiner varannan vecka                                        
Vänner                                                                     Vänner
Pappa är lycklig                                                      Mamma är lycklig
Mamma kan bli lycklig                                          Pappan lycklig om jobb
beroendes på omständigheter                   
Nyttigare mat enl hnm                                           Nyttigare mat enl mig


Ja det ligger rätt lika.. Där kan vi båda jobba.. Här ser det mörkt ut?

Hur ska man göra?
Vill dock inte bo i hans farmors hus, i sånt fall måste vi skaffa eget, helst i dendermonde men aalst fungerar också.

Fredag igen.

Minsann. Barnet har sovit från tio i nio tills nu.. Det är inte illa det inte.. Hade det inte varit för att hennes blöjja var genomsur kanske hon hade sovit vidare tills sju.. Iofs var det skönt för mig att hon vaknade annars hade jag nog gått i bitar i morgon bitti av all mjölk hon inte sugit i sig.

Nu är det helg igen. Vi har inga direkta planer. Åka och kolla efter en jacka till Bart. Hans har gått sönder.  Det är väl ungefär allt.

Jag tycker livet är rätt roligt.. Jag menar, eh struntsamma. Ingen  ide att skriva här iaf..

Min kära vän Emilia kanske får bebbe snart..  Det är hon, Ksenija och Maria som skall ha inom snar framtid.. Ska bli så spännande och  se vad dom får.. Tycker bebisarna kan komma ut snart..

Jag och Bart har väl pratat lite mera om framtiden  och om han inte får något jobb får vi väl lov att flytta till Belgien vilket innebär att jag måste läsa 6 mån på universitetet i Gent.. Om vi då inte skriver oss i belgien direkt kan jag läsa med csn, det vet jag för det kännre jag någon som gjort. Sen finns det yrkesnederländska för vårdpersonal på vdab att läsa..Sen äre lugnt. Sen kan jag jobba i aalst. Ja jag tänker inte bo i Wieze eller Lebbeke. Jag behöver en tågstation. Så aalst eller dendermonde. Dendermonde kanske är bättre iofs.. Finns sjukshusliknanade där med. Ja vi får se, dom planerna tillhör framtiden...
Samma som jag bara längtar efter att Bart ska köpa sig en ny buss. Han sålde ju sin för det kostade för mycket att svenskregistrera den.. Skulle vara toppen att ha en ny, men helst en modell större, som Arnouts.. Så vi kan åka iväg på semester med Heaven.

men m en. Det finns mycket att filosofera om så här halv fem på morgonen.

Kan äntligen logga in på stockholms universitet, tänker inte ens ge mig på att byta lösenordet jag fått efter allt krångel jag har haft. Tror att min kurs startade igår men fattar fasiken inte var man har sina uppgifter på detta mondo. Kan ju logga in, finns massa information men vad äre jag ska göra?
Ja någon dag kanske jag fattar..

Jag vill ha sommar nu. Det börjar lukta vår ute nu, solen halvskiner ibland och fåglarna kvittrar..

Nej nu hoppas jag att damen tänker äta klart snart så vi kan sova vidare för det är kolsvart och jättekallt i mitt vardagsrum.
Ska hämta hennes pass idag.. =)

Öppna förskolan.

Har vi varit på idag. först till morfar på snabbvisit sen till öppna. Träffade Karin, Nathan and Keegan (tror jag det stavas) och Emma och Albin.

Ja då så min baby Heaven vägde idag 5740 g dvs 610 g mera än för 13 dagar sen.. normala fall har hon gått upp 140 g på 2 veckor.. 61 cm.. dvs 1 dm längre än när hon föddes.. snart kan hon nog springa.

Kallt..

Det är mycket kallt i mitt vardagsrum vid den här tiden på dygnet.. Skulle mycket hellre fortsätta ligga kvar i sängen.. :) men men.

