Paket på posten

Idag fick jag och karln paket på posten till Linnéa Möller/Van Haudt från Belgien. Trevligt att få paket från hela belgien ;) Visste ju iofs att det är Oonas babysitter från belgien som svärmor skickat eftersom karln hade fullt i bagaget men iaf.. Nu är den uthämtad och urpackad. Tror vi blir dåliga föräldrar.. Eller är väldigt otekniska. Tog oss kanske 10 min att förstå hur man ställer in olika lägen på den. Eller vi? Innan han förstod.

Annars har jag inte mycket att förtälja. Var hos bm idag. Bt 140/80 eller var det 85?? Ja jag minns inte. SF 24 och hjärtfrekvens på Liten 146-148. Så idag var allting normalt?? Ser inte så stor skillnad från förra gången men är hon glad är jag glad.

Ni som minns vet ju att när jag var på ultraljud fick jag veta att min moderkaka inte ligger där den ska och att jag måste gå på ett till ultraljud för att se så att den har flyttat på sig. Den barnmorskan var väldigt velig. Tyckte jag skulle läkarbesök, nej barnmorskebesök, nej läkarbesök. Nej räcker nog med barnmorske som kan kontakta läkare.. Eller prata med din vanliga barnmorska.
Sagt och gjort. Tog upp det förra gången och nu hade hon minsann pratat med Stellan Höglund??? (hon lät viktig) Så han är nog en viktig person och min vän E har berättat att han är öl på kk så det stämmer väl. Och jag ska gå på läkarbesök. Så nu har jag tid den 3/11 10,00 för läkarbesök på specialistmödravåden. Låt oss hoppas att den har flyttat på sig.

Jag tycker ju eg att det hade räckt att gå till bm och så hade hon kontaktat läkare om det behövs istället för att gå till läkare direkt. Men landstinget ska väl tjäna pengar på något sätt misstänker jag. E tror jag är paranoid och jag vet inte vad hon pratar om. Jag tänker bara på min ekonomi.

Vilket jag för övrigt tänker på dygnet runt tror jag. Karln skulle få stämpla från belgien. OM han blivit inskriven och papper inskickade inom en vecka. Så dagen efter att han anlände traskade vi ner till ams men hon som har hand om utlänningar var inte där. Så han fick en stämpel på ett papper så kallar de oss när vi ska komma. Jaha. Har snart gått en vecka när kommer den kallelsen. Dock har belgien sagt att Sverige ska betala ut??? Jag trodde det var hans fackförbund i Belgien som betalar ut? Ja vi får väl se.

I morgon åker vi iaf till Bulgarien. Har 10 böcker nerpackade och nästan inga pengar och har inga planer på att spendera några heller. Bara mina brödet och fiskarna pocket böcker. Sova massa och bara inte göra någonting.

Skulle ha jobbat natt nästa helg. Dvs lönehelg. Men har lyckats få semester för jag är så G R Y M T trött =(

Kommentarer
Postat av: Camilla

Men du.. Det kostar väl inget att gå och träffa den här Stellan Höglund?! Jag gjorde ett ultraljud med honom när jag väntade Bella och det var då gratis, precis som att gå till barnmorskan. Han är jättebra och trevlig den där Stellan :D

Postat av: Josefine

Knäppis! Fattar du väl att du måste gå på ett till ultraljud o se så att moderkakan flyttat sig? Kan ju vara bra att ha möjligheten att ställa in sig på kejsarsnitt annars..Så kuligt var det inte med ett akut ;)

2008-09-17 @ 19:38:16

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress:

URL:

Kommentar:

Trackback