Heaven äter.. Hon har börjat sova dåligt. Eller dåligt.. Hon somnar, vaknar efter en halvtimme, somnar. Somnade för natten vid halv tolv igår och sov till nu. Är väl iofs bra... men bättre för henne när hon somnade tidigare.

Har ju funderat på om hon aldrig tänkte bajsa igen.. Igår när jag kollade på greys satt hon i mitt knä, lutad mot mina knän kollandes på mig dvs.. Barnet anlade koncentrerad min och jag kände hur jag blev varm på magen av kiss och bajs.Dessa libero..Libero känns inte tryggt =)
Tur att vi inte har jättemånga kvar..

Idag ska jag promenera till morfar och hälsa på sen vidare till öppna förskolan för att träffa Emma, Daniel och Albin. Ev att Karin med sin lille pojk kommer vara där med.. Även dejt med bvc ssk för mätning, vägning. Skall bli intressant.. Hon har blivit riktigt knubbig sen vi lade till ersättning..

hahaha

Detta fick jag till mat i belgien.

http://www.receptjes.be/recept_frikandellen_krieken.html

först av hans farmor. trodde ju hon var för gammal för att orka skala potatis men sen fick jag det av hans mormor morfar me.

En liten stund senare

Är disken diskad, köket avtorkat, bebis påklädd och potatisen skalad.

Nu äter hon och jag måste verkligen duscha :)

Dricker te.

Det är vad jag gör just nu. Barnet sitter i sin babysitter under babygymmet och flaxar o piper nöjt när Dinon spelar.

Idag har jag mycket att dona med.
Barnet ska kläs ;) som alltid.
Jag ska duscha.
Diska,
Skura köket.
SKala potatis så det är klart till middagen ikväll.

Som sagt, inte allt för mycket. MEn iaf. Bart plockade igår och dammsög så det behöver jag inte göra iaf. .

Sen promenera hem till Cecilia eller om vi ska ses på stan. Det visar sig. Emilia verkade inte vara fit for fight idag.. Kanske hon får Bebbe snart. Det hoppas jag. Heaven behöver lekkamrater.

mondo

Jag måste kunna logga in på mondo på su snart. Senast 5 mars då min kurs börjar.

Jag har försökt säkert  10 ggr nu att aktiverat mitt universitetskonto. Vilket går bra. Det står.

"Ditt Universitetskonto håller nu på att aktiveras vilket tar ca 6 timmar. Vänta därför med att kontakta studentsupport i minst 6 timmar. Tänk på att du får ett nytt lösenord varje gång du besöker eller laddar om denna sida - det är det senaste lösenordet som gäller! "

Varje gång väntar jag i sex timmar och när jag sen försöker logga in så får jag felmeddelande "felaktigt användarnamn eller lösenord".

Har mailat studentsupporten tusen ggr som bara säger gör om det igen, gör om det igen. Hur många ggr ska man göra om en sak innan dom förstår att det inte fungerar. SUCK.

Somnade inte fören 11 igår. Barnet hade ont i magen på kvällen vilket inte var konstigt för sen fes hon som en hel karl  och bajsade massa.

Nu äter vi lite sen ska vi minsann sova vidare.

Handlat.

Varit på samtal och tagit reda på att jag är arg. Ja där ser man.,
Sen promenerade jag ner på stan, mötte syster, till polisen, ordnade pass åt lilltjejjen. Fikade med syster.. Sen åkte jag och Bart till maxi och handlade..

nu snöar det igen, köttet kokar på spisen, bart plockar in maten och Heaven äter..

JAg har inte ätit något godis idag, druckit te utan någonting i, ätit bananer o knäckebröd.. Nu måste jag gå ner i vikt.

lol.

har till och med fått en tidningsartikel om om vad jag polis anmälde..

http://www.vlt.se/artikelmall.asp?version=872872

även om den inte riktigt stämmer med verkligheten.

hoppas den stackars personen som kommenterade så dumt får smisk på stjärten av sina föräldrar om det är en minderårig.

minsan

Nu har jag gjort en polisanmälan. Dom blev mycket upprörda dom som svarade i telefon angående kommentaren bilden fått.
Jag har mailat bilddagboken igen.
Jag har pratat med skatteverket.
Jag har ätit frukost, duschat, klätt Heaven. Ersättning är färdig.

ja det var det.

trött..

suck. fattar inte vad det är för fel på mig.  Har haft huvudvärk sen i torsdags o är jättetrött..Men vad hjälper de. Bart körde igår så att jag kunde sova i baksätet.. 25 mil, typ 4 timmar.. jag sov en halvtimme sammanlagt uppdelat på 2 ggr.

Han tog henne när vi kom hem o då lyckades jag nog somna o sova en timme...

barnet somnade för natten vid nio.. jag la mig kvart i tio. sista gången ja tittde på klockan vr hon tolv och nu är vi vakna igen och jag har fortfarande huvudvärk.

kanske att jag kan somna inatt som kommer.

I morgon.

Har jag mycket att göra.

Ska ringa skatteverket och be att få de papper vi måste ha.

Ska hitta någon som vill skriva under mitt papper om Heavens pass, vi behöver någon som bevittnar våra namnteckningar.

Ska ringa polisen och polisanmäla kommentarer jag fått på bilddagboken. Bilddagboken har sparat ipadressen på den som skrivit..

Anonym Idag, 12:43
hopas bäbisen dör din hora

Självklart förstår jag att man kan få kommentarer men det finns gränser för vad man skriver anser jag.

Jag måste gå och fortsätta prata om min förlossning.

Är det allt? Jag tror det. Jag hoppas det. För jag är mycket trött.

Nej jag måste skicka iväg två st tradera paket och inskrivningen på belgiska ambassaden för Bart och ansökan om belgiskt medborgarskap för Heaven.

Det var nog allt..

Undrar vilken bild vi ska lägga in idag då..

                                             


Min söta Heidi har tagit sig hem till Belgien igen iaf. Fick sms idag. det tackar vi för.. De åkte från Malung runt 1tiden igår..

Tog dom 18 timmar att köra..

                                         

Hemma igen.

Allting går så negativt.

Barts jacka gick sönder i helgen. Har nu fått avslag, får ej hyra ut lägenheten då det är min sambo som skall arbeta utomlands och inte jag =/ värdelöst!!!!!!!!!!!!! och även om man skulle vara utomlands en längre tid men jag har ju bara skrivit att jag vill hyra ut 1 juli till sista september. ja men vi åker i juni o kommer hem i oktober. men skitsamma. jag orkar inte..

Lilltjejjen tar ju ersättning så jag får försöka jobba så kmt som möjligt.

monica: tack för din award =) jga orkar bara inte lägga in den. jag är helt slut idag.

lilla heaven då

hon skrek till i sömnen så hon väckte och skrämde sig själv.. Det var startskottet för att vi skulle gå upp. klockan var tjugo i sju. Nu sitter vi här. Hon sitter i mitt knä o sprattlar lite med benen, flåsar o piper lite.. Hennes pappa sover vidare för han är ju så trött.. mm.. frivilligt att stanna vaken till tolv när barnet somnar tjugo i tio.

Jag ska ta coh lägga mig i vårat andra rum någon natt så ska han få ta hand om henne. men får bli nästa helg det. Eller om jag ska åka och sova hos någon annan.

Annars har vi inte gjort mycket. såg på mirrors med Arnout och Rebecka igår kväll. Helt okej film fast slutet var värdelöst.

Suck så hungrig jag är. Tänk om den där karln där inne kunde vakna nu så vi kunde packa ihop allting, äta frukost och åka hem istället. Hade varit trevligt. Vi hade kunnat varit hemma till ett kanske..

men men. vi kanske ska stanna till o säga grattis till mandy i sura också. ja vi får helt enkelt se.